Master Your Mindset- Je hebt Michael Pilarczyk nodig in je leven

Bijna drie jaar geleden kwam ik in aanraking met het boek Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Het werd aangeraden door een vriendin, maar ik was een beetje huiverig. Ik las immers nooit boeken over mindfulness of psychologie. Toch heb ik het boek toen gelezen en nu, drie jaar later, ben ik nog steeds niet uitgepraat over dit boek. Ik wil je meenemen naar de woorden van Michael Pilarczyk, omdat ik het je zo gun. Leef jij je mooiste leven al?

Master your mindset - Michael Pilarczyk

‘Elke keer als je een berg beklimt, moet je onderaan beginnen. Hoe goed je bent en hoe hoog de berg is, maakt niet uit. Je moet onderaan beginnen.’

BoekenBoeken

Flaptekst

‘Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Is er iets wat je wilt veranderen aan je dagelijkse bestaan? En wat zou je écht willen in je privéleven, in je relatie, met je gezondheid, zakelijk en financieel? Op een toegankelijke manier beschrijft Michael Pilarczyk een bewezen filosofie voor een gelukkig en succesvol bestaan. 

Master Your Mindset is een praktisch boek over inzicht, zingeving en bewustzijn. Doorbreek belemmerende gedachten en emotionele blokkades. Leer je eigen denkwijze te begrijpen en effectief te veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Ontdek je mogelijkheden, haal het beste uit jezelf en maak je dromen waar. Leef je mooiste leven.’ 

Mijn mening

Soms lees ik een boek dat volledig uit mijn comfortzone ligt en vind ik het helemaal niets. Maar heel af en toe kom ik ook een pareltje tegen. Master Your Mindset van Michael Pilarczyk is zo’n parel en ik ben razend enthousiast. Nog steeds, na drie jaar.

De naam Michael Pilarczyk kende ik vooral van vroeger. Hij was een VJ op TMF en is ook nog DJ op de radio geweest. Er verschijnen wel vaker boeken van ‘oude bekenden’ dus ik had dit boek waarschijnlijk nooit opgepakt in de boekwinkel.

Mijn verwachtingen van dit boek waren laag en dat leest toch fijn soms. Als het niets zou zijn dan kon ik het boek gewoon weer opzij leggen. Ik ben begonnen met lezen en vanaf de eerste pagina was ik geboeid. Wat een boek!

Alles wat Michael Pilarczyk schrijft is niet echt nieuw, want alles wat hij vertelt is begrijpelijk en soms zelfs logisch. Je staat er alleen vaak (helaas) niet bij stil. Het boek is een soort zoektocht naar jezelf. Wie ben je, wie wil je zijn en hoe bereik je dat? Hoe kom je op het punt dat je kan zeggen dat je je mooiste leven leeft?

Misschien klinkt het voor sommige mensen zweverig, maar dat is het helemaal niet. Er zitten wat korte zweverigere stukjes tussen, maar het boek is vooral eerlijk en puur. Het boek veroordeelt ook niet, maar geeft inzichten. Daarnaast staat er een stappenplan in om je te helpen, zodat het praktisch wordt.

De schrijfstijl van Pilarczyk vind ik erg prettig. Het boek leest makkelijk weg, ondanks dat het soms lastige stof is. Alles wordt goed uitgelegd en er worden veel voorbeelden gegeven. Hij schrijft op een positieve manier, erg inspirerend en toegankelijk voor iedereen. In elk woord komt naar voren dat hij gelooft in zichzelf en dat is wat hij iedereen gunt. 

Ik had het niet verwacht, maar ik raad iedereen aan Master Your Mindset van Michael Pilarczyk te gaan lezen. Zelfs als je niet houdt van lezen dan raad ik je dit boek nog steeds aan. Je kan er nooit slechter van worden, alleen maar beter. Echt doen!

Liefs!

Titel: Master Your Mindset | Auteur: Michael Pilarczyk | Uitgeverij: Invictus 320 pagina’s |

4 reacties

  1. Ik heb een ander boek van hem in mijn kast liggen. En ik ben eens naar een theatertour van hem geweest. Ook echt een aanrader! Hoewel ik het boek nu vooral in de kast heb staan pronken, heb ik er wel veel aan gehad. Ook het boek van Jelle Hermus, Steeds Leuker vond ik een fijn boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.