De week in foto’s #18

Afgelopen week was het weer een drukke week, maar wel een week waar ik op voorbereid was. Gelukkig ook genoeg leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

zondag 15 november 2020

Op zondag was ik erg vroeg wakker, dus ik ben lekker in de bank gekropen en gaan lezen in dit heerlijke boek.

Na de Formule 1 ben ik lekker in mijn bullet journal gaan werken. Dat was veel te lang geleden en ik vind het zo lekker ontspannend.

’s Avonds hebben we lekker warme chocomelk gemaakt. Helaas was er geen slagroom in huis.

maandag 16 november 2020

Het was een hele drukke week op school, maar ook ’s avonds. Op maandag had ik niets gepland, maar ik moest nog twee artikelen voor mijn blog schrijven. Aan de slag dus.

In bed ben ik gestart met Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur. Ik heb dit boek opgestuurd gekregen van Uitgeverij Zomer & Keuning (bedankt!) en het boek leest meteen heerlijk weg.

dinsdag 17 november 2020

Op dinsdag werd ik wakker en had ik opeens 1500 volgers! Wow, zo leuk en zo dankbaar.

Op weg naar een vriendinnetje om te gaan rolschaatsen. Natuurlijk heb je dan haast en kom je achter een tractor te rijden…

 

Al maanden oefen ik een trucje waarbij je rollend door je benen gaat en dan één been naar voren strekt. Dit lukte maar niet en ik had de hoop al opgegeven. Afgelopen dinsdagavond is het me dan eindelijk gelukt. Deze rare foto is het bewijs!

woensdag 18 november 2020

Helaas, het heeft wel wat blauwe plekken opgeleverd. Auw!

Het was echt prachtig weer woensdag. Veel zon en niet te koud, erg lekker. Nu mag het wel gaan vriezen =).

Nadat we bij papa en mama hadden gegeten, ben ik op bezoek gegaan bij een vriendin. Ze woont toevallig in dezelfde straat als mijn ouders.

donderdag 19 november 2020

Er waren weer baby konijntjes op school. Ze waren alleen behoorlijk nat geregend. Zo lief!

Regen, regen en nog eens regen.

Het was ’s avonds weer tijd om voorlichtingen via Zoom te geven. Een leuk jurkje aan met mijn heerlijke joggingbroek eronder. Het ziet er natuurlijk niet uit, maar het zit beter dan een strakke legging.

vrijdag 20 november 2020

Mijn nieuwe palet van NikkieTutorials X Beauty Bay kwam binnen. Mooi!

En vooral erg heel deze keer =). Heel erg blij mee en de service van Beauty Bay is fantastisch.

Volgende week dinsdag start ik met mijn eerste les bij de Schrijversacademie, dus ik heb op vrijdagmiddag mijn huiswerk gemaakt en wat leeswerk gedaan. Ik heb er echt heel veel zin in. Benieuwd welke opleiding ik ga doen? Klik hier.

Luna heeft een nieuwe mand. Hoe lekker moet dit liggen? Ik ben jaloers, haha.

 

 

Ik heb de vrijdagavond lekker afgesloten in bad met mijn lief. Heerlijk!

zaterdag 21 november 2020

Omdat ik komende dinsdag start met mijn opleiding, wilde ik toch iets beter voorbereid zijn dan alleen met een oud kladblok. Ik ben dus een nieuw schrijfblok gaan halen en markeerstiften. Leuk!

21 november 1975 zijn mijn ouders getrouwd en nu 45 jaar later konden we dat samen vieren. Eigenlijk zouden we een weekend naar Bosrijk gaan, maar corona gooit overal roet in het eten. Dan maar kaasfonduen met het gezin.

Je weet dat het bedtijd is als Luna en Jingo bovenaan de trap staan te wachten. Zo schattig dit.

Zo zag mijn week er weer uit. Het is erg druk geweest, maar ik heb ook een fijne week gehad. Helaas erg weinig kunnen lezen en ik moet nog twee boeken uitlezen voor 1 december. Daar ga ik komende week wat meer tijd voor maken. 

Komende week wordt sowieso een heerlijke week, want ik ben donderdag jarig. Ik ben zo dol op jarig zijn, ook al vier ik het helemaal niet. Gewoon het idee dat het mijn dag is vind ik al leuk. Daarnaast heb ik dus mijn eerste les bij de Schrijversacademie en moet ik gewoon werken. 

Hoe heeft jouw week eruit gezien? Of heb je juist leuke plannen voor komende week? Houd mijn site en Instagram in de gaten, want donderdag komt er een winactie online! Ik wens je een hele fijne week toe.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon PF

Hoi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com: mijn lievelingsplekje op het internet. Ik schrijf graag en veel en deel dat graag met de rest van de wereld. Hier vind je recensies over boeken, reviews over producten, persoonlijke artikelen en leuke verhalen. Er staan ondertussen al meer dan 500 artikelen online, dus neem vooral een kijkje. Veel plezier!

Liefs!

Advertentie
GezondheidGezondheid
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.