Boekentips #3: Thrillers

Vandaag heb ik weer drie fijne boekentips voor je. Deze keer gaan we kijken naar het genre thrillers. Ik ben dol op thrillers en dat is eigenlijk pas sinds de laatste jaren. Daarvoor las ik echt alleen maar feelgoods en romans. Ik kan me daarom zomaar voorstellen dat je een heleboel andere thrillertips voor me hebt. Je mag ze zeker met me delen =).

Vandaag deel ik de eerste drie boekentips met je. Laten we beginnen.

Helen Grace-serie ~ M.J. Arlidge

Mijn eerste kennismaking met thrillers was met de serie van M.J. Arlidge. Voor een boekverslag wilde een leerling Iene Miene Mutte lezen, dus ik wilde dat boek graag even zien. Ze nam het mee naar school en ik was meteen verliefd op de omslag. Kort daarna had ik het boek in mijn bezit en ik kon niet meer stoppen met lezen. 

Ondertussen staat heel de serie in mijn kast en ben ik nog veel meer thrillers gaan lezen. Deze serie staat bovenaan, omdat ik echt dol ben op de Helen Grace – serie. Wat mij betreft een echt aanrader.

Hier vind je mijn laatste recensie van Nog lange niet.

2. Erika Foster - serie ~ Robert Bryndza

Tijdens het lezen van de Helen Grace – serie kwam ik ook in aanraking met Het meisje in het ijs van Robert Bryndza. Misschien was ik niet direct fan, maar vanaf het tweede deel van de Erika Foster-serie was ik verslaafd. Ook deze serie is de moeite waard als je van thrillers houdt. Naast dat het mooie boeken zijn, lezen ze heel fijn weg en zijn ze behoorlijk spannend.

3. Eddie Flynn - serie ~ Steve Cavanagh

Derti3n van Steve Cavanagh kwam heel erg veel voorbij op Instagram en dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Toen ik hem had gekocht, heeft het boek nog maanden op mijn plank gelegen. Uiteindelijk heb ik het boek toch gelezen en wat had ik een spijt dat ik het zo lang had laten liggen. Ik vond het echt een heel goed boek.

Helaas kwam ik er pas later achter dat Derti3n deel uitmaakt van de Eddie Flynn-serie en dat ik de eerste drie delen gemist had. Fifty Fifty is de opvolger van Derti3n en één van mijn favoriete boeken van 2020. Wat een held is Steve Cavanagh. Ik kan niet wachten op het volgende deel. Deze serie moet je gaan lezen!

Dit waren mijn eerste tips voor thrillers. Mocht je deze series nog niet kennen dan hoop ik dat je enthousiast bent geworden. Misschien ken je deze series al en heb je nog andere tips voor mij dan hoor ik ze natuurlijk graag. 

Fijne dag vandaag.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.