De week in foto’s #19

November blijkt een drukke maand te zijn, maar afgelopen week was het heerlijk druk. Op maandag was ons neefje jarig, op dinsdag had ik mijn eerste schrijfles en op donderdag was ik jarig. Ik ben flink verwend en ik heb genoten van mijn dag. Kom, ik neem je mee.

zondag 22 november 2020

Elke zondag is het hier dierendag, dus de hokken werden weer schoongemaakt. We hadden hulp van ons neefje en ook de konijnen wilden weer helpen.

Mike heeft daarna pancakes gebakken en ze waren toch een partij lekker. Genieten dit.

 

 

’s Avonds kroelen met deze lieverd.

maandag 23 november 2020

Ik kan er niets aan doen, maar elke ochtend is een plaatje als de zon opkomt. Dit maakt het begin van de dag een stukje fijner.

Maandag was een drukke dag. Eerst gewerkt en daarna door naar de verjaardag van ons neefje. Lekker frietjes gegeten en daarna weer door om mijn nagels te laten doen. Dit zijn mijn verjaardagsnagels =).

dinsdag 24 november 2020

Dinsdag zijn we samen naar het werk gereden. Zo fijn om de ochtend even samen te starten. Vooral omdat ik dan even niet hoef te rijden.

Vergaderen…

Weken naar uitgekeken, maar eindelijk was het dan zo ver: mijn eerste les bij de Schrijversacademie. 

Ik vond het een heerlijke les en ik zat zo vol adrenaline dat ik er gewoon niet goed van heb geslapen daarna. Het wordt wel heel druk, maar ik heb een hele goede beslissing gemaakt om hiermee aan de slag te gaan. 

woensdag 25 november 2020

Sorry, weer zo’n mooie ochtend.

Deze soep van HelloFresh was heerlijk! Tomaat, paprika, gedroogde abrikoos, parelcouscous, knoflook, ui…. een topper!

Er is veel te weinig tijd om te lezen en ik moet voor 1 december nog twee boeken uitlezen. Dus op woensdagavond heb ik bijna de hele avond gelezen. Dit boek is echt enorm leuk en dinsdag 1 december komt mijn recensie online.

donderdag 26 november 2020

Jarig =)! Op school kreeg ik mijn eerste cadeautje al.

Daarna ook een pak chocomelk gekregen van twee oud-leerlingen. Ze kennen me zo goed.

Eenmaal thuis kwamen mijn ouders eten en kreeg ik deze prachtige Rituals adventkalender. Heel december cadeautjes!

Kaartjes, een cadeaubon van Intratuin en van mijn lief een prachtige nieuwe e-reader. De Kobo Libra H20. Ik wilde hem al heel lang hebben, dus ik was en ben super blij!

Van mijn schoonvader kreeg ik dit prachtige hoesje. Ik ben verwend en erg dankbaar.

vrijdag 27 november 2020

Op vrijdag werkte ik thuis en de slingers mogen nog een dagje hangen, vind ik =). Kan ik er in ieder geval nog een beetje van genieten.

Nog een cadeautje, maar dan van Uitgeverij Zomer & Keuning: het boek van Elle & Darcy. Tot op heden had ik alleen een proefdruk en nu ook het echte boek. Heel erg bedankt! 

Gezellig kroelen bij de kapper. Ondertussen werden ook al mijn grijze haren weggepoetst.

En dan kom je thuis en ligt er nog een cadeautje klaar. Mijn lief is de liefste.

Onze foto hebben we in de studeerkamer gehangen, omdat die kleur muur perfect is en we daar best veel zitten. Nu nog een nieuw bureau…

zaterdag 28 november 2020

Zaterdagochtend hebben we twee hanen weggebracht naar een collega van mij. Ik vind het zo onrustig met hanen in het kippenhok dat we besloten hebben om beide hanen weg  te doen. Nu kunnen de kippen weer een beetje normaal scharrelen.

Daarna zijn we even naar Van Cranenbroek geweest voor een nieuwe kerstboom en wat andere spulletjes.

Eenmaal thuis hebben we de hokken verschoond en toen we klaar waren gingen de kippen meteen op stok. Tijd om te gaan slapen. ’s Avonds heb ik nog foto’s voor de komende week gemaakt en de winnaar van de winactie bekend gemaakt. Gefeliciteerd Nathalie (@somanybooksnl).

Wat een fijne week he? Ik heb het zo naar mijn zin gehad. Helaas moet ik nu weer behoorlijk lang wachten op mijn volgende verjaardagsfeestje hihi.

Komende week staat er nog niet veel op de planning. Lekker rolschaatsen op donderdag en in het weekend eindelijk de kerstboom zetten. Daarnaast ook lekker even wat rust pakken, want ik merk dat ik dat nodig heb. 

Staat er bij jou iets leuks op de planning komende week? Laat een berichtje achter bij de reacties. 

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.