BooksandBabbels #3

De laatste  BooksandBabbels verscheen op 5 maart, dus ik vond het wel weer eens tijd om lekker even te kletsen met jullie over de dingen die mij bezig houden, zoals de konijntjes, mijn nieuwe boekenkast en booksandpaper.nl. Klets je mee in BooksandBabbels #3?

Pak een bak thee en klets mee...

Vorige keer begon ik BooksandBabbels met onze konijntjes. Ze waren toen ongeveer twee weken oud. Ondertussen zijn ze elf weken oud en wegen ze rond de twee kilo. 

Konijnen en kippen

Van de vijf hebben we er nu vier. Bob is naar mijn collega gegaan en heeft daar de tijd van zijn leven.

Samen met Nibbit en Ozzy hebben we dan zes konijnen rondlopen. Het is wel even spannend of dat allemaal goed gaat, maar we hebben goede hoop. 

Afgelopen vrijdag zijn we naar dierenarts geweest om ze te laten inenten. Ook is er gekeken naar het geslacht. We hebben twee vrouwtjes en twee mannetjes, een prachtige verdeling. Ze zijn allemaal erg lief, maar ook ondeugend en nieuwsgierig. We genieten er enorm van.

Pas geleden heb ik een artikel geschreven over al onze diertjes. Mocht je het leuk vinden om dit artikel te lezen, klik dan hier.

Koekje erbij?

Toen wij ons huis gingen bouwen, had ik twee wensen: mozaïek steentjes in de badkamer en een boekenkast met trapje. Sinds twee jaar staat er in onze studeerkamer een prachtige boekenkast mét trapje. Zelfgemaakt door mijn man en schoonvader. (De mozaïek steentjes zijn er ook gekomen.)

Boekenkast vol

Zoals je ziet, staat hij ondertussen bomvol en moet ik echt opnieuw gaan inrichten. 

Ik had alles op alfabetische volgorde gezet, maar dat is echt de onhandigste manier om je boeken te sorteren. Elke keer als er een nieuw boek komt, moet je alles opzij schuiven. 

Mike had wel door dat ik te weinig ruimte had en dat ik niet van plan was om geen boeken meer te kopen. De boekenkast moest dus uitgebreid worden. Mike en zijn vader zijn weer aan de slag gegaan en ik heb alle planken gebeitst. Het eindresultaat mag er zijn toch?

Boekenkast nieuw

Ik ben er enorm blij mee. Komende week ga ik de kast helemaal inrichten en daar heb ik nu al veel zin in. Hoe ik de kast in zal richten, weet ik nog niet. Ik ga er in ieder geval een artikel over schrijven. To be continued…

Booksandbabbels babbelt nog even door...

Sinds dit jaar ben ik veel meer bezig met gewooniloon.com. In plaats van drie keer per week, komen er vier artikels per week online en ik ben druk aan het onderzoeken hoe ik meer bereik kan krijgen. Zo ben ik veel bezig met SEO en ben ik aan het kijken of Pinterest iets voor mij kan betekenen. Van dat laatste begrijp ik dus echt nog veel te weinig. Mocht je tips hebben dan houd ik me zeker aanbevolen.

Het is druk om naast een fulltime baan vier keer per week een artikel te schrijven. Per week wil ik in ieder geval één recensie online zetten en daar moet wel een boek voor gelezen worden. Ook is het soms echt zoeken naar onderwerpen om over te schrijven, al gaat dat steeds beter. Ondanks dat het best hard werken is en het vooral heel veel investeren is, geniet ik er enorm van. Ik schrijf graag, ik lees met veel plezier en ik krijg er alleen maar energie van. Het is dan ook leuk om te zien dat mijn website steeds meer bezoekers krijgt. Bedankt daarvoor!

Een moment van rust.

Waar eigenlijk alles mee begonnen is: boeken. In de afgelopen maanden heb ik heel wat fijne boeken gelezen en er liggen er nog genoeg klaar om te lezen. Op dit moment lees ik Schimmen van Dolly Alderton. Een fijne roman met een feelgoodtintje. Ik heb al meerdere keren zitten lachen, omdat het allemaal zo herkenbaar is. 

Bijzondere boeken

Hierna ga ik starten in de feelgood Onder de Spaanse zon van Anna Thomson, want dat boek mag ik recenseren voor uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Ik ben er erg benieuwd naar. Daarna hoop ik Tot aan de zon en terug van Jill Mansell te lezen samen met Bookstagrammers Nikki en Christina. Genoeg om de maand mei weer mee door te kunnen dus. Natuurlijk zullen van al deze boeken recensies verschijnen.

Pauze voorbij!

Dat was mijn gekletst weer voor deze keer. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Je bent altijd vrij om te reageren en mee te kletsen. Dat kan ook via Instagram natuurlijk: gewooniloon_com.

Voor nu wens ik je weer een prettige dag toe. 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.