Unboxing: Lookfantastic Beauty Box Juli

Het is weer tijd voor de nieuwe Lookfantastic Beauty Box van de maand juli. Ik heb stiekem al even gekeken en in eerste instantie viel de box een beetje tegen. Nu ik beter heb gekeken, vind ik de box toch wel weer leuk. Kijk je mee?

Beat The Heat Lookfantastic Beauty Box Juli

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box Juli

Aangezien we midden in de zomer zitten is het thema van deze maand Beat the Heat. Klinkt goed, toch? In de box zitten twee make-up producten, twee gezichtsproducten, een verzorgingsproduct en iets voor het haar. Laten we de box snel samen uit gaan pakken.

1. Avant Reconstructing Keratin Complex Ultra Shine Hair Cream

Avant Reconstructing Keratin Complex Ultra Shine Hair Cream

Het eerste product is een haarcrème van het merk Avant. Ondertussen weet ik dat dit een heel duur, maar ook een fijn merk is. Ik wist niet dat Avant ook haarproducten in hun collectie had, maar daar kom ik nu achter. Deze haarcrème belooft het haar te verzorgen en te hydrateren en geeft een mooie glans. Je haar heeft het zwaar te verduren in de zomermaanden en deze crème helpt je om je lokken gezond en beschermd te houden. Het klinkt goed, maar ik ga het eerst maar eens testen.  

Klik hier voor meer informatie over het merk Avant.

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

2. Aveeno Skin Relief Body Oil Spray

Aveeno Skin Relief Body Oil Spray - Lookfantastic Juli

De geur van deze lichaamsolie is echt heel erg lekker. Ik kende het merk Aveeno niet en werd ook niet meteen enthousiast van een olie, maar toen ik de olie op mijn arm spoot was ik meteen verkocht. Deze geur! 

De olie gebruik je na het douchen als een bodylotion. Ik vind het heel fijn dat de olie heel snel in de huid trekt en daarna ruik je de hele dag lekker. Deze olie kost ook maar €8,45 en dat vind ik een goede prijs. Deze flacon gaat mee op vakantie.

Meer info? Klik hier

3. thisworks morning expert wake-up spray

thisworks morning expert wake-up spray

Spray om ’s morgens wakker te worden? Uhm? Uit studies is naar voren gekomen dat deze spray van thisworks je een hernieuwde focus en een oppepper geeft. Lavendel, pepermunt en roosmarijn zijn de geuren die verwerkt zijn in deze spray. Ik geloof hier niet heel veel van, maar ik ga het natuurlijk testen. Mocht het echt positief werken dan laat ik het je natuurlijk weten. Ik vind het wel interessant.

Meer informatie over deze spray vind je hier.

4. Lottie London Translucent Loose Setting Powder

Lottie London Ready Set Go Setting Powder - Lookfantastic Juli

In de Lookfantastic Beauty Box van juli zitten ook twee make-up producten en het eerste product is een transparante poeder van Lottie London. Deze poeder zet je make-up vast, gaat glans tegen en helpt de zichtbaarheid van poriën te verminderen. 

Zelf gebruik ik bijna nooit poeder, omdat ik ook niet zo van foundation houd. Mocht ik de poeder eens nodig hebben dan test ik hem zeker uit.

Je vindt de transparante poeder van Lottie Londen hier.

5. First Aid Beauty Facial Radiance Pads

First Aid Beauty Facial Radiance Pads

Voordat we naar het laatste make-up product gaan, hebben we nog een product van First Aid Beauty. Deze pads gebruik je na het reinigen van je gezicht om je gezicht helderder te maken en poriën te verminderen. De ingrediënten komkommer, citroenschil, kruisbes en zoethoutwortel zorgen dat lijntjes gladgestreken worden. In deze verpakking zitten tien schijfjes. Leuk om te proberen.

Meer info vind je hier.

6. Brush Works Powder Puff Duo

Brush works Powder Puff Duo - Lookfantastic Juli

Leuk, weer eens een make-up product van Brush Works. Twee driehoekige, wasbare watten om je make-up mee aan te brengen (denk aan concealer of transparante poeder). Deze watten zijn ideaal om te gebruiken bij je ogen of bij je neus. Daarnaast zien ze er ook nog eens heel leuk uit. Hier ben ik erg blij mee.

Benieuwd naar alle leuke producten van Brush Works? Klik hier.

Dit zijn de zes producten die deze maand in de Lookfantastic Beauty Box van juli zitten. Ik ben vooral heel blij met de lichaamsolie, de watten van Brush Works en ik ben heel nieuwsgierig naar de wake-up spray en de haarcrème. Mochten er producten tussen zitten die er echt uitspringen dan laat ik het weten. 

Naar welk product ben jij nieuwsgierig? 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.