Gewoon Iloon Babbelt #7

Sinds april is er een hoop gebeurd, dus het is tijd om weer even bij te kletsen. Ik hoop dat je een momentje hebt om pauze te nemen en om gezellig mee te babbelen. Zit je klaar voor Gewoon Iloon Babbelt #7?

Gewoon Iloon Babbelt #7

Pak een bak thee en klets mee...

Twee weken geleden ben ik na tien maanden eindelijk voor 100% beter gemeld. Ik werk al mijn dagen weer van ’s ochtends vroeg tot ’s middags laat en het gaat gelukkig goed. 

Ben ik dan van al mijn klachten af? Nee, nog niet helemaal helaas. Ik kan met momenten enorm moe zijn en als ik teveel plan dan reageert mijn lichaam daar niet goed op. Het gebeurt nog wel eens dat ik erg vroeg naar bed ga of dat er niets uit mijn handen komt. Soms is dat frustrerend, maar ik probeer zo goed mogelijk naar mijn lijf te luisteren. Ik ben zo blij dat ik op dit punt ben gekomen en ik hoop dat de vermoeidheid ook langzaam minder zal worden. Ik heb goede hoop!

Gewoon Iloon Babbelt #7 foto
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023

Koekje erbij?

Helaas heb ik wel heel veel moeite om mijn ritme weer terug te vinden. Vorig jaar kon ik een hele dag werken en daarna nog heel veel doen voor mijn website Gewoon Iloon, maar dat lukt me op dit moment niet meer. Afgelopen vrijdag is er zelfs geen post online gekomen, omdat ik echt geen puf had om achter mijn computer te zitten. Daarnaast heb ik op dit moment weinig inspiratie en dat helpt ook niet motiverend. 

Ik moet dus weer even een weg vinden in mijn werk, Gewoon Iloon, huishouden en andere activiteiten. Ik heb mijn Filofax weer uit het stof gehaald en probeer mijn dagen weer strakker te plannen. Wie weet helpt het 🙈. Mocht je goede tips hebben dan hoor ik het heel graag.

Gewoon Iloon Babbelt #7

Gewoon Iloon babbelt nog even door...

Het schooljaar zit er bijna op en ik ben echt toe aan vakantie. Zo stom eigenlijk, want ik ben bijna een half jaar thuis geweest. Ik heb het gevoel dat ik op het werk overal achteraan hobbel en dat ik er niet meer goed in ben gekomen dit schooljaar.

Volgend jaar kan ik weer fris beginnen en word ik vanaf de eerste dag weer overal bij betrokken. Ik heb heel veel nieuwe ideeën en manieren bedacht om zaken anders te doen en ik kijk ernaar uit om dit in de praktijk te gaan uitvoeren. Eerst lekker vakantie…

Gewoon Iloon Babbelt #7 KRK

Nog een klein moment van rust

… en daar heb ik toch zin in! Pas geleden heb ik een artikel geschreven over onze vakantie naar Kroatië (klik hier) en ik ben op dit moment echt aan het aftellen. Het moment dat we de auto instappen, begint onze vakantie. Nog vier weken te gaan!

Pauze voorbij!

Dit was Gewoon Iloon babbelt #7. Bedankt voor het lezen en als je zin hebt om mee te babbelen, laat dan zeker een berichtje achter.

Ik hoop dat de vakantie voor jou ook snel begint. Geniet ervan, kijk uit en maak de mooiste herinneringen.

Liefs!

4 reacties

  1. Poeh ja, hier ook wel toe aan weekend. Ik ben nu bijna een jaar non-stop aan het werk, op die ene week vrij dan. Maar de chaostische tijd hakt er flink in. Ik loop een beetje tegen het einde van mijn latijn. Ik heb ook nog nooit zo lang achter elkaar gewerkt en dat is ook gewoon gek. Merk dat ik daar wel een beetje mee worstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.