Unboxing: Lookfantastic Beauty Box Augustus

Omdat ik op vakantie was toen de Lookfantastic Beauty Box van augustus binnenkwam, pakken we hem iets later uit dan normaal. Ik heb natuurlijk al even gespiekt en ik werd niet meteen enthousiast. Laten we een kijkje gaan nemen.

Lookfantastic Beauty Box augustus

Lookfantastic Beauty Box

Als je je abonneert op de beauty box van LOOKFANTASTIC dan krijg je elke maand een box toegestuurd met zes producten. Deze producten hebben altijd een waarde van meer dan 55 euro. Je bepaalt zelf wat voor soort abonnement je neemt: voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Je eerste box kost 11 euro en daarna betaal je 15 tot 18 euro per maand. Ik heb gekozen voor een abonnement van zes maanden en betaal 17 euro per maand. Zo kan ik voor een kleine prijs verschillende producten proberen. 

Klik hier voor meer informatie.

Lookfantastic Beauty Box Augustus

Augustus is voor mij nog echt een zomerse maand, dus ik verwacht veel zomerse producten in deze box. Het thema van deze maand is Get the Glow en dat klinkt veelbelovend. Als ik de producten bekijk dan zie ik nog niet direct de connectie met het thema, maar dat komt misschien wel als we er wat dieper op inzoomen. Laten we snel beginnen.

1. Rituals The Ritual of Karma 48h Hydrating Body Cream

48h hydrating body cream - Rituals - Lookfantastic Beauty Box augustus

Producten van Rituals zijn altijd fijn om in huis te hebben. Deze bodycrème belooft je huid 48 uur te hydrateren en maakt je huid jong en soepel. In de crème zit lotusbloem en witte thee, maar ook aloe vera, squalaan en algen. De Karma-collectie is een bekende en populaire collectie van Rituals, misschien niet mijn favoriet geur, maar ik ben er alsnog erg blij mee.

Klik hier voor meer informatie over deze bodycrème.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

2. Revolution Skincare Multi Acid AHA & BHA Serum

Multi Acid Peeling Solution - Revolution

Het merk Revolution ken ik vooral van de make-up producten, dus ik vind het leuk om te zien dat er nu een huidverzorgingsproduct in de Lookfantastic Beauty Box van augustus zit. Ik ben bekend met verschillende peelings, maar deze heb ik nog nooit geprobeerd. De peeling bevat verschillende zuren, zoals AHA, BHA, fruitzuren en glycolzuur en moet je teint gelijkmatiger maken en slechte stoffen verminderen.

Eerlijk? Ik weet niet of dit daadwerkelijk wat gaat doen, maar ik ga het wel proberen. Je weet het nooit. 

Meer info? Klik hier. 

3. Bleach London Reincarnation Mask

Reincarnation Mask - Bleach London - Lookfantastic Beauty Box Augustus

Bleach London is een nieuw merk voor mij. Reincarnation Mask is een haarmasker voor droog, beschadigd en/of gekleurd haar en belooft het haar te verzorgen en te hydrateren. 

Mijn kast puilt ondertussen uit van de haarmaskers en ik heb het perfecte masker voor mijn haar nog steeds niet gevonden. Dat ligt waarschijnlijk niet aan de producten helaas. Laat ik deze tube ook maar een kans geven.

Meer informatie over dit merk vind je hier.

4. Peter Thomas Roth Cucumbur Gel Mask

Cucumbur Gel Mask - Peter Thomas Roth

Natuurlijk zit er ook een masker voor het gezicht in de Lookfantastic Beauty Box van augustus. Deze keer van het merk Peter Thomas Roth en het masker bevat vooral komkommer. Daarnaast zit er ook kamille in, ananas en papaja. Klinkt zomers, maar wat belooft dit masker precies?

Het moet je huid hydrateren, zuiveren, verzorgen en kalmeren. Ik weet dat komkommer goed is voor je huid, dus wie weet is dit wel een fijn masker na een warme zomerdag. 

Wil je meer informatie over dit masker? Neem dan hier een kijkje.

5. Ciaté Everyday Vacay Coconut Lip Oil

Everyday Vacay Coconut Lip Oil - Ciaté

Overal in huis en in elke tas vind je wel een lippenbalsem bij mij, dus daar kan ik er nooit teveel van hebben. Ik was dus heel blij met deze lipolie, in mijn favoriete geur, van Ciaté. Ik heb ook niet gewacht met smeren, want ik wilde het meteen proberen én ik ben fan!

De olie is vooral heel licht, blijft lang zitten en ruikt enorm lekker naar kokos.  Hij verzorgt je lippen en geeft een mooie glans. Deze tube gaat mee naar het werk.

Klik hier voor meer informatie.

6. Face Mask Applicator - So Eco

Face Mask Applicator - So Eco - Lookfantastic Beauty Box augustus

Aangezien ik ondertussen veel maskertjes heb, ben ik stiekem wel blij met deze applicator van So Eco. De ‘kwast’ is gemaakt van siliconen en zo kan je, zonder je handen vies te maken, een masker makkelijk op je gezicht aanbrengen. Ik zit altijd helemaal onder, dus deze applicator moet goed gebruikt gaan worden. Niet spannend, wel handig.

Voor meer info over So Eco klik hier.

Nee, deze maand ben ik niet zo enthousiast over de inhoud van deze box. Ik heb de Lookfantastic Beauty Box nu negen maanden en elke maand zitten er weer maskertjes voor je haar en je gezicht in. Jammer, want ik zou graag ook ander soort producten willen zien en proberen.

Ik vind de lipolie van Ciaté wel echt heel fijn, dus daar ga ik maar extra van genieten. 

Zit er een product tussen waar jij blij van wordt of ervaring mee hebt? Ik hoor het graag.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.