De week in foto’s #3

Het is weer zondag dus ik neem je mee en laat je zien hoe mijn afgelopen week eruit zag. Het was vooral een hele warme week, maar mij hoor je niet klagen hoor =). Kijk je mee?

Zondag 2 augustus 2020
Maandag 3 augustus 2020
Dinsdag 4 augustus 2020
Woensdag 5 augustus 2020
Donderdag 6 augustus 2020
Vrijdag 7 augustus 2020
Zaterdag 8 augustus 2020

Dat was hem weer voor deze week. Komende week is mijn laatste week vakantie en daarna ga ik weer rustig beginnen op het werk. Maandag wordt Luna geopereerd en dat wordt ontzettend spannend, dus ik zal vooral veel met haar bezig zijn. We gaan weer zien wat de week brengt. Geniet in ieder geval van die van jou <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.