Favorieten december 2020

December zit erop en het is tijd om je te laten zien wat mijn favorieten van december 2020 waren.

December was een drukke maand. Niet alleen vanwege de feestdagen, maar ook op het werk was het druk. Helaas heb ik daardoor veel te weinig gelezen en dat is jammer. Wat dat betreft hoop ik dat januari een betere maand wordt.

Ik heb daarom deze keer meer favoriete items dan favoriete boeken. Ook omdat ik gewoon enorm verwend ben met Kerstmis. Kom, ik laat het je zien.

BOEKEN

In de maand december heb ik vier boeken gelezen en ik vond ze alle vier zeker de moeite waard om te lezen.

In een ander leven - Josie Silver

Ik ben de maand begonnen met het boek In een ander leven van Josie Silver. Ik vond dit best een heftig boek, maar ook heel erg mooi. Ik heb vorig jaar Een dag in december gelezen van deze auteur en dat was echt een ander soort boek. Veel luchtiger, terwijl dit best een zwaarbeladen boek is. Gelukkig met een goed eind en er zat zelfs wel wat humor in. En bekijk die kaft eens…

Bij Kennis - Iris Visser

Bij Kennis - Iris Visser

Iris Visser benaderde mij via Instagram of ik haar boek Bij Kennis wilde lezen en natuurlijk kon ik daar geen nee op zeggen. Het bleek ook nog eens een heerlijke feelgood te zijn waar ik echt van genoten heb. Ik merk sowieso dat ik op dit moment veel feelgoods lees en dat ik me daar erg prettig bij voel. Het is een leuk verhaal, vlot geschreven en met de nodige humor erin. Zeker de moeite waard om te lezen.

Opgewekt naar de eindstreep - Hendrik Groen

Het laatste deel van Hendrik Groen, Opgewekt naar de eindstreep,  is in het najaar uitgekomen en die wilde ik echt graag lezen. Ik heb alle delen gelezen en dan kan het laatste deel niet ontbreken natuurlijk. Wat ben ik dol op deze man en wat baal ik ervan dat het afgelopen is nu. Er zijn wat tranen over mijn wangen gerold bij dit deel. Ik raad alle delen van Hendrik Groen aan, mocht je ze nog niet gelezen hebben, maar dit deel is misschien wel mijn favoriet.

Tot Snel - Beth O'Leary

Tot snel is het tweede boek van Beth O’Leary en zeker de moeite waard om te lezen. Het verhaal is origineel, de hoofdpersonen zijn leuk en het boek is erg goed geschreven. Ik was vooral gecharmeerd van oma Eileen. Wat een fijn mens. Ook dit boek is een feelgoodboek met een dosis humor erin. Heerlijk!

ANDERS

Rituals Adventskalender

Voor mijn verjaardag had ik de Rituals Adventskalender gekregen en daar zaten 24 heerlijke producten van Rituals in. Ik ben dol op dit merk en geniet bijna van alles wat er uitgekomen is. Deze adventskalender is echt een aanrader voor volgend jaar.

Een tip: er is nu sale!

Toe guard Moxi Skates

Mijn zelfgemaakte toe guards voor mijn rolschaatsen mogen ook echt niet ontbreken deze maand. Zijn ze niet enorm leuk?

Ik merkte dat de neuzen van mijn rolschaatsen een beetje begonnen te slijten. Ik had wel toe guards liggen maar die waren wit en dat vond ik niet echt staan bij mijn rolschaatsen. YouTube is altijd je vriend, dus ik ben eens rond gaan kijken en vond een filmpje over een vrouw die ze zelf maakte. Dat moet ik toch ook kunnen, dacht ik. Ik heb bij de Hema een etui gehaald, kapot geknipt, op de witte toe guards geplakt en tadaaaa…. Ik ben er blij mee. Nu nog een beetje weer om te rolschaatsen.

Iphone 12

In december mocht ik ook mijn abonnement verlengen en het werd tijd om mijn Iphone 7 te vervangen voor een nieuwer exemplaar. Dat werd de Iphone 12. Wat een verschil met foto’s maken en snelheid. Ik ben er erg blij mee en hopelijk kan ik weer vier jaar vooruit. 

Kerstcadeautjes

Met Kerstmis ben ik heerlijk verwend. Ik pak ze even allemaal samen, anders wordt dit wel een heel lang verhaal. Wij zouden eigenlijk niets met kerst doen, maar ik wilde toch wat cadeautjes onder boom leggen. Dus ik had voor iedereen cadeautjes gekocht, inclusief voor mezelf. Blijkbaar werd daar anders over gedacht, want uiteindelijk heb ik het meeste gekregen. 

Ik heb twee boeken gekregen die over het vak Schrijven gaan, omdat ik bezig ben met een schrijfcursus. Ik ben nog niet in de boeken begonnen, maar wel heel erg leuk bedacht.

Ik heb een Rituals-pakket gekregen en daar kan je nooit genoeg van in huis hebben. 

Mike had voor ons beide bruisballen van Lush gekocht. Heerlijk. Ondertussen zijn er al twee gebruikt.

Een paar boekensokken. Als dat geen leuk cadeau is =).

Voor mezelf had ik twee leggings en een trui bij Victoria’s Secret besteld. Ik ben werkelijk dol op Victoria’s Secret, maar had het nog nooit online besteld. Dat ging veel beter dan ik had verwacht, al hoop ik dit jaar toch gewoon naar een winkel te kunnen gaan.

Ook had ik de stickers van Creachick besteld voor mijn bullet journal. Ze zijn nog veel leuker dan ik had verwacht en het zijn er ook nog eens heel veel. Erg blij mee!

In White

Als laatst kreeg ik nog een kerstcadeautje die wat later binnen kwam: In White van Elie Saab. Dit was het geurtje dat ik op had tijdens onze bruiloft en hij ruikt zo enorm lekker. Het is een echte aanrader. Ik heb dit geurtje nu weer elke dag op natuurlijk.

Ik moet me een beetje schamen voor alle cadeautjes die ik heb gekregen in de afgelopen twee maanden. Nu zullen er weer wat rustigere maanden aankomen, want ik ben pas weer jarig in november en december is nog maar net voorbij. Gelukkig maar, want het kan wel weer even. 

Wat was jouw favoriete boek of item van de maand december? Ik hoor het graag!

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.