De week in foto’s #171

Een heel jaar heb ik uitgekeken naar mijn verjaardag en dan is het zover en vliegt de dag razendsnel voorbij. Ik ben 40 geworden, wat een mijlpaal. De rest van de week stond alvast in het teken van Kerstmis. Kijk je mee naar De week in foto’s #171?

48.23.1 - De week in foto's #171
Zondagochtend, 26 november 07:00u: de slaapkamerdeur vliegt open en twee gekke vriendinnen staan voor mij te zingen. Tijd voor een ontbijtje. Zij zijn gek, ik ben dankbaar ❤️.
48.23.2 - De week in foto's #171
Als je 40 wordt dan moet er slagroomtaart gegeten worden. Na het ontbijt zijn Mike en ik even naar opa gegaan met taart en de rest van de dag zat het huis vol met familie.
48.23.3 - De week in foto's #171
Mijn veertigste verjaardag was top en ik ben enorm verwend. Wat een mooie dag.
48.23.4.jpg - De week in foto's #171
Ook maandagochtend werd ik nog verwend, want ik kreeg van mijn vriendinnetje en collega Barbara deze leuke tas. Past helemaal bij mij.
Sint 2023Sint 2023
Eindelijk, het vriest weer.
48.23.6 - De week in foto's #171
Ondertussen kwam er een nieuw artikel online over mijn kussen van Be Koala. Nieuwsgierig? Klik op de foto.
48.23.7 - De week in foto's #171
Omdat ik cadeaubonnen van de Intratuin had gekregen voor mijn verjaardag, besloot ik maar meteen inkopen te gaan doen op mijn vrije dag.
48.23.8 - De week in foto's #171
Oeps 🙈.
48.23.9 - De week in foto's #171
De rest van de woensdagmiddag ben ik met onze kersthuisjes bezig geweest. Alles staat weer en het huis is meteen een stukje gezelliger.
Mijn Wrapped 2023 van Spotify. Toch elk jaar weer leuk om te zien hoe mijn muzikale jaar eruit zag.
48.23.11 - De week in foto's #171
Er kwam nog een verjaardagscadeautje binnen, namelijk mijn nieuwe badjas van Le Olive. Ik raak hem vast niet kwijt, aangezien mijn naam erop staat. Hij is zo lekker warm.
48.23.12 - De week in foto's #171
De eerste kerstboom staat weer. Ongeveer de hele zaterdag mee bezig geweest, maar ik ben tevreden. Nu kerstboom twee nog...

Afgelopen week zou ik naar de sauna gaan, maar dat is helaas niet gelukt. Hopelijk lukt het komende dinsdag wel om te gaan. Mike en ik hebben ook nog een date met vrienden staan en ik ga zaterdag een dagje met Judith op pad. Heel veel zin in!

Heb jij leuke plannen voor komende week? Maak er iets moois van in ieder geval. 

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #171.

Liefs!

5 reacties

  1. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Wat leuk dat je zo’n fijne verjaardag hebt gehad. En leuk om even kerstinkopen te doen voor de boom. Ik vind ‘m geslaagd!

  2. Van harte gefeliciteerd! Ik herinner me mijn 40e verjaardag nog. Mijn man werd zes weken voor mij 40 en we vierden het samen bij ons thuis. De hele dag door mensen over de vloer en een tafel vol eten die steeds werd aangevuld. Zo te horen heb jij ook een topdag gehad, leuk hoor! Op naar de … ?? Ik zit inmiddels aan de verkeerde 😉kant van 55, dus het gaat nu voor mij op naar de 60. Geen plannen deze week, nog drie weken en dan kerstvakantie, dáár heb ik zin in, even niets moeten. De komende week op school niets bijzonder volgens mij, pas in de laatste week nog wat festiviteiten. Morgenochtend eerst maar eens kijken of ik kan fietsen of moet lopen ivm sneeuw 🙃. Fijne week Iloon! xx

    1. Trots zijn op je leeftijd hoor. Ik moet de 55 nog maar zien te halen. Heerlijk om zo uitgebreid je verjaardag te vieren. Is het gelukt op de fiets vandaag? Ik wens jou ook een mooie week toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.