Master Your Mindset – Michael Pilarczyk

‘Iloon, lees dit boek eens. Ik denk dat het wel wat voor jou is.’ Een vriendin had Master Your Mindset van Michael Pilarczyk gelezen en kwam enthousiast naar mij toe. In het begin was ik wat huiverig, want waarom zou ik dit boek moeten lezen? Toch werd ik nieuwsgierig en ging ik een podcast luisteren, maar het boek lezen vond ik nog niet zo nodig. Het bleef allemaal een beetje in mijn hoofd rondspoken en alsnog heb ik mijn vriendin een berichtje gestuurd of ik het boek mocht lenen. Ik ben er voor gaan zitten, nog steeds een beetje twijfelachtig, en begon met lezen…

Master your mindset

‘Leef Je Mooiste Leven.’

Flaptekst

‘Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Is er iets wat je wilt veranderen aan je dagelijks bestaan? En wat zou je écht willen in je privéleven, in je relatie, met je gezondheid, zakelijk en financieel? Op een toegankelijke manier beschrijft Michael Pilarczyk een bewezen filosofie voor een gelukkig en succesvol bestaan.

 

Master Your Mindset is een praktisch boek over inzicht, zingeving en bewustzijn. Doorbreek belemmerende gedachten en emotionele blokkades. Leer je eigen denkwijze te begrijpen en effectief te veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit je leven en maak je dromen waar. Leef Je Mooiste Leven.’

Mijn mening

Soms lees ik een boek volledig uit mijn comfortzone en vind ik het helemaal niets. Soms lees ik een boek uit mijn comfortzone en dan ben ik niet te houden. Ik wilde bij Master Your Mindset niet stoppen met lezen, ik kon niet stoppen met erover te praten en ik kan niet stoppen om er over na te denken. Hebbes! Dit boek is een schot in de roos.

Ik kan zo enthousiast zijn dat ik een beetje doordraai, dus ik zal proberen mijn enthousiasme te temperen =).

Michael Pilarczyk was voor mij vooral bekend van zijn tijd bij TMF en verder had ik geen idee. Je ziet vaker boeken voorbij komen van ‘oude bekenden’ en dan is mijn eerste gedachte vaak niet dat ik dat boek per se wil lezen. Zo ging het ook bij dit boek. Een vriendin bracht mij ermee in aanraking, maar ik was niet meteen enthousiast. Daarnaast liggen er al zoveel boeken op mij te wachten. 

Iets in mij bleef blijkbaar toch geïnteresseerd, want op een middag op weg naar huis besloot ik om een podcast van deze beste man op Spotify te luisteren. Ik vond het interessant, maar was nog steeds niet echt van plan om het boek te gaan lezen. Tot het moment dat ik overal de balen van had en toen heb ik meteen mijn vriendin geappt of ze ‘dat’ boek eens mee wilde nemen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik had geen verwachtingen van het boek en dat is vaak erg fijn. Als het niets is dan kan ik het gewoon weer opzij leggen. Ik ben begonnen met lezen en vanaf bladzijde 1 zat ik erin en kon ik het moeilijk loslaten. Zelfs nu ik het uit heb, wil ik eigenlijk gewoon opnieuw beginnen. Maar waarom dan?

Alles wat Pilarczyk schrijft is niet echt nieuw. Alles wat hij vertelt is namelijk erg begrijpelijk en soms zelfs logisch. Je staat er alleen (helaas) niet bij stil. Het boek is een soort zoektocht naar jezelf. Wie ben je, wie wil je zijn en hoe bereik je dat? Hoe kom je op het punt dat je je mooiste leven leeft?

Misschien klinkt het voor sommige mensen zweverig, maar ik vond dat helemaal niet het geval. Er zitten misschien wat korte zweverigere stukjes tussen, maar het boek is heel eerlijk en puur. Het boek veroordeelt ook niet, maar geeft je inzichten. Daarnaast staat er een stappenplan in om je te helpen. 

De schrijfstijl van Pilarczyk vind ik erg prettig. Het leest makkelijk weg, ondanks dat het soms lastige stof is. Alles wordt goed uitgelegd en er worden veel voorbeelden gegeven die je helpen te begrijpen. Hij schrijft op een positieve manier, erg inspirerend en toegankelijk voor iedereen. In elk woord komt naar voren dat hij gelooft in zichzelf en dat is wat hij iedereen gunt. 

Ik had het niet verwacht, maar ik raad iedereen aan Master Your Mindset te gaan lezen. Zelfs als je niet houdt van lezen dan raad ik je dit boek nog steeds aan. Je kan er nooit slechter van worden, alleen maar beter. Ik ga mijn geleende exemplaar teruggeven en mijn eigen boek kopen, want ik wil dit boek vaker lezen en aan de slag met het stappenplan. 

Op naar mijn mooiste leven!

Liefs!

Meer weten? Bezoek dan ook zijn website even: michaelpilarczyk.nl.

*Ondertussen heb ik ook Je bent zoals je denkt van Michael Pilarczyk gelezen. Je leest mijn recensie hier

Titel: Master Your Mindset | Auteur: Michael Pilarczyk | Uitgeverij: Invictus Publisher | 320 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.