De week in foto’s #14

Als ik terugkijk naar mijn foto’s dan heb ik in mijn vakantie vooral veel gegeten =). Het was (weer) een coronavakantie waarbij we toch beperkt worden met wat we allemaal kunnen doen. Daarnaast probeer ik ook echt de drukte niet op te zoeken als dat niet nodig is. Toch heb ik naast veel gegeten ook wat andere foto’s gemaakt. Kijk je mee?

Zondag 18 oktober 2020
Maandag 19 oktober 2020
Dinsdag 20 oktober 2020
Woensdag 21 oktober 2020
Donderdag 22 oktober 2020
Vrijdag 23 oktober 2020
Zaterdag 24 oktober 2020

De herfstvakantie is alweer voorbij en ik vind deze vakantie echt altijd te kort. Ik weet het, ik mag helemaal niet klagen. Komende week gaan we weer aan het werk en zal er waarschijnlijk weer een persconferentie zijn. Ik ben erg benieuwd welke kant we op gaan, al zullen de basisscholen en de middelbare scholen gewoon open blijven. 

Heb jij een leuke (vakantie)week gehad? Laat een berichtje achter bij de reacties =).

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.