Review: mijn ervaring met Pink Gellac

Na mijn avontuur met Powder Dipping en BIAB nagels ben ik nu al een tijdje fan van Pink Gellac. Een half jaar geleden kocht ik een starterspakket en sindsdien ben ik verkocht. Tijd voor een eerlijke review…

Review Pink Gellac

Wat is Pink Gellac?

Pink Gellac is een Nederlands bedrijf en draait volledig om mooie en verzorgde nagels. Iedereen is uniek, heeft zijn/haar eigen stijl en daar horen mooie nagels bij. Van felle kleuren tot pastel en van donkere kleuren tot lichte kleuren… voor ieder wat wils.

De kwaliteit van de producten staat voorop en dat is ook de reden dat je makkelijk twee weken met prachtige nagels rond kan lopen. Daarnaast hebben ze alles in huis om je dezelfde ervaring te geven als in een nagelsalon. Alleen dan lekker thuis.

Pink Gellac Starterspakket

Pink Gellac Starterspakket

Als je op de website kijkt of in de winkel komt dan heb je de starterspakketten al snel gevonden. Er zijn verschillende pakketten en ik heb gekozen voor de premium XL, omdat ik daar gelijk zeven kleuren bij kon kiezen. Dit pakket kost op dit moment €149,-. Wat zit er precies in?

 • een led lamp (kleur naar keuze)
 • prep booster
 • base coat
 • shine top coat
 • nagelolie
 • een flesje cleaner
 • een flesje remover
 • manicure benodigdheden (vijl, nagel doekjes, houten stokjes, polijstblok)
 • 7 kleuren naar keuze

Ik heb gekozen voor een roze lamp, zoals je ziet op de foto.  

Stappenplan

Ik zal even kort vertellen hoe het stappenplan van Pink Gellac eruit ziet:

 1. Vijl je nagels naar de gewenste lengte, duw je nagelriemen terug met de houten stokjes en polijst ze met de polijstblok. 
 2. Maak je nagels schoon met een watje en de cleaner.
 3. Lak je nagels daarna met de prep booster en laat ze 30 seconden drogen. Dit zorgt ervoor dat je nagels vrij zijn van vocht en vet en dan hecht de base coat beter.
 4. Lak je nagels met een dun laagje base coat en houd ze voor 60 seconden onder de lamp.
 5. Vervolgens mag je je nagels lakken met de gewenste kleur. Meestal red je het met twee laagjes, maar soms zijn drie laagjes mooier. Elk laagje gaat 60 seconden onder de lamp.
 6. Tevreden? Breng dan de shine top coat aan en laat je nagels glanzen. Ook de top coat mag 60 seconden onder de lamp. 
 7. Laat je nagels afkoelen (!) en verwijder daarna de plaklaag met de cleaner. 
 8. Geef je nagelriemen nog een beetje liefde met de nagelolie en geniet de komende weken van je prachtige nagels.

Gespaarde kleuren

Kleuren 1 Pink Gellac review
Ruby Red - Baby Blue - Milky Taupe
Kleuren 2 Pink Gellac
Tangerine Red - Diamond Silver - Ibiza Pink
Kleuren 3 Pink Gellac
Groovy Green - Fortune Blue - Pleasant Pearl
Kleuren 4 Pink Gellac
Coco White - Beautiful Black

Na een paar maanden heb ik al wat kleurtjes gespaard en mijn favoriet is absoluut Ibiza Pink. Wat een prachtige kleur roze, vooral in de zomer. Ook de Diamond Silver en de Beautiful Black gebruik ik vaak. Milky Taupe en Pleasant Pearl blijken niet helemaal mijn kleuren te zijn en gebruik ik dus amper.

Mode 2023Mode 2023

Review Pink Gellac

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik niet zo handig ben met nagellak en dat soort dingen. Het zit op plekken waar het niet moet zitten, mijn nagels links zien er altijd veel beter uit dan rechts en ik probeer altijd iets van nailart te doen maar dat mislukt ook vaak. 

Toch kan ik aardig overweg met Pink Gellac. In principe lak je je nagels gewoon en moet je ze af en toe onder de lamp houden. Ik heb ondertussen geleerd om maar weinig product aan mijn kwastje te doen en dan gaat het bijna vanzelf. De nagellak is sterk en blijft heel lang zitten. Ik red twee weken prima en met een beetje geluk zit het na drie weken ook nog netjes. Dat vind ik echt top!

Het enige probleem is eigenlijk de nagellak eraf halen. Vijlen, weken en dan hopen dat mijn nagels redelijk onbeschadigd uit de strijd komen. Dat lukt mij nog niet helemaal. Hoe langer de lak op mijn nagels zit, hoe makkelijker ik de lak er zelf af kan pulken. Helaas beschadig ik dan af en toe wel een nagel. Heeft iemand misschien een tip?

Er is nog een minpuntje aan Pink Gellac: er zijn veel te veel leuke kleuren en kiezen is echt te moeilijk!

Review Pink gellak voeten
Afgelopen zomer heb ik ook mijn teennagels met de gellak gedaan en ook daar ben ik erg enthousiast over. Mijn nagels zien er minimaal zes weken prima uit.

Conclusie

Na een aantal maanden testen kan ik wel zeggen dat ik dol ben op de producten van Pink Gellac. Ik heb ondertussen verschillende producten getest voor mijn nagels, maar ik vind dit de makkelijkste en meest vriendelijke manier om mijn nagels te doen. Is Pink Gellac je geld waard? Absoluut!

Bedankt voor het lezen van mijn review over  Pink Gellac.

Liefs!

8 reacties

 1. Leuk om jouw ervaring eens te lezen! Ik heb inmiddels ongeveer 30 kleuren en de meeste zijn van pink gellac. Maar heb ook een enkele van een ander merk. Op het moment test ik gellak stickers. Ben benieuwd of dat goed blijft zitten enzo!

 2. Vrouw! Het beste product van Pink Gellac is hun peel base! Deze onder je gellac en je kunt het er zo af “pellen”. Uit ervaring weet ik dat als je dan ook je nagels heel even in flink warm water doopt, je de gellak met de peelbase nóg makkelijker er af haalt. Succes!

 3. Gebruik de peel base zo leuk lak gewoon eraf trekken heel makkelijk!! Top producten ben gisteren naar Antwerpen geweest nog wat kleurtjes bijgehaald

 4. De tip, absoluut om de peel off base te gebruiken. Fantastisch. Dan trek je het zo eraf als je de kleur zat bent. Overigens gebruik ik dan wel een de rubber base want dan gaat je nagel minder snel chippen.
  Dus prep – peel off base – rubber base en daarna je kleurtjes.
  Geen gehannes meer met remover!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.