De week in foto’s #132

Na een week vakantie was het deze week weer tijd om te gaan werken. Daarnaast heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk van het zonnetje te genieten en werd er natuurlijk weer lekker gegeten. Kijk je mee naar De week in foto’s #132?

9.23.1 - De week in foto's #132
De mooiste ochtenden beginnen met een zonnetje en een blauwe lucht. Zondagochtend stond ik om half 9 al buiten te genieten.
9.23.2 - De week in foto's #132
Er moest namelijk gewoon gewerkt worden. Alle hokken kregen weer vers stro, hooi, eten en drinken.
9.23.3 - De week in foto's #132
Heb je deze smaak van Starbucks al geprobeerd? Absoluut mijn lievelings op dit moment.
9.23.4 - De week in foto's #132
Maandagochtend kwam ik op mijn werk en stond er een tray chocomel op mijn bureau. 24 blikjes chocomelk om van te genieten! Ik heb de liefste collega's.
Wonen 2023Wonen 2023
9.23.5 - De week in foto's #132
Waarschijnlijk heb je al honderden van dit soort foto's voorbij zien komen, maar ook ik heb Venus en Jupiter gespot natuurlijk.
9.23.6 - De week in foto's #132
Dinsdag was ik thuis en heb ik sinaasappels geperst. Het wordt hier altijd een kliederboel, maar de verse jus was erg lekker.
9.23.7 - De week in foto's #132
Wandelen met Luna en ondertussen genieten van de kou én de zon.
9.23.8 - De week in foto's #132
Woensdagmiddag ging ik spontaan lunchen met mijn schoonvader in Steenbergen. Vervelend hoor 🙈.
Onze avocadoplant groeit echt als een malle. Wil jij het ook proberen? Klik dan op de foto.
9.23.10 - De week in foto's #132
Vrijdag hadden we een teamleidersdag met alle teamleiders. Vergaderen/overleggen op een locatie buiten school. We gingen naar Landgoed Ulvenhart. Ik kan je vertellen dat er vervelendere plekken zijn.
Aangezien ik dat nog geen hele dag vol kan houden, ben ik voor de lunch weggegaan. Omdat mijn lieve collega Tessa wist dat ik daar heel erg van baalde, had ze zelfgebakken koekjes voor mij meegenomen. Echt... ❤️.
9.23.12 - De week in foto's #132
Ken je dat? Je gaat naar de Kruidvat voor één ding en komt met allerlei andere spullen thuis? Zucht...
Joehoe... de eerste kwalificatie van het nieuwe seizoen. Natuurlijk staat Max vooraan 🥳.

We sloten de zaterdagavond af bij vrienden en dat was heel erg gezellig. Komende week heb ik nog niet zo heel veel op de planning staan, al ga ik wel een dagje met Juud op pad. Daar kijk ik heel erg naar uit. Heb jij leuke plannen voor de komende week?

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #132 en hopelijk tot volgende week.

Liefs!

5 reacties

  1. Lekker weekje heb je gehad! Ik ga deze week weer werken na een week vrij te zijn geweest. Geen spannende dingen gedaan, maar wel lekker uitgerust, van het zonnetje genoten, gesport en mooie boeken gelezen. Fijne week Iloon! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.