De week in foto’s #33

Maart is van start gegaan en dat betekent dat de lente eraan komt. Je merkt het al goed, want de avonden worden weer langer en de temperaturen iets hoger. Wat betreft het weer hebben we niets te klagen gehad de afgelopen week. Op het werk was het wel heel erg druk. Toch is het weer gelukt om foto’s te maken en laat ik je graag zien hoe mijn week verliep.

Zondag 28 februari 2021

De zondagochtend begon met een rondje rolschaatsen en daar horen foto’s bij.

Eenmaal terug zijn Mike en ik de hokken gaan schoonmaken. Nibbit was even bij haar kleintjes aan het kijken, terwijl wij eigenlijk verder wilden. Ze nam even lekker haar tijd natuurlijk.

Oeps! Weer sushi. 

Het eerste debat kwam op zondagavond op tv. Het begon pas om 21:00, dus ik heb het laatste deel niet gezien. Sommige mensen moeten de volgende dag gewoon vroeg weer op. 

Ik vind dit altijd wel erg interessant. Ondertussen heb ik de stemwijzer gedaan en ben ik er wel aan uit op wie ik ga stemmen.  Jij ook?

Maandag 1 maart 2021

De eerste werkdag van de week stond in het teken van rapportvergaderingen. Ik was pas om half 7 thuis. 

Het eerste wat ik ben gaan doen is kijken bij onze kleine konijntjes. Ik word hier zo gelukkig van. (Sorry, er zullen nog veel meer foto’s aan komen.)

Na het eten ben ik aan mijn blog gaan werken. Ondanks dat het veel werk is, krijg ik er energie van en vind ik bloggen één van de leukste dingen om te doen. Dat mijn blog steeds beter gaat lopen is dan extra fijn! 

Dinsdag 2 maart 2021

Dinsdagochtend reden we samen naar het werk. Zo fijn, want dan kan ik nog even lekker rustig aan doen en daarnaast is het erg gezellig.

Post! Van Uitgeverij Boekerij kreeg ik Hope Again van Mona Kasten opgestuurd. Ik had zelf al een exemplaar gekocht, dus die heb ik teruggestuurd. Ik ben hier ZO blij mee, want het is het vierde deel van mijn favoriete serie

Les van de Schrijversacademie. Het ging over vertellen en vertonen en het was best lastig. Gelukkig begrijp ik het nu. De les was weer erg fijn en we hebben nu module 2 afgesloten. Komende dinsdag start module 3 en hebben we weer les. Leuk!

Woensdag 3 maart 2021

Ook woensdag was weer een enorm drukke dag. We aten ’s avonds bij papa en mama en het leek wel feest. We aten Brusselse wafels. Yum!

Daarna ben ik nog even een rondje met Luna gaan wandelen bij mijn ouders in de buurt. Even frisse lucht en de benen strekken.

Donderdag 4 maart 2021

Erg weinig foto’s gemaakt overdag deze week. Donderdagavond kwam ik thuis en lag Vaarwel Roscoe op mij te wachten. Ook van Uitgeverij Boekerij. Ik ben heel benieuwd naar dit boek van de gezusters Van Gastel. Dankjewel Boekerij!

Hier zijn onze knuffeltjes weer. Ze groeien enorm hard. Ondertussen hebben we besloten dat we er twee weggeven en dat de andere drie bij ons blijven. De kinderboerderij wordt steeds groter zo.

Vrijdag 5 maart 2021

De gang ligt vol met spullen voor mijn nieuwe boekenkast. Ik kan niet wachten!

Eindelijk mogen we weer naar de kapper. Op vrijdagmiddag was ik aan de beurt. Ik word geknipt in de kapsalon van mijn schoonzus en haar collega neemt haar hondje altijd mee. Leuk, want die komt lekker op schoot liggen.

Hocus, Pocus, grijs weg! Deze foto postte ik op Instagram. Er is een stuk van mijn haar af en er zit een nieuw kleurtje in. Het was nodig.

In de avond kwamen vrienden eten en kreeg ik een prachtige bos bloemen. Mijn lievelingsbloem zat er ook tussen.

Dit was de eerste keer dat ik op de klok moest kijken vanwege de avondklok. Zoveel last heb ik er dus niet van =).

Zaterdag 6 maart 2021

Op zaterdag hadden we geen plannen en dat vind ik heerlijk. De ochtend begon met een fijne wandeling.

Daarna gingen we boodschappen doen en Luna ging lekker mee op pad. 

Het is ongelooflijk, maar ik heb cake gebakken. Ik vind het heerlijk om te bakken, maar het komt er nooit van. Omdat we op zondag visite krijgen, vond ik het wel leuk om een verse cake te maken. Ik ben benieuwd hoe hij smaakt.

Oeeehhh… er is een begin gemaakt met mijn boekenkast. Ik kan niet wachten om hem in te richten. Zo fijn om een handige man en schoonvader te hebben.

Het was een enorm drukke week op het werk de afgelopen week. Het zal komende week niet anders zijn, want we hebben vier aanmeldavonden gepland staan. Daarnaast heb ik op dinsdagavond les, dus op vrijdag kan je me opvegen. Gelukkig hebben we voor volgend weekend geen plannen en kan ik lekker uitrusten. Natuurlijk probeer ik wel zoveel mogelijk foto’s te maken.

Hoe is jouw week geweest? Ook druk of juist helemaal niet? Heb je leuke plannen in het vooruitzicht staan? Laat vooral een berichtje achter bij de reacties.

Geniet van je week!

Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.