De week in foto’s #42

Afgelopen week begon de meivakantie en daar was ik aan toe. Ik had erg gehoopt op mooi weer, zodat ik veel kilometers kon gaan maken op mijn rolschaatsen. Dat viel helaas nogal tegen. Wel heb ik heel veel gegeten en daar foto’s van gemaakt. Blijkbaar staat vakantie gelijk aan eten bij mij. Kijk je mee?

Zondag 2 mei 2021

We zijn de nieuwe week wel begonnen met een rondje rolschaatsen op de Bergse Plaat in Bergen op Zoom. Fijn plekje om te rollen. 

Juud was mee en maakte deze foto, nadat ze zes kilometer hardgelopen had.  

Eenmaal thuis aten we flensjes. De rest van de middag hebben we de hokken van de dieren schoongemaakt en heb ik mijn blog over de Schrijversacademie getypt.

’s Avonds hebben we pizza’s laten bezorgen. Goede start van de vakantie zullen we maar denken.

Maandag 3 mei 2021

Vroeg uit de veren op maandag, want Nibbit werd gesteriliseerd. Als je dit bij een voedster doet dan is de kans op baarmoederhalskanker een stuk kleiner, dus we vonden dit belangrijk om te doen. 

De rest van de maandag zijn we aan het poetsen geweest. Jingo speelde ondertussen verstoppertje. 

De aardbeien zijn er weer =). Yummie! (Sorry, dit is nog niet de laatste foto van eten…)

Eind van de middag mocht ik Nibbit weer ophalen. Vanwege de problemen met Ozzy de vorige keer, houden we Nibbit meteen een paar dagen binnen. Ze is het daar duidelijk niet mee eens.

Dinsdag 4 mei 2021

De terrassen zijn open en daar moet van genoten worden. Dit was een overdekt terras en dat was maar goed ook, want het stormde buiten. 

Mijn lieve vriendinnetje Sjeel en ik hebben het er even goed van genomen.

Inclusief toetjes. We hebben erg lekker gegeten. 

Daarna in de regen wachten op schoonpaps. Zijn auto moest weg voor een beurt.

De rest van de dag heb ik Sant’Anna gelezen van Jerrad Hoff. Wat een prachtig boek.

We zijn er wel achter gekomen dat Nibbit de smeerkees van de familie is. Hier is ze lief aan het drinken, maar alles wat ze met haar mond vast kon pakken gooide ze door de kooi heen.  Stiekem erg leuk dat ze zo’n pittig karakter heeft.

Woensdag 5 mei 2021

Sjeel tipte mij over de serie The Bold Type op Netflix. Daarom heb ik woensdagochtend mijn ontbijt lekker voor de tv genuttigd. Ondertussen ben ik verslaafd aan deze serie. Ken jij deze serie al?

Oeps!

Boekenpost! Onder de Spaanse zon van Anna Thomas lag op de deurmat. Dit eerste deel van de Nueva Vida-serie kreeg ik van uitgeverij Luitingh Sijthoff. Op 21 mei staat mijn recensie online.

Ondanks het koude weer ben ik ook nog even buiten geweest natuurlijk. Lekker gewandeld met Luna.

Donderdag 6 mei 2021

Al jaren ben ik dol op de sieraden van Buddha to Buddha en het werd tijd om mezelf eens te verwennen. Een nieuwe ring en nieuwe oorbellen. Erg blij mee.

’s Middags heb ik in de keuken een nieuwe blog geschreven: De jongen, de mol, de vos en het paard. Heb jij mijn recensie al gelezen?

Nog meer eten. Wel de laatste foto met eten in beeld voor deze week. Donderdagavond had Mike zin in pannenkoeken, dus dan bakken we ze ook maar.

De kleintjes worden zo groot en ondeugend. Het is zo leuk om ze samen te zien spelen. 

Vrijdag 7 mei 2021

Tijd om de kleintjes te laten inenten en om er achter te komen of het mannetjes of vrouwtjes zijn. Helaas passen ze niet allemaal meer in de reiskoffer, dus moesten we even improviseren.

Beertje vond het allemaal erg spannend in ieder geval. Uiteindelijk blijken we twee mannetjes te hebben en twee vrouwtjes. Leuk!

Aan het slag. Mike en ik hadden planken voor de boekenkast gehaald en die moesten gebeitst worden. 

Hard aan het werk, zie je wel. Het is de bedoeling dat mijn boekenkast aan het einde van de vakantie af en ingericht is, dus ik moet nog even doorwerken.

Zaterdag 8 mei 2021

Het voorspelde weer voor zaterdag was niet best, dus ik was al vroeg uit de veren om de planken voor de boekenkast te voorzien van een tweede laag. 

Tadaaa! Het resultaat. Ik ben er erg blij mee. Komende week ga ik hem inrichten en op zoek naar een ander bureau. Zin in!

In de middag kwamen er vrienden langs om naar de konijntjes te kijken en bij te kletsen. Ook ben ik lekker aan het kleuren geweest met hun dochter.

Helaas heb ik daarna geen foto’s meer gemaakt, omdat ik me niet helemaal lekker voelde. Morgen weer een dag.

Dat was mijn eerste vakantieweek alweer. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. 

Komende week staat er weer een lunch gepland, worden mijn nagels gedaan, heb ik les bij de Schrijversacademie en moet de boekenkast ingericht worden. Tussendoor probeer ik ook op tijd mijn rust te pakken, voordat ik weer aan de slag moet. 

Hoe heeft jouw week eruit gezien? Had je ook vakantie of niet? Laat vooral een berichtje achter =).

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.