De week in foto’s #157

De vakantie zit er nu echt op en ik heb zelfs alweer drie dagen gewerkt. Ondanks dat ik weinig zin had, vond ik het toch fijn om mijn collega’s weer te zien. Ondertussen kijk ik wel weer uit naar een nieuw, en vooral een gezond, schooljaar. Ik geloof dat ik er klaar voor ben. Kijk je mee naar De week in foto’s #157?

34.23.1 - De week in foto's #157
De zondagochtend begon weer als vanouds: de konijnen, de kippen en kanarie Piet voorzien van schone hokken. Nibbit kwam mij helpen, dus ik was zo klaar.
34.23.2 - De week in foto's #157
Helaas was er nog geen Formule 1 op televisie, maar wel de finale van het vrouwenvoetbal. Ik vond Spanje de terechte winnaar, jij ook?
34.23.3 - De week in foto's #157
's Middags ging ik richting Juud om bij te kletsen. Het was prachtig weer dus ik ben lekker op de scooter gegaan. Ik kan hier zo enorm van genieten.
De volgende ochtend moest ik aan de poets. Na drie weken was de caravan wel toe aan een poetsbeurt namelijk. Hij is weer helemaal fris en fruitig.
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
34.23.5 - De week in foto's #157
's Middags zat ik lekker op het water samen met mijn schoonvader. Het was zijn eerste keer op een subboard en hij deed het hartstikke goed.
34.23.6 - De week in foto's #157
Ook dinsdagmiddag zat ik op het water. Tessa kwam gezellig langs en al suppend hebben we uren bijgekletst.
Woensdag moest ik voor het eerst weer naar mijn werk en dit was de quote van de dag. Erg toepasselijk 😊.
34.23.8 - De week in foto's #157
Daar zijn we weer!
34.23.9 - De week in foto's #157
Het was meteen tijd voor een drie uur durende vergadering. Top! Met deze twee leukerds is het aardig vol te houden gelukkig.
Thuis kan ik eindelijk weer tijd maken om lekker te werken aan mijn blog. Hier was ik foto's aan het maken voor de Lookfantastic Beauty Box Unboxing. Nieuwsgierig? Klik op de foto.
34.23.11 - De week in foto's #157
Vrijdagmiddag ben ik naar de kapper geweest en deze knapperd kwam heerlijk bij mij liggen. Al mijn grijze haren zijn tijdelijk weer even onzichtbaar.
Het was al meer dan een maand geleden dat ik een nieuw boek kocht, dus het begon weer te kriebelen. De nieuwe Arlidge moet natuurlijk aan mijn verzameling toegevoegd worden. Ik ben heel erg benieuwd.
34.23.13 - De week in foto's #157
De vakantie is nu echt voorbij, want we hebben de caravan naar de stalling gebracht. Ik ga snel maar eens plannen maken voor de volgende vakantie 😏.

Dit was De week in foto’s #157 voor deze week. Het ‘gewone’ leven begint weer en misschien is dat ook wel even goed. 

Komende week beginnen we met een verjaardag en sushi, de officiële start van het schooljaar is maandag en woensdag vier ik een feestje met Vera. Volgende week vertel ik je waarom.

Maak er een mooie week van!

Liefs!

Eén reactie

  1. Leuke week weer om te zien. Ik dacht dat we, hier in Brabant, pas 4 september weer beginnen met de scholen? Ik ben er niet in thuis en raak er altijd van in de war haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.