De week in foto’s #35

Leuk dat je (weer) komt kijken bij De week in foto’s #35. Helaas was het niet echt een fijne week, want ik ben eigenlijk de hele week ziek geweest. Gelukkig was ik op vrijdag weer wat opgeknapt en heb ik nog van het weekend en de konijntjes kunnen genieten. Kijk je mee?

Zondag 14 maart 2021

Zondagochtend zijn we gestart met de hokken van de diertjes. Voor het eerst mocht het hok van de konijntjes schoongemaakt worden en dat was wel even nodig. Wat een dropjes he?

Daarna ging Mike aan de slag met pancakes. Ze komen regelmatig voorbij, maar ze zijn ook echt lekker.

In de middag ben ik aan de slag gegaan met foto’s voor Instagram en ben ik lekker aan het bloggen geweest. Ik krijg daar zoveel energie van.

Maandag 15 maart 2021

Ouderwets in de file. Vorige week ook al. Het wordt weer drukker op de weg.

Maandagmiddag ben ik naar de dokter geweest. Sinds zaterdag voelde ik me niet echt lekker en had ik oorpijn. Dat werd eigenlijk alleen maar erger. De dokter zag dat er een klier ontstoken was, maar mijn oor en keel zagen er verder goed uit. Hij vond dat ik een coronatest moest laten doen, dus ik heb meteen een afspraak gemaakt.

Eenmaal thuis aten we lekker Shaksuka. Wat een fijn gerecht is dit.

Dinsdag 16 maart 2021

Op dinsdag moest ik dus thuisblijven en een coronatest doen. Wat een nare test toch.

Gelukkig was de uitslag negatief.

De rest van de dag heb ik thuisgewerkt en voelde ik me eigenlijk steeds minder fit worden. ’s Avonds toch nog even huiswerk gemaakt en vroeg mijn bed in gekropen in de hoop dat ik niet ziek zou worden.

Woensdag 17 maart 2021

Toch ziek! De volgende dag heb ik de hele dag in bed doorgebracht. Luna kwam er lekker bij liggen. Naast mijn oorpijn, kreeg ik bij elke beweging enorme hoofdpijn en mijn rug deed zeer. Ik voelde me én heel zielig én heel naar. 

Erg stom, want er moest op woensdag gestemd worden. Ik vind stemmen altijd enorm leuk en belangrijk om te doen. Mike is voor mij gegaan en nam gelukkig het potlood mee.

Donderdag 18 maart 2021

Op donderdag heb ik mijn bed afgewisseld met wat werk. Ik kan niet zo goed ziek zijn. Het ging ook wel iets beter.

Eind van de middag was ik er wel weer erg klaar mee, dus ben ik met Luna de bank in gekropen.

Vrijdag 19 maart 2021

We beginnen de vrijdag met een tompouce. Met mijn eetlust was namelijk niets mis en ik voelde me alweer een stukje beter. Alleen de oorpijn en die ontstoken klier blijven erg pijnlijk. 

Het werd wel tijd om weer eens te douchen en aan te kleden. Daarna voelde ik me weer een soort mens ook.

Konijntjes

Eindelijk weer eens bij de konijntjes kunnen kijken. Ze groeien hard en blijven het erg goed doen.

Zaterdag 20 maart 2021

Eén uur winkelen bij de Intratuin! Wat een genot om een winkel in te kunnen en geld uit te kunnen geven. Dat heb ik dan ook gedaan.

Tijd om te lente in huis te halen. Paastakken, paasdecoratie, nieuwe planten en geurkaarsen… Ik ben blij!

Kijk nou hoe leuk =).

Laat de paashaas maar komen hoor. Wij zijn er klaar voor.

Ook lekker een stuk met Luna gewandeld. Oor goed ingepakt en even de frisse lucht in. 

We sluiten de week af met eten. Courgettesoep met bospaddenstoelenpesto van HelloFresh. Erg lekker weer.

Komende week ga ik weer lekker werken. Ik hoop ook dat mijn oorpijn weg wil gaan, want daar word ik wel een beetje droevig van. Verder staan er niet zo heel veel spannende dingen op de planning.

Ik hoop dat de persconferentie een beetje positief is dinsdag, al vrees ik er voor. Een uur winkelen bij de Intratuin vind ik heerlijk, maar overal kunnen winkelen en eten zou toch ook erg fijn zijn. Laten we het hopen.

Ik hoop dat jouw week beter is geweest dan die van mij en dat de komende week weer erg mooi mag worden. Geniet ervan!

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.