Onbreekbaar: Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman

Vorige week kon je mijn recensie van Onbreekbaar – Buren with Benefits lezen. Ondertussen heb ik deel twee ook uitgelezen en zal ik je vertellen of ik nog steeds zo enthousiast ben. 

“Weet je, laat die hele buren with benefits-constructie maar zitten. Ik heb er over nagedacht en het is toch niets voor mij.

Korte inhoud

Abby en Ferdi hebben geen contact meer. Abby stort zich op haar werk in het café De Kater en op haar modellenwerk. Ferdi viert zijn vakantie thuis bij zijn ouders samen met zijn beste vriend Coen.

Als de vakantie voorbij is en Abby en Ferdi elkaar weer tegenkomen, blijkt de vonk er nog steeds te zijn. Ook komt Abby erachter dat ze voor niets het contact verbroken had met Ferdi. 

 

 

Langzaam durven ze zich allebei te storten in een echte relatie en dat gaat veel beter dan ze hadden durven te verwachten.

Ferdi maakt kennis met zijn schoonfamilie en ook Abby leert haar schoonouders kennen.

Op het moment dat je denkt dat ze lang en gelukkig zullen leven, gaat het toch weer mis. Is dit het einde van de relatie van Abby en Ferdi?

Mijn mening

Na het eerste deel van Onbreekbaar ben ik meteen gestart in het tweede deel, omdat ik graag wilde weten of Abby en Ferdi weer bij elkaar zouden komen. Het verhaal tussen deze twee is heel herkenbaar en de gevoelens en de gedachtes die ze hebben zijn realistisch. Het modellenleven van Abby daarentegen  is leuk, maar naar mijn idee iets minder realistisch. Persoonlijk ligt mijn interesse ook meer bij de tortelduifjes.

Ferdi is een vreselijke player en hij wordt neergezet als een typisch studentje. Toch heb ik een zwak voor hem, want het is ook zo’n schatje. Hij is hopeloos verliefd op Abby en hij pakt het helemaal verkeerd aan met haar en dat maakt hem zo lief. Zijn hoofdstukken zijn een genot om te lezen. Lisette Jonkman heeft erg haar best gedaan om de twee hoofdpersonen goed neer te zetten met hun eigen eigenaardigheden.

Net als het eerste deel leest dit deel weer heerlijk weg. Het is een verhaal van 264 pagina’s, dus (helaas) vlieg je er doorheen. Gelukkig is het derde en het laatste deel op 6 augustus uitgekomen, dus we kunnen weer verder en kijken hoe het afloopt met Abby en Ferdi. Ik hoop heel hard dat ze nog lang en gelukkig samen zullen leven.

Heb jij deze serie al gelezen of ben je het nog van plan? Ik hoor het graag.

Liefs!

Titel: Onbreekbaar ~ Onbegrensde liefde | Auteur: Lisette Jonkman | Uitgeverij: Luitingh -Sijthoff  | 264 pagina’s |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.