Favorieten januari 2021

Na de verwennerij van december heb ik besloten om het in januari weer even rustig aan te doen. Ik heb nog genoeg boeken liggen én op mijn e-reader staan om de komende vijf jaar nog even verder te kunnen (niet dat ik dat ga doen natuurlijk) en ook wat betreft spullen zit ik wel even goed. Mijn favorieten van januari 2021 is dus een beetje karig =).

Ik heb dus veel ‘oudere’ boeken gelezen in plaats van boeken die net uit zijn gekomen en je zal bij mijn favoriete items zien dat ik ook weinig gekocht heb in de afgelopen maand. Zolang de winkels dicht zijn, zal dit ook niet echt veranderen. Een lockdown is goed voor de portemonnee.

FAVORIETE BOEKEN

Eindelijk weer eens een fijne leesmaand gehad. Ik heb deze maand zes boeken gelezen, waarvan drie boeken wel tot mijn favorieten behoren. Ik zal ze kort even benoemen en de link naar mijn recensie erbij vermelden. 

Van Chanel naar flanel - Marijke Vos

Van Chanel naar flanel

Één van de leukste boeken van de afgelopen maand vond ik Van Chanel naar Flanel van Marijke Vos. Het boek werd aangeraden door mijn beste vriendinnetje en het was een heerlijk boek om lekker in te verdwijnen. Een heerlijke feelgood, met genoeg drama en humor erin verwerkt. Zeker een aanrader als je even niet na wil denken, maar gewoon wil lezen. 

Echte liefde vind je in de boekhandel - Veronica Henry

Een boek dat ik vond op mijn e-reader: Echte liefde vind je in de boekhandel van Veronica Henry. Van de titel alleen word ik al bijzonder blij. In mijn recensie schrijf ik dat ik dit best een lastig boek vond, omdat je als lezer veel moet schakelen. Lastig betekent niet dat het boek niet leuk is, want dat is het zeker wel. Ook weer een feelgoodboek, omdat ik momenteel alleen maar feelgoods lees (zal de tijd van het jaar zijn). Zeker de moeite waard om te lezen.

Master your Mindset - Michael Pilarczyk

Master your mindset

Mijn recensie van Master your Mindset komt komt vrijdag online, maar DIT BOEK! Ook dit boek werd me aangeraden door een goede vriendin en door de podcasts van Michael Pilarczyk werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik lees eigenlijk nooit dit soort boeken, maar ik ben er als een blok voor gevallen. Het zet mij aan het denken over wie ik ben en wat ik wil. Ik denk dat het nooit verkeerd is om daar over na te denken. Mocht je hiervoor open staan, dan zou ik dit boek zeker een kans geven. 

ANDERE FAVORIETEN

Curly Girl methode

Curly Girl methode

Elke ochtend als ik ontbijt dan kijk ik wat filmpjes op YouTube. Liefs Lotte en Vera Camilla zijn op dit moment favoriet. Vera Camilla had laatst een video over de Curly Girl methode en hier werd ik wel enthousiast van. Als ik eenmaal ergens blij van word dan ga ik er ook helemaal voor, dus ik ben me eens gaan verdiepen in deze methode. Mijn haar is fijn, onhandig en pluizig en ik pak alles aan om er iets beters van te maken en deze methode leek mij wel wat. 

Ondertussen ben ik bijna twee weken bezig en ik moet zeggen dat het me niets tegenvalt. Ik wist wel dat ik slag in mijn haar had, maar nu lijken het toch echt wel krullen. Daarnaast lijkt het nu al voller en minder pluizig.  

Binnenkort wil ik hier graag een blogpost over doen, maar voor nu even mijn nieuwe favoriete items voor onder de douche en na het douchen.

De shampoo die ik nu gebruik is Wella Elements Renewing shampoo. Deze shampoo is vrij van siliconen en sulfaten. Ik was mijn haar nog maar één keer per week met shampoo en dan gebruik ik dit product.

De conditioner is veel belangrijk en daarvoor gebruik ik de Wella Elements Conditioner. Voor nu werkt het prima, maar veel ervaring heb ik natuurlijk nog niet.

Daarnaast gebruik ik Aunt Jackie’s Curl La La Defining Curl Custard (een hele mond vol). Hier kan ik echt nog niet veel over vertellen, want die heb ik nog maar twee keer gebruikt. Hij ruikt lekker en mijn haar wordt er niet meteen vet van, dus dat zijn alvast wat plussen.

Als laatst gebruik ik de Nivea Texture Sculpting Gel en die bevalt mij erg goed. Doet wat hij moet doen en laat geen nare laag achter in mijn haar. 

Dat was het alweer. Zoals je ziet een rustige maand wat betreft mijn favorieten januari 2021. Een maand even wat minder geld uitgeven is soms zo verkeerd nog niet.

Komende maand komen er wel boeken uit die ik heel graag in mijn bezig wil hebben, dus ik ga de boekhandel weer steunen =). Verder zien we wel wat februari ons brengt.

Mocht je goede tips hebben voor mijn zoektocht naar de perfecte producten voor de Curly Girl methode of boeken die ik echt moet lezen dan hoor ik het altijd graag. Ik wens je een fijne februari toe.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.