Favorieten oktober 2020

Ook oktober is alweer bijna voorbij. Het is toch niet normaal hoe snel de dagen voorbij gaan? Twee keer knipperen met je ogen en de kerstboom komt alweer tevoorschijn. 

Aan het einde van de maand laat ik je altijd zien wat mijn favorieten waren van die maand. Natuurlijk begin ik met mijn favoriete boeken, maar ook alle andere favoriete items van de maand. Kijk je mee naar Favorieten oktober 2020?

BOEKEN
Favboeokt

Deze maand heb ik vijf boeken gelezen. Naar mijn idee had ik er veel meer gelezen, maar schijn bedriegt. Van die vijf boeken vond ik er vier erg goed. Mocht je een recensie van een boek willen lezen, klik dan op de link =).

Moordgids voor lieve meisjes van Holly Jackson was fantastisch. Ik lees niet heel vaak Young adult-boeken, maar dit boek zag ik zo vaak voorbij komen dat ik het moest hebben. Ik heb er werkelijk geen moment spijt van gehad. Het leest heerlijk weg, het zit goed in elkaar en het boek ziet er gewoon top uit. Ik kan niet wachten tot deel twee verschijnt!

Het tij hoog, de maan blauw, geschreven door Jolien Janzing, was een heel ander boek, namelijk een historische roman. Ik wist niet goed wat ik van het boek moest verwachten, maar ook dit verhaal vond ik erg goed. Ik vond het boek stoer, spannend en erg goed geschreven. Daarnaast is de omslag van dit boek prachtig.

Een boek waar ik echt geen verwachtingen van had, was De Plaaggeesten van Liesbeth de Jong. Een boek over twee ruziënde overburen die elkaar constant in de haren vliegen. Dit boek zit vol humor, maar draagt wel een boodschap met zich mee. Morgen zal hier de recensie van verschijnen.

Dan een boek waar ik maanden op heb gewacht: Feel Again van Mona Kasten. Ik heb dit boek net uit, maar weer krijgt Mona Kasten het voor elkaar om een boek te schrijven dat ik niet uit mijn hoofd krijg. Wat ben ik dol op deze auteur en op haar boeken. Gelukkig komen er nog twee delen. Alsjeblieft, lees deze serie! Mijn recensie moet ik nog schrijven, maar hij komt eraan.

ANDERS
Rolschaatsles. Het was een heerlijk uur en ik kwam vol energie thuis.

Daar zijn mijn liefdes weer. 7 oktober heb ik mijn allereerste rolschaatsles gehad bij Skatefever in Capelle aan den IJssel en ik vind het toch leuk. Elke woensdagavond leer ik nieuwe dingen en sta ik lekker op mijn skates. Ik ben dol op de herfst en winter, maar dat ik dan bijna niet buiten kan skaten vind ik echt balen. Deze lessen zorgen ervoor dat ik beter word, maar ook dat ik lekker kan skaten. Helaas zijn het maar vijf lessen, maar misschien sluit ik wel weer opnieuw aan bij een groep. Dan kan ik in ieder geval elke week even genieten!

Geshopt heb ik deze maand ook nog. Deze drie items heb ik gescoord bij The Sting (zo’n fijne winkel). Een lekkere wollen trui, een leuke blouse (-achtig iets) en een heerlijke nieuwe sjaal. Ondertussen ben ik drie weken verder en heb ik nog niets aan gehad. Ik wil het graag zo nieuw mogelijk houden (idioot he). 

Oktober was een sobere maand zie je wel. Ik heb me prima gedragen =). Komende maand hoop ik te starten met mijn nieuwe cursus bij Schrijversacademie, ben ik jarig en hoop ik weer veel te lezen en te rolschaatsen. Dus misschien zijn mijn favorieten voor volgende maand uitgebreider. 

Heb jij favoriete boeken of items die je wilt delen? Ik ben erg benieuwd. De allerleukste maand van het jaar begint bijna en ik hoop dat het een mooie maand voor je wordt.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.