De week in foto’s #45

Als ik de afgelopen week in één woord zou moeten samenvatten dan zou ik voor het woord ‘druk’ kiezen. Vooral op het werk is er genoeg (teveel) te doen. Examens moeten nagekeken worden, de nieuwe brugklassers moeten in hun nieuwe klas geplaatst worden en de scholen moeten op korte termijn weer open. Nog even doorbijten. Wat eigenlijk veel leuker is om te benoemen is dat deze week de lente écht begonnen is. Op vrijdag kwam het zonnetje en het belooft alleen maar beter te worden. Heerlijk! De rolschaatsen kunnen weer aan. Kijk je mee naar mijn week?

Zondag 23 mei 2021

Boerenleven

De week begon met werken. Mijn laarzen konden weer aan en ik kon weer even genieten van het boerenleven, want de hokken van de diertjes moesten schoongemaakt worden. Het was gelukkig droog.

Daar hoort ook bij dat er even gewandeld moet worden met Luna. 
De rest van de dag waren we op de verjaardag van Judith en ben ik vergeten foto’s te maken. Stom!

Maandag 24 mei 2021

Maandag was een vrije dag vanwege Pinksteren, maar ik moest verder met het nakijken van mijn examens. De poes wilde helpen, maar lag alleen maar in de weg. Uiteindelijk heb ik de deur van de studeerkamer maar dicht gedaan, zodat hij er niet bij kon.

Het gaat goed met mijn moestuintje. Vooral de boontjes en de pompoenen gaan als een raket. Als de tuin straks klaar is, wil ik graag mijn een echte moestuin. Zo leuk!

Lente

Mama Nibbit, kleine Panda en Willemien de kip gezellig samen aan het lunchen.

’s Avonds in de bank gekropen om te lezen. Ik lees Het Cupcake Café van Jenny Colgan, maar ik ben niet echt fan. Ik wil zo graag beginnen in Niemand zeggen van M.J. Arlidge, maar ik krijg dit boek maar niet uit. 

Dinsdag 25 mei 2021

Regen en file, de werkdag kan niet beter beginnen….

Bijna de hele dag in vergadering gezeten. Vergaderen is niet per se mijn hobby, maar het hoort erbij.

Eenmaal thuis heb ik eerst een blog geschreven en daarna genoten van The Bold Type. Wat een fijne serie! Vond je Gossip Girl leuk? Dan is dit zeker een goede tip!

Woensdag 26 mei 2021

Goedemorgen! Mike en ik konden samen naar het werk rijden. Altijd gezellig.

De dag vloog voorbij woensdag en voordat ik het wist zat ik ’s avonds weer in de bank. Luna is hier aan het kijken of ze Jingo kan uitdagen. Zie je dat pootje.

Niet gelukt, dus dan maar lekker kroelen samen. 

Donderdag 27 mei 2021

Mijn collega was haar brood vergeten, dus werden er lekkere broodjes gehaald. Soms mag dat.

Weer een dag die voorbij vloog. Mike had een flesje Dr. Pepper gekocht en die mocht ik op drinken. Ik drink dit bijna nooit, dus dan is het extra lekker.

Vrijdag 28 mei 2021

Tijdens het werken thuis, in de wacht voor Billie Eilish. Helaas is het niet gelukt. Het was binnen een mum van tijd helemaal uitverkocht. 

Donderdag 3 juni is het Zin in feelgood-event van Luitingh-Sijthoff en ik mag erbij zijn. Ook kreeg ik een goodiebag (box) opgestuurd en die kwam vrijdag binnen. Ik laat nog niet zien wat er in zit, want ik post vrijdag 4 juni een artikel over het event.

Lente

’s Middags moest het gras gemaaid worden en dat is toch een karwei. Gelukkig was het mooi weer en hoefde ik dit niet alleen te doen. 

De lente is begonnen! Het was heerlijk weer om te rolschaatsen dus dat heb ik gedaan. Juud ging ook mee.

Zaterdag 29 mei 2021

lente

Zonnebloemen in huis gehaald. Zo is het lente binnen én buiten.

Ik moest even bij de visboer zijn voor kibbelingen en toen hadden ze weer een aantal poke bowls staan. Mijn lunch zag er dus zo uit.

Nadat alle klusjes in en rond het huis weer gedaan waren, ben ik lekker naar de Grevelingen gereden om een uur te rolschaatsen. Genieten!

We sluiten de zaterdag af met het laatste concert van The Streamers. Het wordt tijd om weer echte concerten te gaan bezoeken, vind je ook niet?

Komende week blijft de lente zijn gezicht laten zien en ik hoop er ook zo veel mogelijk van te kunnen genieten. Naast het Zin in feelgood-event, waar ik onwijs veel zin in heb,  staat er nog niet veel op de planning.

Hoe was jou laatste volle week van mei? Heb je het ook zo druk gehad of viel het alles mee? Ik hoor het graag.

Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.