De week in foto’s #4

De afgelopen week ben ik vooral heel veel thuis geweest. Luna werd op maandag geopereerd en ze moest in de gaten gehouden worden. Manlief was aan de garage bezig, dus ben ik vooral in de buurt van Luna gebleven. Sorry alvast voor de Luna-spam.

Zondag 9 augustus 2020
Maandag 10 augustus 2020
Dinsdag 11 augustus 2020
Woensdag 12 augustus 2020
Donderdag 13 augustus 2020
Vrijdag 14 augustus 2020
Zaterdag 15 augustus 2020

Op zaterdagmiddag kregen we een telefoontje van de dierenarts en mijn hart zat meteen in mijn keel. Gelukkig goed nieuws. Luna heeft inderdaad een kwaadaardige tumor gehad, maar wel een goede vorm daarvan. Als ze alles goed weg hebben kunnen halen is de kans 10% dat het nog eens terugkomt. Het zal dus altijd spannend zijn, maar het had veel en veel erger kunnen zijn. Wij zijn vooral heel erg opgelucht. Ondertussen geneest haar wond ook goed. 

Komende week is de opstartweek op school, dus ik zal veel op mijn werk zijn. Fijn om alle collega’s weer te zien en hopelijk wordt het weer een mooi schooljaar. Het liefst zonder Corona. 

Hoe zag jouw week eruit? Ben je blij dat de hitte wat minder is of had je er nog wel een paar weken aan kunnen plakken (letterlijk en figuurlijk)? Ik wens je in ieder geval een hele fijn week toe.

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Leuk dat je een kijkje komt nemen op gewooniloon.com.  Mijn naam is Ilona en ik blog ondertussen alweer drie jaar. Ik ben begonnen met een blog over boeken, maar tegenwoordig schrijf ik over alles wat ik graag met je wil delen (en dat is stiekem best veel). Veel lees- en kijkplezier!

Liefs!

Samenwerken?

Ben jij op zoek naar een leuke samenwerking? Stuur een mailtje naar samenwerken@gewooniloon.com en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Advertentie
Mode 2023Mode 2023
Meer over mij?
Tag Cloud
Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.