The Book Blogger Confession Tag

Pas geleden werd ik getagd door Juliette van www.julieautumnbook.nl om The Book Blogger Confession Tag te doen. Ik vind het leuk om af en toe een Book Tag te doen en het is nu best weer een tijdje geleden. 

Laten we gelijk beginnen.

The Book Blogger Confession Tag

1. Welk boek heb je niet uitgelezen?

Het gebeurt mij niet vaak dat ik een boek niet uitlees, want ik probeer toch altijd het einde te halen. Er is één boek dat ik wel aan de kant heb gesmeten en dat was het boek Joe Speedboot van Tommy Wieringa. Dat is al wel tien jaar geleden ondertussen. Ik werd echt onpasselijk van dat boek, terwijl ik weet dat heel veel mensen dit een heel goed boek vonden. Misschien toch weer eens proberen.

Het laatste boek waar ik wel aan getwijfeld heb om ermee te stoppen was Het dorpje Happiness van Holly Martin. Ik vond dat echt niet zo’n goed boek, maar uiteindelijk wel uitgelezen. 

2. Welk boek is je guilty pleasure?

Iedereen heeft er wel een mening over, maar ik ben dol op de Vijftig Tinten-serie van E.L. James. Ik heb de serie met heel veel plezier gelezen en ook de films vond ik top. Zelfs het laatste deel, Grey, vond ik de moeite waard. Dit is best een serie die ik nog eens zal gaan lezen. 

BoekenBoeken

3. Welk boek haat je met liefde?

Ik ben dol op de boeken van Lindsey Kelk. Haar Ik hou van-serie is één van de leukste series die ik ooit gelezen heb. Alleen vorig jaar kwam er een nieuw boek uit: In case you missed it. Wat een belabberd boek was dat. Zo jammer als je een auteur zo hoog hebt staan en er komt dan een boek uit dat niet zo goed is. Helaas. 

Misschien is dat ook de reden dat haar boeken tegenwoordig niet meer vertaald worden naar het Nederlands…

In Case you missed it - Lindsey Kelk

4. Welk boek zou je in de zee willen gooien?

Elke auteur doet volgens mij zijn best om een goed boek op de markt te brengen, maar als schrijver kan je ook nooit iedereen blij maken natuurlijk. Dus ik zou geen boek zomaar in de zee willen gooien, al vind ik zeker niet alle boeken goed.

5. Welk boek heb je het vaakst gelezen?

Er zijn zoveel boeken om te lezen dat ik niet snel een boek nog eens lees. Toch heb ik Het dagboek van Bridget Jones en Er komt een vrouw bij de dokter meer dan eens gelezen. Ik vind beide boeken namelijk erg goed. 

Ik denk dat ik in de toekomst boeken nog wel een keer zal lezen. Zo wil ik Master your Mindset graag nog eens lezen, de Again-serie en de Vijftig Tinten-serie. Ooit… als ik tijd heb.

Hope Again - Mona Kasten

6. Welk boek zou je niet graag als cadeau krijgen?

Eigenlijk alle boeken met het genre fantasy of science fiction. Dat zijn echt genres waar je mij niet blij mee kan maken. Er zijn veel boekenwormen die daar heel blij van worden, maar ik niet. Alle boeken met het genre feelgood, thriller of roman zijn van harte welkom.

Ik heb ook geen auteurs die ik minder goed vind. Tommy Wieringa schrijft, naast Joe Speedboot, namelijk erg goed. Het was gewoon mijn boek niet.

7. Zonder welk boek kan je niet leven?

Mijn bijbel op dit moment is Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Het is geen verhaal, maar een boek over hoe je in het leven staat. Dit boek heeft zoveel inzichten gegeven en staat bovenaan mijn lijst om snel weer eens te lezen. Echt een aanrader!

Master your mindset

8. Welk boek maakt je boos?

Verliefd van Anna Todd heeft mij wel een beetje boos gemaakt. Ik vond de After-serie van Anna Todd zo goed en Verliefd vond ik zo enorm tegenvallen. Dat maakte mij wel een klein beetje verdrietig en kwaad.

Ik hoop dat ze snel met een nieuw boek komt en dat we dit boek snel kunnen vergeten.

9. Welk boek heeft je heel hard laten huilen?

Er zijn best wat boeken waarbij ik een traantje heb gelaten, maar Wie naar de sterren grijpt van Kristin Hannah en Feel Again van Mona Kasten hebben heel wat tranen over mijn wangen laten stromen. Echt twee toppers om te lezen. 

10. Welk boek heeft een verschrikkelijke omslag?

Het boek De Plaaggeesten van Liesbeth de Jong heeft een omslag waar ik niet echt dol op ben. Als ik dit boek in een boekenwinkel zou zien liggen dan zou ik echt snel doorlopen. Toch vind ik het boek wel erg leuk en past de omslag wel bij het boek. Soms moet je verder kijken dan het uiterlijk.

Dit was The Book Blogger Confession Tag die ik overgenomen heb van Juliette. Ik vond het een leuke Book Tag om te doen en als je hem over wilt nemen dan ben je vrij om dat te doen natuurlijk. 

Zelf tag ik hierbij Nikki van nikkieleest.nl en Melanie van bookstamel.com. Ik hoop dat zij de Tag over zullen nemen. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.