De week in foto’s #193

De laatste week van de meivakantie was druk, maar ontzettend fijn. Mike en ik zijn er even tussenuit geweest en mijn neefjes en nichtje kwamen logeren. Daarnaast ben ik natuurlijk enorm aan het aftellen voor New York. Kijk je mee naar De week in foto’s #193?

18.24.1 - De week in foto's #193
Goedemorgen Nibbit! Onze konijnen hebben sinds kort ook een stukje gras in hun buitenverblijf en ze zijn er niet weg te slaan.
18.24.2 - De week in foto's #193
Maandagochtend reden Mike en ik naar Thermen Bussloo om een dagje offline te gaan.
18.24.3 - De week in foto's #193
We sliepen ook in het hotel en de volgende ochtend konden we in onze badjas naar de ontbijtzaal. Zo leuk.
18.24.4 - De week in foto's #193
Zo wil ik elke dag wel wakker worden...
Bol AlgemeenBol Algemeen
18.24.5 - De week in foto's #193
We reden weer op tijd terug naar huis, want ik wilde nog even langs mama en moest 's avonds weer boksen met Juud. Onderweg naar huis moesten we de auto laden, dus gelijk maar even wat gedronken bij Starbucks.
18.24.6 - De week in foto's #193
Juud en ik boksen nu twee keer per week, maar ik heb bijna geen sportkleding meer. Woensdag besloot ik dus even om naar Rosada te gaan, maar daar kon ik natuurlijk weer precies niets vinden. Niet iets wat ik nodig had in ieder geval 🙈.
18.24.7 - De week in foto's #193
's Avonds waren onze twee neefjes en nichtje er, want het was tijd voor een logeerpartijtje. Rae en ik moesten onze badjassen van Le Olive even samen showen.
18.24.8 - De week in foto's #193
We hebben heel veel spelletjes gespeeld in een paar dagen tijd...
18.24.9 - De week in foto's #193
... Daisy mocht weer uit de garage...
18.24.10 - De week in foto's #193
... en we zijn gaan zwemmen in Goes.
18.24.11 - De week in foto's #193
We sloten het feestje af met zelfgemaakte pizza's. Vrijdagavond lag ik vroeg op bed, want ik was ka-pot.

Zaterdag heb ik geen foto’s meer gemaakt, want ik heb alleen maar gepoetst en gewassen. Komende week moet ik nog veel doen, voordat ik in het vliegtuig kan stappen. Drie drukke dagen werken, nog meer wassen, boksen, koffer inpakken… Ik heb een beetje stress, maar dat komt vast helemaal goed. Ik heb er zin in!

Bedankt voor het lezen van De week in foto’s #193. Vanaf zaterdag zal er een week lang elke dag een blogpost online komen, want ik neem je natuurlijk mee naar New York. 

Geniet jij van een nieuwe week?

Liefs!

6 reacties

  1. Wat gezellig dat je neefje en nichtje kwamen logeren! En de spa, ook heerlijk zeg. Wij gaan komende week even ontspannen 🙂 Alvast veel plezier in NY!

  2. Een fijne vakantieweek weer Iloon! Zo’n dagje naar de sauna en een overnachting erbij en dan lekker ontbijten is heerlijk weet ik uit ervaring!
    Ik heb deze week nog vrij, geen plannen maar ik verveel me nooit. Een werkweek zit altijd zo vol met van alles en nog wat aan afspraken en dingen die moeten, dan vind ik vakantie juist zo heerlijk als ik niets moet.
    Ik verheug me enorm op je berichten uit New York!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.