De week in foto’s #131

Afgelopen week was het voorjaarsvakantie in het zuiden en daar heb ik lekker van genoten. Ik ben met een vriendin naar Wijnegem geweest en met Mike naar Loods 5. Verder heb ik lekker mijn gemak gehouden. Kijk je mee naar De week in foto’s #131?

8.23.1 - De week in foto's #131
Feest! Drie van deze knapperds waren jarig op 19 februari. We hebben een klein feestje gevierd natuurlijk.
8.23.2 - De week in foto's #131
Beertje wilde wel heel graag op de foto ❤️.
8.23.3 - De week in foto's #131
Ken je de serie You op Netflix? Ik kijk deze serie met vlagen en ik zit er nu weer even lekker in. Ik loop achter, want ik ben net gestart met seizoen 3.
8.23.4 - De week in foto's #131
Maandag was het tijd voor een selfie. Deze plaatste ik op Instagram en ik vond 'm ook nog eens een keer leuk.
Het weer was afgelopen week niet per se heel fijn, maar tussen de buien door hebben Luna en ik lekker gewandeld.
Op woensdag ging ik op pad met mijn vriendinnetje Miek. We zijn gestart met shoppen in Wijnegem...
Wonen 2023Wonen 2023
8.23.7 - De week in foto's #131
... en geëindigd met lekker eten in Bergen op Zoom. Deze vegetarische burger at ik bij De Stadsburger en smaakte heerlijk.
Hee, daar is Max! Donderdag was de eerste testdag van de Formule 1 en ik kon het niet laten om af en toe te kijken. Ik heb zoveel zin in het nieuwe seizoen! Jij ook?
Donderdagochtend moest ik vroeg uit de veren, want ik moest naar het gemeentehuis. Mijn rijbewijs verloopt binnenkort, dus ik heb een nieuwe aangevraagd.
8.23.10 - De week in foto's #131
Daar horen natuurlijk verschrikkelijke pasfoto's bij. Ik lijk wel een tomaatje.
Vrijdag was Mike ook vrij, dus we besloten om naar Loods 5 te gaan in Sliedrecht. We stopten in Dordrecht om te gaan lunchen.
Eet smakelijk!
Ik ben nog niet vaak bij Loods 5 geweest, maar we zijn op zoek naar leuke spullen voor in de tuinkamer. Tijd om hier eens te gaan kijken.
8.23.14 - De week in foto's #131
Deze tafel is uiteindelijk mee naar huis gegaan.
Zaterdag heeft Mike hem in elkaar gezet. Nu moeten we er nog leuke barkrukken bij zoeken. Mocht je een leuke tip hebben?
Ook de oude houtkachel is uit het stof gehaald. Ik kan niet wachten tot deze ruimte af is. Zaterdagmiddag zijn we bij vrienden op bezoek geweest en was de dag weer voorbij.

Dit was De week in foto’s #131 weer voor deze week. Komende week ga ik weer drie dagen werken, heb ik contact met de bedrijfsarts en mag ik weer naar de kapper. Verder hoop ik wat uurtjes in onze tuinkamer door te brengen, want het zonnetje gaat schijnen. 

Heb jij leuke plannen voor komende week?

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.