De week in foto’s #151

Afgelopen week stond ik een beetje in de overlevingsstand. Er lag nog een hoop werk op me te wachten en daarnaast moesten Mike en ik een verdrietige beslissing maken over Beertje. Ik ben de week doorgekomen en uiteindelijk ook op een leuke manier. Kijk je mee naar De week in foto’s #151?

28.23.1 - De week in foto's #151
Elke zondagochtend worden alle hokken schoongemaakt. Omdat het mooi weer was, besloten we de hokken helemaal te soppen. Fijn om dat af en toe te doen.
28.23.2 - De week in foto's #151
Ik moest wat spulletjes halen bij Intratuin, dus daar ben ik even met mijn schoonvader naartoe gegaan. Natuurlijk hoort daar iets lekkers bij.
28.23.3 - De week in foto's #151
Op de terugweg zijn we gestopt bij de pluktuin om verse zonnebloemen te halen. Zo mooi!
28.23.4 - De week in foto's #151
Maandagmiddag zijn we met onze lieve Beer naar de dierenarts gegaan. We hebben er alles aan gedaan, maar we zagen geen vooruitgang en het ging steeds slechter met hem. Met heel veel pijn in ons hart besloten we om hem uit zijn lijden te verlossen. Ik typ dit nu en de tranen stromen weer over mijn wangen. Lieve, knappe Beer, je wordt zo gemist.
ModeMode
28.23.5 - De week in foto's #151
Ondertussen dendert het leven gewoon door. Woensdagochtend ging ik met mijn ouders naar de basisschool van mijn nichtje. Tijd voor de eindmusical van groep 8. Kleine meisjes worden groot ❤️.
28.23.6 - De week in foto's #151
's Middags zat ik er helemaal klaar voor, want ik was geselecteerd om kaarten te mogen kopen voor Taylor Swift.
28.23.7 - De week in foto's #151
Dat was nog niet zo makkelijk, maar we hebben kaarten. Misschien wel de slechtste zitplaatsen die ik ooit heb gehad, maar we zijn erbij volgend jaar.
28.23.8 - De week in foto's #151
Eindelijk! Donderdagmiddag kwam ik thuis van mijn werk en eindelijk lag het nieuwe boek van Mona Kasten op de deurmat. Zoveel zin in dit boek.
28.23.9 - De week in foto's #151
Vrijdag was de laatste dag van het schooljaar. Leerlingen hebben hun rapport gekregen en daarna hebben we afscheid genomen van collega's en lekker samen gegeten. Ik werd zelfs nog verwend door twee collega's ❤️.
28.23.10 - De week in foto's #151
Rond drie uur was iedereen weg en zijn Tessa en ik nog even naar het terras gegaan. Een Chai Latte doet namelijk wonderen.
28.23.11 - De week in foto's #151
Zaterdagochtend reden we naar Hotel Chariot in Aalsmeer...
... want we gingen met deze lieve mensen naar het concert van Coldplay in de Johan Cruijff ArenA.
28.23.13 - De week in foto's #151
Ik heb echt al heel veel concerten bezocht en Adele en P!NK staan hoog op mijn lijstje, maar deze band is fenomenaal. Wat heb ik intens genoten van deze avond. Niet normaal!

Van dieptepunten tot hoogtepunten… het was een intense week. Ik moet nog twee dagen werken en dan begint voor mij ook de vakantie. Daar heb ik heel veel zin in, al zal ik echt een paar dagen nodig hebben om bij te komen.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen op De week in foto’s #151 te lezen. Maak er een mooie week van.

Liefs!

Eén reactie

  1. Ach wat ontzettend verdrietig van Beertje. Gelukkig hoeft ie niet meer te lijden, maar verdrietig is het wel. 🙁 Gelukkig heb je de week wel heel leuk kunnen afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.