Hier ben ik dankbaar voor – Editie zomer 2024

We weten allemaal dat het leven niet altijd leuk of makkelijk is en juist op die momenten is het goed om te kijken waar je wel dankbaar voor bent of gelukkig van wordt. Vandaag vertel ik je over de tien dingen waar ik op dit moment heel dankbaar voor ben. Kan jij er ook tien benoemen?

dankbaar voor zomer 2024
 • Dit is een inkoppertje: ik word zo enorm blij van de zomer die eindelijk begonnen lijkt te zijn. Jurkjes, slippers, lange avonden en veel zweet… ik ga er goed op.
 • Op dit moment klaagt Mike dat hij me zo weinig ziet, want ik ren van mijn werk, naar het sporten en dan nog door naar mijn moeder. Ondertussen geniet ik er intens van dat ik het weer zo ontzettend druk kan hebben en er niet moe van word. Ik ben zo blij dat ik, na mijn ongeluk, weer ben waar ik wil zijn. (Sorry lief!)
 • Sporten! Pas geleden schreef ik een artikel over Pink Boxing en ik kan je vertellen dat ik steeds fanatieker word en nog nooit zo enthousiast ben geweest over een sport. Soms heb ik geen idee wat ik aan het doen ben, maar ik geniet er wel van. 
 • Sporten met Juud maakt het allemaal nog een stukje leuker. We gaan zo vaak mogelijk samen en zien elkaar weer heel veel. Ook daar word ik blij van. 
 • Waar ik ook heel dankbaar voor ben, is de glimlach op het gezicht van mijn moeder. Na twee moeilijke weken gaat het de goede kant op en is ze weer vol goede moed. Als het met haar goed gaat dan gaat het met mij ook goed ❤️.
Bol AlgemeenBol Algemeen
Dankbaar voor zomer 2024 UA
 • De laatste weken voor de zomervakantie op het werk zijn gigantisch druk, maar ook gezellig. We hebben veel leuke activiteiten op het programma staan en ronden weer een mooi schooljaar af. De zomervakantie lonkt…
 • De agenda staat vol met leuke activiteiten, zoals het concert van Taylor Swift en P!NK. Ook gaan we al vrij snel op vakantie en daar kijk ik toch ook wel naar uit.
 • Even erg materialistisch: ik word een partijtje gelukkig van mijn nieuwe auto. De Jeep en ik zijn onafscheidelijk.
 • De afgelopen jaren hebben we vier konijntjes in moeten laten slapen en we hebben er nu nog maar twee over. Nibbit en Ozzy kroelen de hele dag samen en ik vind dat zó lief. Ik kan er uren naar kijken.
 • Weet je waar ik ook echt dankbaar voor ben? Mijn bezoekersaantallen op Gewoon Iloon en dat komt allemaal door jou. Bedankt, lieve lezer. Jij brengt een lach op mijn gezicht! 

Dit zijn de tien dingen waar ik op dit moment erg dankbaar voor ben. Waar ben jij op dit moment dankbaar voor?

Geniet van je dag!

Liefs!

5 reacties

 1. Op de momenten dat ik je nu wel zie (😉😉) word ik intens gelukkig van jou en alle lieve mensen om ons heen! ❤️ you! (En alle lieve mensen die dit lezen 🫣)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.