De week in foto’s #29

Misschien heb je het al gezien, maar ik ben van de titel Gefotografeerd! toch weer teruggegaan naar De week in foto’s. Ik vind de titel dan toch duidelijker en meer bij mij passen. We schakelen gewoon weer even terug.

Leuk dat je komt kijken in ieder geval. De afgelopen week ben ik druk geweest met mijn werk, maar ook met mijn krullen en met de Open dag bij ons op school. Kijk je mee naar mijn foto’s van afgelopen week? 

Zondag 31 januari 2021

Een mooie start van de zondag. Het was ijskoud buiten, maar het zonnetje scheen en er was weinig wind. Blijer kan je mij niet maken.

Al vroeg onderweg voor een ochtendwandeling. We zijn 3,7 kilometer onderweg geweest met Luna.

Mijn liefdes.

Daar zijn ze weer: American Pancakes. Zo lekker met roomboter en ahornsiroop.

’s Avonds aan de slag gegaan met mijn haarroutine (Curly Girl methode). Het begint steeds meer ergens op te lijken, maar het heeft echt nog even tijd nodig.

Maandag 1 februari 2021

Maandagochtend begint altijd met een vergadering en ik zit er weer klaar voor.

In mijn eentje lunchen tussen de middag en dat is best saai. Van mij mogen alle leerlingen wel weer naar school komen.

Ik was ’s avonds zo moe dat ik lekker op tijd met een boek in bed ben gekropen. Op het moment lees ik het eerste deel van de Bridgerton-serie. Heerlijk, maar het gaat op het moment niet zo vlot.

Dinsdag 2 februari 2021

Thuiswerken betekent vaak dat ik bijzonder gekleed rondloop. Deze sokken kreeg ik pas geleden van een vriendinnetje en ik word er toch blij van.

Tussen het werken door even met Luna naar buiten. Wij hebben een hond die geen stap buiten zet als het regent en dinsdag heeft het de hele dag geregend. Dan maar even een regenjas aan.

Vorig week heb ik je verteld over het boek Master Your Mindset en afgelopen week ben ik gestart met het stappenplan dat in het boek staat. Eens kijken waar het me brengt. 

Mijn recensie staat ondertussen online.

Tijd voor weer een gerecht van HelloFresh: bloemkool ravioli met peultjes en sperziebonen. Helaas voor het eerst niet zo’n succes. 

Woensdag 3 februari 2021

Dat is fijn wakker worden. 1600 volgens op Instagram en daar ben ik erg blij mee.

Op mijn kantoor hangt deze tekst en soms is het goed om de tekst weer even te lezen en tot je door te laten dringen.

Haarwasdag. Deze foto postte ik op Instagram. Het wordt tijd om mezelf wat vaker te laten zien, dus dan maar een foto van net onder de douche en zonder make-up. 

Donderdag 4 februari 2021

Op donderdag zag ik vooral mijn kantoor veel. Deze slingers heb ik pas opgehangen, want je moet het zelf leuk maken toch?

Bezig in het volgende boek van Michael Pilarczyk: Think and Grow Rich. Het is geschreven door Napoleon Hill en Michael Pilarczyk heeft het vertaald. Interessant, maar minder sterk dan Master Your Mindset.

Eén van mijn favoriete series is weer begonnen: Grey’s Anatomy. Op donderdagavond komt er niets op tv, dus aflevering 1 maar alvast gekeken.

Vrijdag 5 februari 2021

Het schoolexamen van klas 4 nakijken. Als je als docent begint dan vind je nakijken heel erg leuk en spannend. Ik kan je vertellen dat het helemaal niet zo leuk is om te doen (sorry).

Om 12:00 begon het weekend en toen ben ik aan de slag gegaan met mijn blog. Ik heb allemaal nieuwe ideeën, dus ik ben lekker bezig geweest. Morgen komt er weer een artikel over rolschaatsen online.

Indiase Dahl: dit gerecht was heerlijk. Vooral het brood vond ik lekker (naanbrood).

Zaterdag 6 februari 2021

Tijd voor de Open dag op school. Dit jaar moet alles anders, dus hielden we livestreams voor eventuele brugklassers en hun ouders. Ik moest, als teamleider, natuurlijk ook aan tafel zitten. Spannend, maar achteraf erg leuk om te doen.

Daar zit ze hoor. Krullenbol met een fijne highlighter =). Erg blij dat het goed ging.

Anderhalf uur later stond ik gewoon weer met mijn boerenlaarzen tussen de kippen en de konijnen, want de hokken moesten schoongemaakt worden. Er komt namelijk sneeuw aan (joepie!).

Nibbit is heel de week al druk aan het graven, dus ze is hartstikke vies.

De winter is nu echt in aantocht, dus we hebben de konijnen in hun nieuwe hok gezet.  Zo zitten ze hoger en warmer. We hebben het buitenhok er nog even aan vast gemaakt. Ozzy was het er niet mee eens, want hij stampte er op los. Hopelijk vergeeft hij het ons.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een heerlijke week heb gehad. Het was druk, maar op een fijne manier en ik heb veel nagedacht over de toekomst. Ik word daar blij van.

Komende week staat nog in het teken van de Open dag en natuurlijk komt de voorjaarsvakantie eraan. Ik ga weer proberen veel foto’s te maken in ieder geval. 

Heb jij leuke plannen voor de komende week? Laat een berichtje achter bij de reacties. Ik wens je een fijne week toe.

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Sint 2023Sint 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.