De week in foto’s #191

De week voor de meivakantie was niet zo heel spannend, omdat ik vooral veel gewerkt heb. Het was een fijne week en ik heb wel wat foto’s kunnen maken van leuke/mooie momenten. Kijk je mee naar De week in foto’s #191?

16.24.1 - De week in foto's #191
Zondagochtend begon sportief met een lesje Pink Boxing. Ik heb moeite met de combinaties, maar ik vind het hartstikke leuk.
16.24.2 - De week in foto's #191
Wij hadden niets op de planning 's middags, dus ik heb mijn nagels gedaan. Mijn nagels zijn (weer) klaar voor de lente... nu de zon nog.
16.24.3 - De week in foto's #191
Zie je de pot met goud staan?
16.24.4 - De week in foto's #191
Op het werk hebben wij allemaal ons eigen (blauwe) postvakje en sinds woensdag is die van mij roze. Dit hebben veel te lieve collega's voor mij gedaan en ik ben er natuurlijk helemaal blij mee. Hij valt in ieder geval lekker op.
Bol AlgemeenBol Algemeen
16.24.5 - De week in foto's #191
Over 19 dagen ga ik naar New York, dus daar moet over geschreven worden natuurlijk.
16.24.6 - De week in foto's #191
Wij waren een beetje ongerust toen we Betty zo zagen liggen, maar ze blijkt broeds te zijn. Onhandig, aangezien we geen mannetjes fazant hebben. We hebben haar van het nest gehaald en de eieren weggehaald, omdat ze anders kan verhongeren. Wat een huishouden soms...
16.24.7 - De week in foto's #191
Vrijdagochtend stond om 06:00u het nieuwe album van Taylor Swift op Spotify. Zo fijn weer.
16.24.8 - De week in foto's #191
Vrijdagmiddag half 5: vakantie! Twee weken genieten van rust en regen... top 🙈.
16.24.9 - De week in foto's #191
's Avonds naar Vera, want we moesten wat dingen regelen voor onze vakantie. We zijn goedgekeurd door de douane, dus mogen Amerika in. Ook hebben we een ander hotel gevonden en zijn de metrokaarten besteld.
16.24.10 - De week in foto's #191
Zaterdag had ik zin om te bakken en te koken. Ik heb eerst cake gebakken en daarna champignonsoep gemaakt. Mooie combinatie ook.
16.24.11 - De week in foto's #191
We sloten deze week af op Schiphol, want we haalden mijn ouders op na hun vakantie in Tenerife. Ik ben blij dat ze gewoon weer thuis zijn ❤️.

En nu is het meivakantie. Mike is ook een week vrij, maar we hebben niet heel veel plannen. Eigenlijk vind ik dat wel fijn, want dan is er veel ruimte voor spontane ideeën.

Ben jij ook vrij deze week of moet je gewoon werken? Probeer er sowieso iets moois van te maken, goed?

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #191!

Liefs!

Eén reactie

  1. Ik moet (helaas) gewoon werken. Maar binnenkort heb ik wel een weekje vrij als de meeste weer moeten werken 🙂 Fijn dat je ouders weer thuis zijn, volgens mij hebben ze een fijne vakantie gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.