De week in foto’s #174

De laatste werkweek van het kalenderjaar zit erop en het was vooral een moeilijke week. We hebben onze kat Jingo in laten slapen en dat is stom en verdrietig. Als je dieren hebt dan weet je dat dit erbij hoort, maar dat maakt het echt niet minder lastig. Er waren gelukkig ook fijne momenten afgelopen week. Kijk je mee naar De week in foto’s #174?

51.23.1 - De week in foto's #174
We hadden op zondag geen plannen, dus het was vooral een rustige dag. Luna en ik keken The Masked Singer terug...
51.23.2 - De week in foto's #174
... en Mike was lekker aan het knutselen. Hij had in Wijnegem twee knutselpakketten gekocht en ik had er de hele dag geen kind aan.
51.23.3 - De week in foto's #174
Tijd voor sushi ❤️.
51.23.4 - De week in foto's #174
Het resultaat van Mike z'n geknutsel. Tussen mijn boeken staat nu een soort doorkijkje. Heel erg leuk dit. We hebben er twee gekocht, dus binnenkort zal hij vast ook aan de volgende beginnen.
BoekenBoeken
51.23.5 - De week in foto's #174
Onze lieve Jingo ❤️. Afgelopen woensdag hebben we onze stoere knapperd helaas in moeten laten slapen. Hij was ziek en na lang twijfelen denken we dat we het beste voor hem gedaan hebben. Ik vind het verschrikkelijk en mis hem enorm.
51.23.6 - De week in foto's #174
Comfort food.
51.23.7 - De week in foto's #174
Donderdagochtend kwam ik op school en werd ik enorm verwend door een veel te lieve collega. Ik begon weer heel hard te huilen natuurlijk, want mijn emoties zaten nogal hoog. Dankjewel, lieve Jo.
51.23.8 - De week in foto's #174
Sowieso wisten al mijn collega's me wel op te beuren. Tussen de laatste werkzaamheden door even lunchen doet een mens altijd goed.
51.23.9 - De week in foto's #174
In Wijnegem liep ik tegen deze prachtige tas van Guess aan. Mike vond dat ik hem mee moest nemen, maar ik vond de tas te duur. Ook omdat ik tegenwoordig amper nog een tas meeneem. Later keek ik online en was de tas een stuk goedkoper. Ik heb 'm toch maar gekocht. Ik ben er helemaal blij mee 😊.
51.23.10 - De week in foto's #174
Vrijdag was het de laatste werkdag van 2023 en moesten de kerstpakketten uitgedeeld worden. Altijd leuk om collega's blij te maken met een cadeautje.
51.23.11 - De week in foto's #174
Zaterdag gingen Mike en ik op pad voor de laatste kerstinkopen. Natuurlijk moest daar weer bij gegeten worden. Dit is de paddoburger van Bagels & Beans. Aanradertje hoor.
51.23.12 - De week in foto's #174
Wij zijn klaar voor Kerstmis. Jij ook?

Ondertussen is Jingo zaterdag gecremeerd en kunnen we hem volgende week ophalen. Ik kan niet wachten om hem gewoon weer thuis te hebben. Sommige mensen zullen dit heel raar vinden, maar ik niet 🙈.

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #174. Hierbij wil ik je gelijk prachtige kerstdagen toewensen. Maak er iets moois van. 

Liefs!

8 reacties

  1. Wat heftig, Ilona, afscheid nemen van jullie geliefde dier… Heel veel sterkte. Ik leef met jullie mee want wij hebben deze week ook heel slecht nieuws gekregen over onze kattevriend :(.

  2. Nog gecondoleerd met Jingo😞 Ik weet helaas heel goed hoe het is om afscheid te moeten nemen. Maar ik weet zeker dat je het beste voor het beestje hebt gedaan❤️ Hoop dat je ondanks het gemis toch hele fijne dagen hebt.

  3. Wat een fijne weekje heb je terug gehad.
    Wel vervelend dat je kat heb moeten inslapen, maar soms is het beter dat ze geen pijn meer hebben hoe hart het ook kan zijn

  4. Ik ben niet bekend met het verliezen van een huisdier, maar kan me er alles bij voorstellen. Wij hebben een buurpoesje, zij is zo lief en leuk en speels en nieuwsgierig! Ze komt dagelijks bij ons aanwippen voor een paar brokjes en om geaaid te worden. Als ik haar een paar dagen niet zie omdat ze lekker binnenblijft (regen, storm, sneeuw, koud) dan mis ik haar al! Fijne collega’s zijn zo belangrijk Iloon, fijn dat jij ze hebt. Wij hadden weer een mooi pakket dit jaar op school, was jij ook blij met jouw pakket? Geniet nog van je vakantie!

    1. Ahhh, wat een leuke buurpoes hebben jullie. Mijn kerstpakket was oké, niet per se heel bijzonder. Het gaat ook om het gebaar natuurlijk. Fijne jaarwisseling, Niekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.