Zou je liever… – Kerstmis editie

Nog maar een paar nachtjes slapen en Kerstmis staat voor de deur. Als blogger vind ik het heel leuk om kerstige artikelen te schrijven en ik heb iets leuks gevonden op de site van Aycan. De Zou je liever… – Kerstmis editie. Verschillende, enigszins gekke, dilemma’s om uit te kiezen. Welke keuzes zou jij maken?

Zou je liever - Kerstmis 1

Elke keer Jingle Bells heel hard zingen als je een ruimte in loopt of een week elke dag verkleed als Kerstman naar het werk gaan?

Het is allebei een beetje gek om te doen, maar ik denk dat ik mensen blijer maak als ik in het pak van de Kerstman naar mijn werk ga. Zingen doe ik heel graag, maar het klinkt niet per se prettig. De week voor Kerstmis in een kerstmannenpak naar mijn werk gaan is gek, maar daar went iedereen wel aan. Waarschijnlijk niet aan mijn gezang 🙈.

Kerstmis overslaan of je verjaardag niet vieren?

Dan sla ik Kerstmis meteen over. Mijn verjaardag is echt dé dag van het jaar en zou ik absoluut niet willen missen. Niet, nooit.

Kerst 2023Kerst 2023

Frosty the Snowman of Rudolph the Red-Nosed Reindeer als beste vriend?

Ik ben helemaal niet zo bekend met Frosty, dus ik ga voor Rudolph. 

Een maretak in de deuropening van je slaapkamer of een grote kerstboom middenin je slaapkamer?

Kom maar op met die kerstboom 🎄 . De maretak leeft niet zo in Nederland en daarnaast zou ik in elk vertrek in huis wel een kerstboom willen zetten. Dat lijkt me dan ook erg gezellig in de slaapkamer.

Zou je liever - Kerstmis 2

Liever een verslag schrijven over de betekenis van Kerstmis of een pagina met wiskundige kerstpuzzels oplossen?

Ik word niet blij van wiskunde, dus laat mij maar schrijven. Schrijven is voor mij een uitlaatklep en helemaal geen straf. Wiskunde staat gelijk aan ellende, want daar snap ik sowieso niet veel van.

Zou je liever cadeautjes inpakken in een cadeauwinkel of foto’s maken van kinderen op schoot bij de Kerstman?

Cadeautjes inpakken in een winkel. Dan wil ik wel eerst een cursus, want het lijkt me heel handig om cadeautjes goed in te kunnen pakken. Foto’s maken vind ik ook heel leuk, maar al die kinderen… nee, doe maar niet.

Honderd euro krijgen om cadeautjes voor jezelf te kopen of duizend euro krijgen om cadeautjes te kopen voor familie en vrienden?

Makkelijke keuze, toch? Geef mij dan maar duizend euro om cadeautjes te kopen voor familie en vrienden. Het lijkt me heerlijk om even los te gaan met enorme kerstcadeaus voor de mensen die ik liefheb.

Een rode neus net als Rudolph of puntige oortjes zoals een elf?

De rode neus van Rudolph, omdat ik dan altijd goed zichtbaar ben. Ik hou niet zo van donkere ruimtes, dus dan heb ik altijd een lichtje bij me.

Dit was de Zou je liever… – Kerstmis editie. Ik ben heel benieuwd of onze antwoorden veel van elkaar verschillen. Moet jij de komende dagen nog veel voor Kerstmis doen of valt het allemaal mee? Ik wens je in ieder geval fijne dagen toe.

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.