De week in foto’s #39

Wat ontzettend leuk dat je weer een kijkje komt nemen bij De week in foto’s #39. Alweer nummer 39. De tijd vliegt en ook de afgelopen week is voorbij gevlogen. Het was een druk weekje en dat zie je terug aan mijn foto’s, want ik vergat soms om een foto te maken. Oeps!

Het is gelukkig goed gekomen. Kijk je mee?

Zondag 11 april 2021

De zondagochtend begon met het uitlezen van Vaarwel Roscoe van Céla van Gastel. Wat een mooi boek! Mocht je benieuwd zijn dan vind je mijn recensie hier.

Het was een koude en gure dag, dus een lekker vers tomatensoepje ging er ’s middags wel in. 

Verder heb ik de dag aan mijn blog besteed en tegen de avond hebben Mike en ik lekker spelletjes gespeeld. Eindelijk heb ik eens gewonnen met Duizenden.

Maandag 12 april 2021

De werkweek was voornamelijk erg druk. Met mijn vierde klas zijn we in ieder geval gestart met de officiële examentrainingen. Een spannende tijd.

Ook kreeg ik een cadeautje omdat ik ergens wat extra geholpen had. Leuk!

Dinsdag 13 april 2021

Dinsdagochtend 13 april en ik moest krabben. Het weer is nog niet wat het zijn moet. Wat mij betreft mag de lente komen. Heb jij daar ook zo’n zin in?

’s Avonds was het tijd voor een klein feestje: opa werd 94 jaar! Wat een mijlpaal weer. 

Woensdag 14 april 2021

De moestuintjes van de Albert Heijn gaan als een malle. Ik heb ze in een kweekbak staan en blijkbaar werkt het, want het gaat echt heel hard.

Nibbit even verwennen met heerlijke snoepjes. Ze is zo enorm lief.

Donderdag 15 april 2021

Donderdag had ik alleen maar afspraken staan, dus de dag vloog voorbij. Ik zat pas om 18:20 in de auto naar huis. 

En ja, de auto moet gestoft worden =).

Toen Mike en ik de diertjes naar binnen brachten, zagen we dit. Nibbit geeft de kleintjes nog steeds melk. Zo schattig.

Vrijdag 16 april 2021

Op vrijdag werk ik maar een halve dag, dus kwam er wat meer rust. De kleintjes mogen nu een paar keer per dag lekker buiten spelen. Wat worden ze toch groot.

Die sperziebonen! Niet normaal.

Bij de kapper (mijn lieve schoonzus) en de hond op schoot. Gezellig.

We zijn voor de kleur rood gegaan. Het was weer eens tijd voor iets nieuws.

Hi lieve Lux!

Zaterdag 17 april 2021

Nieuwe nagels! Ik had al weken de kleur blauw in mijn hoofd, dus dat is het ook geworden. Ik kan er weer helemaal tegen.

Sorry, ik kan er geen genoeg van krijgen. Op zaterdagmiddag gingen we de hokken schoonmaken en Panda lag er zo lekker bij in het zonnetje. 

De sperziebonen zijn, na een week, al verpot en buiten in het kasje gezet. Ik ben benieuwd wat ze nu gaan doen en of het niet te koud is. We gaan het zien en ik zal je op de hoogte houden.

We sluiten weer eens af met eten. Mijn lievelingsgerecht van HelloFresh: plaatbroodpizza met champignons en pesto. Yummie!

Er zijn, wat betreft foto’s, betere weken geweest, maar het is even niet anders. Ik had zo nog dertig foto’s van de konijntjes kunnen delen, maar daar wordt ook niet iedereen blij van natuurlijk =).

Aankomende week zal nog wel een druk weekje worden, want ik ben bezig met de warme overdrachten voor de nieuwe leerlingen. Ook heb ik dinsdagavond weer les van de Schrijversacademie en daar heb ik zo’n zin in. Verder zien we wel wat de week ons brengt.

Heb jij leuke plannen? Misschien al lekker vakantie of is de vakantie in zicht? Ik wens je in ieder geval een fijne week toe.

Liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, rolschaatsen, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Recente berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.