De week in foto’s #4

De afgelopen week ben ik vooral heel veel thuis geweest. Luna werd op maandag geopereerd en ze moest in de gaten gehouden worden. Manlief was aan de garage bezig, dus ben ik vooral in de buurt van Luna gebleven. Sorry alvast voor de Luna-spam.

Zondag 9 augustus 2020
Maandag 10 augustus 2020
Dinsdag 11 augustus 2020
Woensdag 12 augustus 2020
Donderdag 13 augustus 2020
Vrijdag 14 augustus 2020
Zaterdag 15 augustus 2020

Op zaterdagmiddag kregen we een telefoontje van de dierenarts en mijn hart zat meteen in mijn keel. Gelukkig goed nieuws. Luna heeft inderdaad een kwaadaardige tumor gehad, maar wel een goede vorm daarvan. Als ze alles goed weg hebben kunnen halen is de kans 10% dat het nog eens terugkomt. Het zal dus altijd spannend zijn, maar het had veel en veel erger kunnen zijn. Wij zijn vooral heel erg opgelucht. Ondertussen geneest haar wond ook goed. 

Komende week is de opstartweek op school, dus ik zal veel op mijn werk zijn. Fijn om alle collega’s weer te zien en hopelijk wordt het weer een mooi schooljaar. Het liefst zonder Corona. 

Hoe zag jouw week eruit? Ben je blij dat de hitte wat minder is of had je er nog wel een paar weken aan kunnen plakken (letterlijk en figuurlijk)? Ik wens je in ieder geval een hele fijn week toe.

Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.