De week in foto’s #24

En dan breekt de laatste week van het jaar aan en ook meteen de laatste week vakantie. In de afgelopen week ben ik erg druk bezig geweest om mijn nieuwe lay-out van mijn site af te maken. Daarnaast zijn we lekker een dagje naar het bos geweest en hebben we weer veel en lekker gegeten. 

zondag 27 december 2020

Op zondag was het heel erg slecht weer en heeft het ongeveer de hele dag geregend. Natuurlijk ga je dan lekker lezen.

In de middag ben ik toch maar foto’s gaan maken. Gelukkig heb ik tegenwoordig een lamp, want het was echt veel te donker.

 

’s Avonds maar een spelletje Skip-Bo gespeeld. Hier ben ik best goed in, al zeg ik het zelf.

maandag 28 december 2020

Op maandag hebben we de hokken van de diertjes schoongemaakt. Nibbit wil weer erg graag helpen.

’s Middags ben ik weer even met mijn website aan het vechten geweest. Wat een werk!

Ik ben een echte soepkip, dus op maandagavond aten we lekker tomatensoep met stokbrood en kruidenboter. Yummie!

Daarna ben ik begonnen met de serie Bridgerton op Netflix. Deze serie werd me aangeraden op Instagram, omdat het een soort Gossip Girl in 1800 is. Ik kijk nooit heel veel series, maar ik vind dit echt een leuke serie. Aanrader voor fans van Gossip Girl.

dinsdag 29 december 2020

Op dinsdag kwam er een verlaat kerstcadeautje binnen. Deze geur is de hemel. Dit was mijn geurtje op onze bruiloft, maar hij was al even leeg. Nu staat er weer een gevulde versie.

In de middag zijn we lekker naar het bos geweest, omdat we het helemaal zat waren om binnen te hangen. Het was wel wat aan het regen soms, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook was het heerlijk rustig.

Ik ben zo dol op de natuur. Wat een plaatje toch?

Hoe fijn het ook was, ik heb het de rest van de dag niet meer warm gekregen. Gelukkig hadden we weer nieuwe Lush-ballen in huis, dus ik ben lekker in bad gegaan om op te warmen. Bridgerton op en twee uur genoten.

woensdag 30 december 2020

Krassen, krassen, krassen. Weinig geluk helaas.

We zijn ’s middags naar Judith en Martijn gegaan en hebben daar spelletjes gedaan en gegeten. We hadden eten besteld bij Brasserie Van Dam en het was heerlijk. Echt een aanrader en ze bezorgen door heel Nederland. 

Dat ziet er goed uit toch? Judith en ik hadden de ravioli en die was echt heel lekker.

Tussendoor Ticket to Ride gespeeld en gewonnen.

En het overheerlijke toetje! Hier wordt een mens gelukkig van.

donderdag 31 december 2020

Goedemorgen! Oudjaarsdag start om 07:00 en ik zat om 07:44 al achter mijn computer.

Heel de week stond de Top2000 aan en op deze dag komen er echt wat toppers voorbij. Nummer 8 is mijn persoonlijke nummer 1.

Oliebollen eten is een traditie bij mijn familie. Mijn vader staat de hele middag te bakken en de hele familie komt ’s avonds eten. Voor het eerst was het dit jaar een beetje anders. Iedereen kwam oliebollen ophalen, maar we konden niet gezamenlijk eten. Wij hebben wel lekker bij mijn ouders gegeten.

Eenmaal weer thuis hebben we de rest van de avond spelletjes gespeeld en lekkere dingen gegeten. Een erg rustige jaarwisseling zo.

 

 

Gelukkig nieuwsjaar! Stiekem al lekker in mijn pyjama.

vrijdag 1 januari 2021

Op 1 januari heb ik de hele dag gewerkt aan mijn nieuwe lay-out, want net toen ik alles af had ging het helaas mis en kon ik opnieuw beginnen. Helaas. Tussendoor wel even gewandeld met Luna.

Rond een uur of 4 eindelijk online!! Ik hoop dat je het wat vindt =).

zaterdag 2 januari 2021

Op zaterdag hielden we een poetsdag. Niet iedereen vond dit een goed idee, maar uiteindelijk is het huis weer opgeruimd en schoon. Zo kunnen we weer met een gerust hart gaan werken maandag…

Als avondeten gewoon een broodje. Na al dat eten van de afgelopen weken heb je ook nergens echt zin meer in toch? Zelfs ik niet.

Voordat Wie is de Mol? begon, heb ik nog even heerlijk in mijn journal gewerkt. Ik gebruik mijn journal niet als agenda, maar meer als dagboek. Ik hoop dat ik er dit jaar veel in kan werken en schrijven #vindikleuk.

Ik moet je eerlijk zeggen dat ik nog niet heel erg veel zin heb om te gaan werken, maar we gaan er gewoon maar weer voor.

Komende week moet ik dus werken, maar heb ik ook weer les van de Schrijversacademie. Daarnaast hebben we nog weinig plannen, maar die zullen vanzelf wel komen.

Hoe gaat jouw week eruit zien? Moet je ook gaan werken of nog niet? Ik wens je natuurlijk weer een hele fijne week toe. 

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.