De week in foto’s #192

De eerste week van de meivakantie zit erop en die liep niet helemaal zoals gepland. Kijk je mee naar De week in foto’s #192?

17.24.1 - De week in foto's #192
Zondagochtend keken we de Formule 1 lekker in bed. Heerlijk wakker worden zo en zeker als Max de race wint natuurlijk.
17.24.2 - De week in foto's #192
Het was verder een erg saaie zondag, want ik heb werkelijk niets gedaan. Het hoogtepunt was de pasta die ik 's avonds voor mezelf maakte.
17.24.3 - De week in foto's #192
Mike was ook vrij en moest maandag het dak op om bomen te snoeien. Hij liever dan ik.
17.24.4 - De week in foto's #192
Geld uitgeven kan ik veel beter, dus ik ben even naar de Kruidvat gegaan. Veel producten waren in de aanbieding, dus dat was lekker shoppen.
Bol AlgemeenBol Algemeen
17.24.5 - De week in foto's #192
Post! Onze metrokaarten en treinkaarten voor New York zijn binnen. Nog twaalf nachtjes slapen.
17.24.6 - De week in foto's #192
Dinsdag was het droog en de zon scheen, dus ik ben even gaan rolschaatsen. Zo fijn!
17.24.7 - De week in foto's #192
Woensdag belde mama, omdat ze heel erg veel pijn in haar heup, bekken en bil had. Toen de dokter kwam, heeft hij haar doorgestuurd naar het ziekenhuis. Mike en ik zijn ook naar het ziekenhuis gegaan.
17.24.8 - De week in foto's #192
Nadat ze foto's en een ct-scan gemaakt hadden, wisten we in ieder geval dat er niets gebroken was. Dat was een opluchting. Waarschijnlijk heeft ze een zware kneuzing die ontzettend veel pijn doet. Dankzij een fantastische dokter zit mam nu op een plek waar ze kan herstellen met de hulp die ze nodig heeft. Deze foto is gemaakt na zeven uur op een stoel zitten in het ziekenhuis. Top foto dus 🙈.
17.24.9 - De week in foto's #192
Uiteindelijk hebben we acht uur in het ziekenhuis gezeten, dus donderdagochtend was ik een beetje gaar. Ik ben mijn koffer maar gaan poetsen...
17.24.10 - De week in foto's #192
Vrijdag moest ik eerst de schoolbanken in en daarna zijn Mike en ik even naar de Intratuin geweest. Het was al even geleden, dus het mocht wel weer.
17.24.11 - De week in foto's #192
Mama zit in hetzelfde gebouw als opa, dus als we op visite gaan dan nemen we mama mee naar het appartement van opa. Een geluk bij een ongeluk.

Dit was De week in foto’s #192. De week verliep iets anders dan gepland, maar ik heb goede hoop dat mama snel opknapt en weer naar huis kan. 

De komende week staat vol met leuke afspraken. Zo gaan Mike en ik een nachtje weg, komen onze neefjes en nichtje logeren en  ga ik stiekem al wat spullen klaarleggen voor New York. Zie ik je volgende week?

Liefs!

6 reacties

 1. Hi Iloon, allereerst natuurlijk sterkte voor je moeder. Fijn dat ze goed geholpen wordt en dat ze snel weer thuis is.
  ik moest lachen om jouw zondag. Ik ken dat wel, zo’n dag waarop er echt niets te melden is en dan is het avondeten inderdaad een soort van hoogtepunt! Gelukkig worden van een lekker bord eten kan soms heel fijn zijn!
  Je hebt leuke dingen in het vooruitzicht, voorpret is al leuk dus geniet van de komende dagen! Mijn vakantie is dit weekend begonnen, ik dacht dat het hele land tegelijk meivakantie had, maar dat is dus anders. Hier geen plannen, hoop dat het mooi (beter is ook goed!) weer wordt!

  1. Ja, onze meivakantie begon wel heel vroeg. Ik vind het juist logisch dat de vakantie nu start, zodat Hemelvaart in de vakantie valt. Nu hebben we twee weken vakantie, gaan we drie dagen naar school en hebben we weer vier dagen vrij 🙈. Ik klaag niet hoor…
   Geniet van je vakantie, Niekje.

   1. Dank je Iloon! Ja, voor ons is het raar dat we een week naar school gaan en dan is het Pinksteren. Blijft een gekke tijd met al die vrije dagen. Volgend jaar hebben we een heel lange meivakantie zag ik. Ook lekker maar ik vind af en toe een lang weekend ook fijn. Ach.. dat is onderwijs, je krijgt vakantie en neemt het niet. Ieder voordeel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.