Gilmore Girls Book Tag

Al jaren ben ik fan van de serie Gilmore Girls en ik ben de serie nu voor de derde keer aan het kijken. Ik ben dol op Rory en Lorelai, op de sfeer in de serie (lekker herfstig) en het is gewoon ontzettend leuk om naar te kijken.

Ik ging op zoek naar een Gilmore Girls Book Tag en die had ik al snel gevonden. Ik heb de tag gezien bij Rosiefrecklereads en ik neem heel graag het stokje over. Je bent natuurlijk vrij om de tag over te nemen en het zou lief zijn als je Rosiefrecklereads dan even noemt =). Ben je er klaar voor?

Lorelai
Een personage met een geestig of sarcastisch gevoel voor humor

Dan ga ik voor Rebecca Bloomwood van de Shopaholic-serie. Naast dat ze ontzettend onhandig is, wordt ze ook ontzettend leuk en grappig neergezet. Ik heb al zo vaak om haar moeten lachen dat ze de eerste was die door mijn hoofd schoot. 

Rory
Favoriete klassieker

Ik weet niet of dit boek al een klassieker genoemd mag worden, maar ik ga voor Een schitterend gebrek van Arthur Japin. Dit is één van de beste literaire romans die ik ooit heb gelezen en het is ongelofelijk mooi geschreven. Als het nog geen klassieker is dan moet het snel een klassieker worden. 

Luke
Een boek waar je stiekem verliefd op ben, maar waarvan je het niet durft toe te geven

Ik vond de Vijftig tinten-serie heerlijk om te lezen. Ik weet dat de meningen hier erg over verdeeld zijn, maar ik vond het vernieuwend en verslavend. Zelfs Grey vond ik de moeite waard om te lezen. Ik schaam me er ook zeker niet voor =).

Lane
Een muzikaal karakter

Ridge uit de Misschien-serie van Colleen Hoover. Hij was doof, maar kon wel de mooiste liedjes schrijven. Heel erg bijzonder.

Dean Je eerste boekenliefde

Lastige vraag. Daar heb ik er zoveel van gehad, maar geen idee wie mijn eerste was. Ik weet wel dat Kaden na Begin again bovenaan staat en daar nog wel even blijft staan.

Sookie
Een boek dat je hebt verslonden

Bridget Jones Diary heb ik meerdere keren in  een paar uur uitgelezen. Ik vind het een heel grappig boek en de schrijfstijl vind ik ook erg leuk. PS. Ik hou van je en Er komt een vrouw bij de dokter waren ook boeken die ik ongeveer opgegeten heb.

Jess
Een boek waar je van houdt

Er zijn zoveel boeken waar ik dol op ben dat het lastig is om te kiezen. Ik ga niet elke keer dezelfde boeken opnoemen, dus deze keer ga ik voor Ik hou van New York van Lindsey Kelk. Ik kies dit boek om meerdere reden:

  1. Dit boek heeft me ooit weer aan het lezen gekregen na een flinke pauze;
  2. Ik hou echt van New York;
  3. Lindsey Kelk schrijft hele leuke boeken en deze serie is één van mijn favoriete series;
  4. De boeken zien er gewoon fantastisch uit <3.

Miss Patty
Een boek dat werd verpest door de hype

Voor mij is dat De Zeven Zussen-serie. Deze boeken stonden bovenaan alle lijsten, werden enorm geprezen op Bookstagram en iedereen die ik er over sprak was helemaal weg van deze serie. Ik had enorme verwachtingen en al snel had ik door dat ik ze echt niet zo heel goed vond. Ik heb wel twee delen gelezen, maar daarna ben ik toch maar gestopt. Jammer, want misschien had ik ze nog een kans gegeven als de verwachtingen niet zo hoog waren. Nee, deze serie is niet aan mij besteed.

Emily
Een duur boek

Ik ben niet zo van de dure boeken. De enige dure boeken die ik heb zijn leerboeken en de Dikke Van Dale. Nee, misschien dat ik ooit nog echte pareltjes zal kopen, maar nu heb ik er nog geen.

Paris
Een gespannen personage

Pas geleden heb ik Verliefd van Anna Todd gelezen en de hoofdpersoon in dat boek, Karina, was nogal een gespannen typetje. Ik werd er letterlijk een beetje naar van. Ik kan er gewoon niet heel goed tegen als mensen het leven constant zo zwaar nemen ben ik achter gekomen. 

Dat was mijn Gilmore Girls Book Tag. Ik heb gelijk weer zin om Netflix aan te zetten en weer een paar afleveringen te gaan kijken. Sterker nog, dat ga ik gewoon doen.

Heb jij deze fantastische serie al eens gekeken of heb je geen idee waar ik het over heb? Ik raad je aan om eens te gaan kijken.

Voel je vrij om de tag over te nemen. Laat het me vooral weten, want dan kom ik even kijken!

Liefs!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.