Sporten met de community van Dear Good Morning

Misschien ben ik niet de sportiefste persoon, maar toch probeer ik altijd wel wat aan beweging te doen. In januari mocht ik, na mijn auto-ongeluk, weer beginnen met sporten, maar ik wilde nog niet naar buiten. Toen kwam ik de community van Dear Good Morning tegen en sindsdien sport ik twee of drie keer per week in de ochtend en gewoon lekker thuis. 

Dear Good Morning
SportSport

Wat is Dear Good Morning?

Lienke, oprichtster van Dear Good Morning, heeft maar één missie: mensen enthousiast en fit  uit bed halen. Ze is in 2014 begonnen met haar blog en op dit moment heeft ze een boek geschreven, een community opgericht, een eigen podcast én een heel team om zich heen verzameld. Volgens mij is Lienke goed in manifesteren 🙈.

Zelf ben ik sinds januari lid van de community, omdat ik graag wilde sporten op mijn eigen tempo en wanneer ik het wilde. Bij Dear Good Morning is er elke ochtend een les live te volgen, maar alle lessen zijn ook later terug te vinden. Je kan een lesje boksen volgen, aerobics, yoga en verschillende workouts. De lessen duren ongeveer 30 minuten en persoonlijk vind ik dat perfect.

Naast het volgen van de lessen kan je lid worden van verschillende community’s; zo heb ik me aangemeld bij de hardloopgroep en de boekenwurmen (natuurlijk). Zelf ben ik nog niet zo actief met berichten sturen, maar misschien komt dat nog. Ook zijn er cursussen te volgen en mag je bij klachten altijd advies vragen aan sportfysio Hans. De community is groot, dus er is genoeg te doen en te vinden. 

Voor €14,99 per maand heb je onbeperkt toegang tot de community en alle honderden lessen die beschikbaar zijn. Gewoon thuis vanaf je computer. 

Dear Good Morning 1

Hoe sport ik met DGM?

Omdat mijn werkdagen op dit moment wat later beginnen, sport ik niet met de live lessen mee. Ik probeer wel twee of, het liefst, drie dagen per week te sporten door middel van een opgenomen les. Ik ben wel een ochtendmens, dus ik sport het liefst ook als ik net mijn bed uitkom. 

Er zijn vier verschillende lessen die ik graag volg, namelijk aerobics, boksen, de booty workouts en Yin Yoga. Bij de booty workouts, aerobics en boksen werk ik me dertig minuten in het zweet, terwijl Yin Yoga heel erg relaxed is. Ik ben zo stijf als een houten plank, dus deze vorm van yoga werkt op dit moment perfect voor mij. Net uit bed, in mijn pyjama op mijn matje… heerlijk! Ik kan je de cursus Beginnen met Yoga ook zeker aanraden. 

Dear Good Morning Yoga

Zoals ik al zei, doe ik met de community verder nog niet heel erg veel. Toch lees ik geregeld berichten, waardoor ik weer extra motivatie krijg. Het is een leuke club, voornamelijk vrouwen, bij elkaar. Ik heb me aangemeld bij de hardloopgroep, omdat ik binnenkort wel weer lekker wil gaan starten met lopen. Eerst even wachten op het zonnetje buiten… 

Lienke heeft het goed voor elkaar met haar Dear Good Morning community. Op een laagdrempelige manier kan ik zo vaak sporten als ik wil en de lessen zijn erg gevarieerd. Goedkoper dan een sportschool en misschien nog wel veel gezelliger ook, omdat er veel activiteit is in de verschillende groepen. Daarnaast zit het team niet stil, want er worden allerlei leuke uitdagingen en evenementen georganiseerd. Word jij misschien ook een ochtendgekkie? Neem dan een kijkje op de site van Dear Good Morning.

Liefs!

Dit artikel is niet gesponsord.

Eén reactie

  1. In de ochtend sporten, oef. Ik vind dat echt knap! Ik ga nu 1x per week aquarobiccen (is dat een woord?). Gelukkig wel een avondlesje, want ’s ochtends krijg je mij er niet voor mijn bed uit en ik moet ook op sommige dagen werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.