De week in foto’s #170

Op het moment dat je dit leest ben ik 40 geworden 🥳. Happy birthday to me! Leuk dat je komt kijken bij De week in foto’s #170. De week begon goed, maar halverwege moest ik toch een stapje terug doen. Iets met niet naar je lichaam luisteren… Kom, Ik neem je mee.

47.23.1 - De week in foto's #170
Zondag was de race om 07:00u 's ochtends en dat vind ik dus heerlijk. Tv aan, Luna erbij en op het gemakje wakker worden.
47.23.2 - De week in foto's #170
Nadat we de hokken hadden schoongemaakt, ben ik mijn nagels gaan doen. Er moet natuurlijk wel een leuk kleurtje op als je bijna jarig bent.
47.23.3 - De week in foto's #170
Roze en glitters, blijer kan je mij niet maken.
Maandag- en dinsdagavond moest ik werken. Een lege school is maar saai.
Sint 2023Sint 2023
47.23.5 - De week in foto's #170
De stempassen lagen al vroeg klaar woensdag.
47.23.6 - De week in foto's #170
De rest van de dag heb ik heel erg mijn gemak gehouden. Ik was niet vooruit te branden, maar heb wel alvast een beetje Kerstmis in huis gehaald.
47.23.7 - De week in foto's #170
Mijn enige uitje van de dag. Mike stemt zelf en ik stem ook voor mijn schoonvader. Altijd leuk om te doen.
47.23.8 - De week in foto's #170
Twee dagen en twee avonden werken is voor mij blijkbaar echt nog teveel van het goede, want donderdag voelde ik me niet lekker, had ik veel hoofdpijn en was ik enorm moe. Mijn lichaam floot me hard terug en daar baalde ik enorm van.
47.23.9 - De week in foto's #170
Ondertussen scoorde Andrea wel kaarten voor P!NK, dus 10 juli zitten we weer in de ArenA. Ik mag alvast wel gaan rusten...
47.23.10 - De week in foto's #170
Voor de rest heb ik vooral met Luna gekroeld, gelezen en mijn rust gepakt.
47.23.11 - De week in foto's #170
Op zondag jarig zijn heeft één voordeel, want de post voor je verjaardag komt al op zaterdag binnen. Mijn lieve vriendinnetjes geven mij al vroeg een jarig gevoel.
47.23.12 -De week in foto's #170.jpeg
Nog maar een paar uurtjes 🥳.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #170. Ik ga heerlijk van mijn verjaardag genieten vandaag. Komende week ga ik misschien een avondje naar de sauna en verder wordt het niet heel spannend. Even pas op de plaats nu.

Ik wens jou een fijne week toe en pas goed op jezelf! 

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.