De week in foto’s #199

Deze week heb ik weinig foto’s gemaakt, dus ik bied nu alvast mijn excuses aan. Het was weer een bijzonder drukke week, maar vooral op het werk. Verder heb ik veel gesport en ben ik af en toe ook nog even thuis geweest. Kijk je mee naar De week in foto’s #199?

26.24.1 - De week in foto's #199
Eindelijk zomer en dat betekent dat we ongeveer de hele dag buiten zijn. Heerlijk!
26.24.2 - De week in foto's #199
Ook de race konden we lekker buiten kijken. Mijn vader kwam ook kijken en bleef gezellig eten.
26.24.3 - De week in foto's #199
Aangezien de slippers en de sandalen weer aan kunnen, moesten mijn teennagels ook weer eens gedaan worden. Ik ben hier niet heel erg goed in kan ik je vertellen.
26.24.4 - De week in foto's #199
Woensdag was ik vrij en ben ik 's ochtends en 's avonds gaan boksen. Mijn handschoenen waren drijfnat van binnen, dus die liet ik buiten liggen om te luchten.
Bol AlgemeenBol Algemeen
26.24.5 - De week in foto's #199
Tussendoor ben ik even gaan kijken bij de sportdag van klas 2.
26.24.6 - De week in foto's #199
Collega's hadden een excursie naar Den Bosch en namen een echte Bossche Bol mee voor mij. Zo enorm lekker ❤️.
26.24.7 - De week in foto's #199
Op de momenten dat ik wel thuis ben, ben ik druk bezig met het schrijven van kaartjes.
26.24.8 - De week in foto's #199
Waarom loop je de Action altijd uit met meer spullen dan je daadwerkelijk nodig hebt? Ik zag deze lampjes voor onder de overkapping.... of voor de caravan?

Bedankt voor het lezen van deze, korte, De week in foto’s #199

We gaan naar de laatste volle week van het schooljaar en die zit propvol. Over het algemeen wel met leuke activiteiten, zoals de diploma-uitreiking en een dagje Efteling. Daarnaast ga ik zaterdag eindelijk naar Taylor Swift en daar kijk ik enorm naar uit. Ik ga er vanuit dat ik volgende week wel heel veel foto’s heb 🙈.

Heb jij een leuke week in het vooruitzicht? Ik hoor het graag.

Liefs!

4 reacties

  1. Ik moet nog twee weken werken en de komende week zit bomvol met rapportvergaderingen. Een diploma-uitreiking en nog wat andere afspraken. Maar ook wel leuke weken hoor, we gaan wat geslaagden uitzwaaien, dat geeft altijd een kick!

  2. Kort of niet, nog steeds leuk om te zien/lezen! Leuk dat je nog ouderwets kaartjes stuurt. Dat doe ik eigenlijk niet meer. Vroeger stuurde ik met postcrossing echt heel veel kaartjes. Maar de laatste keer dat ik dat deed, voelde ik weinig waardering helaas. Is dit ook voor postcrossing of gewoon naar bekenden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.