5 winkels die ik absoluut wil bezoeken in New York

Word je al gek van me? Wéér een blogpost over New York, sorry. Ik heb er gewoon ontzettend veel zin in. Naast nieuwe plekken ontdekken, hoge torens bezoeken en rooftopbars afgaan, gaan we in New York natuurlijk ook een paar winkels bezoeken. Deze vijf staan in ieder geval op mijn lijstje.

Winkels bezoeken New York UA

1. Victoria's Secret

Als je naar mijn favoriete winkel vraagt dan zal mijn antwoord altijd hetzelfde zijn: Victoria’s Secret. Het is leuk dat deze winkels tegenwoordig ook te vinden zijn in Nederland, maar die zijn niet te vergelijken met de winkels in Amerika. Ooit ben ik er binnengestapt vanwege het merk, maar ondertussen ga ik echt vanwege de kwaliteit naar binnen. Mijn eerste lingeriesetje kocht ik in 2011 en op dit moment ziet dat setje er nog steeds erg goed uit. Daarnaast zijn de winkels zo prachtig mooi… ik kijk er nu al naar uit.

Bol AlgemeenBol Algemeen

2. Macy's

Macy’s is eigenlijk gewoon een groot warenhuis en die hebben we in Nederland ook. Maar het is de tijd van galafeesten in Amerika, dus hebben ze een nu een afdeling met prom dresses. Ooit heb ik allerlei prachtige jurken gepast en niets meegenomen, maar ik hoop daar deze keer verandering in te brengen. Vera is gelukkig net zo gek als ik, dus we zullen heel veel jurken gaan passen.

3. Ugg New York

Al een tijdje ben ik na aan het denken over nieuwe schoenen van Ugg en in Amerika zijn ze vaak wat goedkoper dan in Nederland. De winkels zijn vaak ook wat groter, dus wie weet kom ik weer eens een origineel paar tegen. 

Winkels bezoeken New York 1

4. Sephora

Ik hoop dat Vera ook zin heeft om te shoppen, want wat zullen we vaak een Sephora in wandelen. Ik ben dol op make-up en heb een waslijst vol wensen van producten die in Nederland niet te koop zijn. Ik zal een selectie moeten maken, omdat de hypotheek ook gewoon betaald moet worden maar ik zal ruimte in mijn koffer laten om te vullen met make-up.

5. Duane Read, CVS en Walgreens

Drogisterijen zijn fantastische in Amerika, want er is zoveel keus. Of het nu gaat om haarproducten, make-up, huidverzorging… er is ontzettend veel keus en er zijn veel producten die wij hier niet kunnen kopen. Het eerste wat ik zal kopen in een drogisterij zal deodorant zijn, want die van Secret en Lady Speed Stick zijn fantastisch. Ik neem meteen een voorraad voor thuis mee 🙈.

Deze vijf winkels ga ik zeker bezoeken in New York, maar waarschijnlijk gaan we nog 50 andere winkels in. Shoppen hoort er nou eenmaal bij. Als ik weer thuis ben dan laat ik je zeker zien wat ik allemaal gekocht heb. 

Naar welke winkel ga jij graag (in het buitenland of gewoon in Nederland)?

Liefs!

4 reacties

  1. Dat is wel een leuk shoprondje denk ik zo! En ik vind het niet erg hoor om wat over NY te lezen. Juist leuk dat je zo enthousiast bent 😀

  2. Ik vind het leuk dat je schrijft over dingen die je zelf leuk vindt. Mijn zoon wil graag naar New York dus dat maakt het ook wel weer dat ik een beetje nieuwsgierig was.

    Ik vind zelf niet zoveel winkels leuk eigenlijk. Raar maar waar. Kringlopen, dat wel. De Bruna ook. Boekenwinkels in aparte panden, zoals oude kerken. En plantenwinkels. O zie, ik vind best wat leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.