De week in foto’s #197

Het was een enerverend weekje waar ik op dit moment nog van aan het bijkomen ben. Zo heb ik gerelaxt in de sauna, kwamen er allerlei leuke bestellingen binnen en zat ik (weer) op de spoedeisende hulp met mijn moeder. Kijk je mee naar De week in foto’s #197?

24.24.2 - De week in foto's #197
Je gelooft het bijna niet, maar zondagmiddag lag ik in het gras te genieten van een boek en het zonnetje. Het was van korte duur, maar deze zonnestralen heb ik meegepakt.
24.24.3 - De week in foto's #197
Eindelijk weer eens een echt spannende race in de Formule 1. Gelukkig won Max de race en kon ik met een gerust hart mijn bed in 😉.
24.24.4 - De week in foto's #197
Na een dag hard werken, ging ik maandagavond een avondje relaxen bij Spa One met een vriendin. Het voelt altijd alsof je een paar uur op vakantie bent. Heerlijk!
24.24.5 - De week in foto's #197
Woensdag had ik mijn vrije dag en die stond volgepland met afspraken. De dag begon bij de osteopaat...
Bol AlgemeenBol Algemeen
24.24.6 - De week in foto's #197
... en eindigde helaas op de spoedeisende hulp met mijn moeder. Het is een lang verhaal, maar het komt erop neer dat ze een fikse ontsteking in haar arm heeft die doorgeslagen is naar haar longen. Op dit moment ligt ze nog steeds in het ziekenhuis en knapt ze langzaamaan op. Het was een pittig dagje.
24.24.7 - De week in foto's #197
Eenmaal thuis stonden deze knapperds van Steve Madden op me te wachten. Niet per se een schoen voor de zomer, maar ik was op slag verliefd.
24.24.8 - De week in foto's #197
Ook is mijn shirt van het Nederlands elftal binnen en ik ben er helemaal blij mee. Het EK kan beginnen.
24.24.9 - De week in foto's #197
Vrijdagmiddag 17:15u was de school leeg en moest ik mijn mail nog bijwerken. Nog drie weken totdat de zomervakantie begint en ik heb nog veel te doen.
24.24.10 - De week in foto's #197
Gelukkig sloot ik de werkweek af met fijne collega's en lekker eten.
24.24.11 - De week in foto's #197
Zie je die pluisjes op mijn nieuwe trui? Zo vervelend. Op internet las ik dat je ze kan verwijderen met een scheermes, dus dat heb ik gedaan. Het werkt!
24.24.12 - De week in foto's #197
Op zaterdag hebben we de verjaardag van mijn lieve schoonzus gevierd. Het leven moet gevierd worden, dus dat hebben we gedaan.

Dit was De week in foto’s #197. Bedankt voor het lezen. 

Komende week staat weer erg volgepland met leuke dingen. Ergens moet ik wat rustmomenten gaan plannen, want stiekem ben ik best moe. Even kijken hoe ik dat voor elkaar ga krijgen 🙈.

Heb jij een fijne week achter de rug?

Liefs!

3 reacties

  1. Mijn week was niet bijzonder, gewoon aan het werk geweest en gebaald van het slechte weer. De komende vier weken zijn druk op school, zoals altijd vlak voor de vakantie. Afronden én voorbereiden. Maar wel leuke weken vind ik altijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.