De week in foto’s #139

Joehoeeee… de meivakantie is begonnen! Voordat we gaan genieten van twee weken welverdiende rust, blikken we eerst even terug op afgelopen week in De week in foto’s #139. Kijk je mee?

16.23.1 - De week in foto's #139
De zondag begon met een lesje sporten bij Dear Good Morning. Ik word zo fit 🙈.
16.23.2 - De week in foto's #139
's Middags kwamen er vrienden langs en samen met hun kinderen heb ik de hokken van de diertjes schoongemaakt. Dat was heel gezellig. Daarna zijn Mike en ik snel even naar de Intratuin gereden voor onze kanarie Piet.
16.23.3 - De week in foto's #139
We hebben gelijk maar een ijsje gegeten.
16.23.4 - De week in foto's #139
Piet heeft nu zijn eigen eten, een piksteen en zand gekregen. Binnenkort krijgt hij een vriendinnetje erbij én een echte kooi.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
16.23.5 - De week in foto's #139
Op maandagmiddag moesten we met Nibbit naar de dierenarts, want haar oogjes waren heel vies. Het bleek een oogontsteking te zijn. Zo zielig.
16.23.6 - De week in foto's #139
Dus Piet moest in een ander (geleend) hok...
16.23.7 - De week in foto's #139
... want Nibbit mocht even niet bij de andere konijnen. Na een paar dagen zalven gaat het gelukkig weer goed met deze lieverd.
16.23.8 - De week in foto's #139
Dinsdagochtend begon met een rondje hardlopen. Er stond best wel wat wind, dus het was pittig.
16.23.9 - De week in foto's #139
Woensdag riep mijn lijf mij een halt toe. Ik was heel erg moe, heb lekker zitten huilen en vooral heel de dag niets gedaan. Even pas op de plaats.
16.23.10 - De week in foto's #139
Als je als een van de eerste op school bent, kan je nog lekker even genieten van de rust.
16.23.11 - De week in foto's #139
Op vrijdagmiddag om half 4 was het dan eindelijk weekend en vakantie. Tijd voor pizza!
16.23.12 - De week in foto's #139
De zaterdag stond in het teken van opruimen. Ik ben weer aan de slag gegaan met mijn kledingkast.
16.23.13 - De week in foto's #139
Het heeft bijna de hele dag gekost, maar ik heb veel weggegooid en mijn kast is klaar voor de lente. Nu het weer nog...
16.23.14 - De week in foto's #139
Ik heb mijn trouwjurk ook even stofvrij gemaakt. Hij blijft zo prachtig mooi ❤️.

Dit was De week in foto’s #139. Op naar week 140 (wow)!

Komende week heb ik dus vakantie en staan er leuke dingen op de planning. Ik ga naar de sauna, heb een high-tea gepland met een vriendin, ga lunchen met een oud-collega en Mike en ik gaan lekker uiteten. Tussendoor probeer ik ook mijn rust te pakken, want dat blijkt nog wel nodig te zijn.

Heb jij leuke plannen voor komende week of moet je gewoon werken? Ik hoor het graag!

Liefs!

Eén reactie

  1. Een beetje laat met het lezen van je wekelijkse foto’s. Maar toch heb je een leuke en drukke week met de diertjes gehad. Hopelijk gaat alles goed met Nibbit? Ik heb geen vakantie, hoewel ik door Koningsdag wel lekker lang vrij ben en het wel een beetje als vakantie voelt. Alleen dus geen bijzondere plannen, lekker keutelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.