De week in foto’s #34

Het is lang geleden dat ik zo’n drukke week heb gehad. Op school hadden we aanmeldavonden, dus ik heb twee avonden gewerkt. Daarnaast had ik op dinsdagavond les. Vrijdag was ik dus vooral moe en erg lui. Gelukkig was het weer buiten precies goed om lekker binnen te blijven.  Ondertussen groeien de baby konijnen enorm hard, dus ik zal je in deze De week in foto’s vooral overladen met konijnenfoto’s. Ben je er klaar voor?

Zondag 7 maart 2021

Het ene moment ligt er ijs, dan is het bijna lente en voor je het weet vriest het weer ’s nachts. Er is geen touw aan vast te knopen, maar we kunnen in ieder geval mooie foto’s maken.

Zondagmiddag kwamen ons nichtje en neefje kroelen met de konijntjes. Ze hebben allebei een konijn uit mogen kiezen en een naam mogen geven. Aangezien ze thuis geen ruimte hebben, blijven de konijnen bij ons wonen. Dit is het konijn van mijn nichtje geworden: Tommy (m) of Luxy (v). Het is nog niet duidelijk wat de mannetjes zijn en wat de vrouwtjes.

Pizzatijd! Wij bestellen bijna nooit pizza, maar als we het dan doen is het ook wel genieten. Ik had de vegetarisch pizza.

Maandag 8 maart 2021

Tijd om te gaan werken. Het zonnetje scheen zo lekker tijdens het rijden.

Na een drukke werkdag even kroelen met Nibbit.

En ja hoor, ze beginnen langzaamaan rond te lopen. Zo schattig!

Ook moest ik nog even huiswerk maken op maandagavond. Gelukkig had ik mijn verhaal zo op papier (dat is wel eens anders).

Dinsdag 9 maart 2021

File! Ik vind het op dit moment niet zo erg om in de file te staan, aangezien ik voor corona bijna elke dag wel even in de file stond. 

Dinsdag was geen fijne dag op het werk. Thuiskomen helpt altijd.

Gelukkig kon ik ’s avonds mijn zinnen verzetten tijdens een fijne les bij Schrijversacademie.

Woensdag 10 maart 2021

Ook op het werk ben ik regelmatig te vinden in een Zoommeeting of een Teamsvergadering.

De week stond vooral in het teken van de nieuwe aanmeldingen voor volgend jaar. Leerlingen van groep 8 die zich inschrijven voor volgend schooljaar. Spannende avonden voor de leerlingen. Dit was de plek waar ik de leerlingen welkom heette. Het was enorm koud, maar wel gezellig.

Thuis lag er weer een boek op mij te wachten: Mijn kwaadbloed van Melissa Kremer. Ik volg haar op Instagram en heb zoveel respect voor haar. Ik ben benieuwd naar haar boek.

Donderdag 11 maart 2021

Sorry, maar zo begon ik mijn donderdagochtend =).

Weer een middag/avond op school voor de aanmeldingen. Gelukkig hadden we warme thee en koffie.

Vrijdag 12 maart 2021

Van Boekerij kreeg ik weer een verrassing thuis: Schaduwland van Robert Bryndza. Ik ben dol op deze auteur en heb ontzettend veel zin om te starten in dit boek. 

Na een ochtendje werken, ben ik eerst mijn blog gaan schrijven. Ik liep een beetje achter vanwege de drukte deze week. In deze blog lees je waarom ik bloggen zo leuk vind.

Ons eerste uitje naar de dierenarts met de konijntjes. Eén van de konijnen opende zijn ogen nog niet zo goed, dus we wilden het even laten controleren. 

Het was inderdaad ontstoken, dus we hebben een zalfje meegekregen. Hopelijk gaat het snel weer goed.

Daarna werd het even tijd om te lezen en met Luna te kroelen. Lief meisje kwaad bloed vind ik weer heerlijk weglezen. 

Zaterdag 13 maart 2021

Met zes kippen komen we om in de eieren. Dus iedereen die hier binnenkomt, krijgt eieren mee naar huis.

Hi!

De rest van de dag ben ik aan het rommelen geweest, maar heb ik geen foto’s meer gemaakt helaas. 

Komende week hoop ik wat meer variatie te hebben in De week in foto’s, al maakt corona dat niet per se makkelijker. Het zal in ieder geval wat minder druk zijn en ik hoop wat meer tijd te hebben om aan mijn blog te werken en wat leeswerk in te halen. Daarnaast worden komende vrijdag mijn nagels weer gedaan en daar heb ik toch ook wel erg zin in. Toch fijn dat de contactberoepen weer aan de slag zijn gegaan.

Heb jij iets leuks op de planning voor komende week of wordt het ook gewoon een werkweek zonder veel bijzondere dingen? Ik hoop in ieder geval dat je er lekker van geniet.

Liefs.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.