De week in foto’s #36

Het was een rare week deze week. Het begon met heel veel liefde, maar al snel kwam er een hoop verdriet bij kijken. Verder was het druk op het werk, zijn mijn nagels eindelijk weer gedaan en zijn Mike en ik aan het shoppen geweest. Kom, ik neem je mee.

Zondag 21 maart 2021

Op zondag was het een beetje druk. We hebben de hokken van de dieren schoongemaakt en er kwam een vriendin langs om naar de konijntjes te kijken. Tussendoor even snel croissantjes gegeten.

Ook moest ik nog een blog schrijven. Het was niet zo’n goede week voor GewoonIloon.com en dat ligt helemaal aan mezelf. Ik kan daar best wel van balen, dus we gaan er weer tegenaan komende week.

Oops, we did it again! #sushilover

Maandag 22 maart 2021

Op maandagochtend hadden we een verrassing. Nibbit was alweer bevallen en nu van 9 mini’s. We hadden al een beetje een vermoeden, maar dit hadden we niet gepland natuurlijk. 

Nibbit is bij haar eerste nestje ’s nachts bevallen. We hebben Ozzy meteen weggehaald, toen we dat ’s ochtends zagen. Blijkbaar is ze na de bevalling meteen gedekt. Bij de konijnen af noemen ze dat toch?

Ondertussen was ik gewoon aan het werk op school.

Helaas waren er meteen al vier kleintjes overleden, dus we hadden nog vijf mini’s over. We hielden haar goed in de gaten en het leek erg goed te gaan en ze kreeg alle hulp van de andere kleintjes. 

Na een vermoeiende dag lekker gestart in dit pareltje. Ik ben dol op Robert Bryndza en Schaduwland heb ik gekregen van Uitgeverij Boekerij.

Dinsdag 23 maart 2021

Tijd voor een appel. Op mijn werk eet ik altijd veel fruit, maar thuis eigenlijk nooit. Herkenbaar?

Ik ging pas laat naar huis op dinsdagmiddag, maar gelukkig stond er nog een blikje chocomelk in de auto. Ik ben verslaafd aan chocomelk.

Kroeltijd!!

Woensdag 24 maart 2021

Het is nu licht als ik ’s ochtends naar mijn werk ga, dus als ik tijd heb haal ik even de dieren uit hun hokken. Genieten dit!

De lente komt, heerlijk!

Mike had het heel de dag druk. De mini’s kregen te weinig voeding, dus we moesten de kleintjes weghalen bij moeder. Omdat het enorm koud was, hebben we ze ’s avonds naar binnen gehaald.

Ook moesten we de mini’s bij gaan voeden, want het ging niet goed. Op woensdagavond hebben Mike en ik dat samen gedaan, maar tijdens het voeden en warm houden van de mini’s verloren we de één na de andere. Wat een verdriet.

Uiteindelijk leefde er nog eentje, maar die is ’s nachts ook overleden. De dierenarts had ons al verteld dat de kans klein zou zijn dat ze het zouden overleven, maar je probeert er toch alles aan te doen. Helaas, mocht het niet zo zijn.

Donderdag 25 maart 2021

Ik had weinig geslapen en zat donderdag niet echt lekker in mijn hum. Gelukkig kon ik mijn zinnen even verzetten tijdens het lesgeven.

Donderdagavond was het eindelijk weer zo ver: mijn nagels werden gedaan. Dat was dan wel weer leuk =).

Vrijdag 26 maart 2021

Op vrijdagochtend werk ik nog steeds thuis en ik had een hoop brieven om na te kijken. Aan de slag dus.

In de middag ben ik de badkamer gaan poetsen en aan het eind van de dag moesten we met Ozzy naar de dierenarts. Vorige week is hij gecastreerd en we moesten even op controle.

Ook dat viel een beetje tegen. Zijn wondje is gaan ontsteken, dus we moeten hem even binnenhouden. Dat vind hij niet leuk, maar hopelijk gaat het snel beter. Hier is hij nog een beetje aan het wennen.

Zaterdag 27 maart 2021

Eindelijk tijd om te gaan shoppen. Wel op afspraak helaas, maar erg fijn om weer een andere winkel in te kunnen dan de Albert Heijn of de Kruidvat. 

Mike en ik zijn dol op Subway, dus daar zijn we begonnen met onze middag.

Mike had echt nieuwe kleren nodig, dus we gingen eens kijken bij Designer Outlet Roosendaal. Zoals je ziet was het erg druk…

Wel erg prima geregeld allemaal hoor. Van te voren moet je een afspraak maken bij de winkels waar je naar binnen wil en daardoor was het dus ook niet druk. 

De buit van de dag. Vooral heel erg blij met mijn nieuwe tas van Guess; mijn favoriete tassenmerk.

Eenmaal thuis hebben we in de bank de kwalificatie van de eerste Formule 1 race gekeken. Max staat op pole! Ik heb zoveel zin in de wedstrijd morgen.

Rond zes uur werd er nog een pakketje bezorgd: mijn satijnen kussenslopen van Simply Cosy. Goed voor mijn krullen en mijn huid, zeggen ze. Ik ga het uitproberen.

Onze konijntjes krijgen echt hangoortjes nu. Enorm schattig. Ze hadden weinig zin om de foto te gaan helaas. Op zaterdagavond hebben we de hokken van de konijnen en de kippen schoongemaakt dan hoeft dat niet meer te gebeuren zondag.

Dat was een roerige week. Ondanks het verdriet van de mini’s weten we dat het voor de andere kleintjes beter is. Ze zitten weer lekker bij mama en kunnen weer genoeg moedermelk krijgen. Ze had gewoon niet gedekt mogen worden. 

Komende week wordt het weer wat beter en ik hoop een avondje te kunnen rolschaatsen. Daarnaast begint de Formule 1 weer en hebben we volgende week lang weekend. Heerlijk! Ik kijk er naar uit.

Heb jij leuke dingen op de planning staan? Laat het weten =).

Liefs.

2 reacties

  1. Ontzettend verdrietig dat de baby konijntjes het niet gered hebben. Maar jullie hebben er alles aan gedaan om ze te helpen!
    En een mooi shop resultaat zeg!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Wonen 2023Wonen 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.