Favorieten mei 2021

De maand mei was een beetje een gekke maand. Ik had twee weken vakantie en heb twee weken gewerkt, het was meer herfst dan lente en net als altijd vlogen die 31 dagen voorbij. Tijd om de balans op te maken en je te vertellen wat mijn favorieten van mei waren.  

Favoriete boek

In de maand mei heb ik vijf boeken gelezen; twee prachtige boeken, een heel leuk boek en twee minder leuke boeken. Mijn absolute nummer 1 van de maand was Sant’Anna van Jerrad Hoff. Wat een prachtig verhaal om te lezen. 

Via Instagram vroeg Jerrad Hoff of ik misschien zijn boek wilde lezen en ondanks dat ik wat twijfels had, werd ik ook wel nieuwsgierig. Wat ben ik nu blij dat ik ja heb gezegd. Ik had dit boek echt niet willen missen en raad het ook iedereen aan. Mijn recensie lees je hier.

Favoriete serie

Deze serie heb je misschien al een paar keer voorbij zien komen, want ik ben echt fan. Ik werd door een vriendin getipt over de serie The Bold Type en ondanks dat ik niet echt veel series meer kijk, heb ik toch maar een aflevering aangezet. Verkocht!

In deze heerlijke serie volgen we het leven van drie beste vriendinnen in New York (ja, daar gaan we weer). Alle drie werken ze bij Scarlet, een tijdschrift voor vrouwen, en maken ze van alles mee. Naast dat het een heerlijke serie is, wordt er veel aandacht besteed aan maatschappelijke problemen. Als je, net als ik, dol bent op series zoals Gossip Girl, Grey’s Anatomy, Gilmore Girls en Younger dan moet je deze serie kijken. Veel plezier!

Favoriete dag

Victoria's Secret - Westfield

De laatste vrijdag van mijn vakantie, 14 mei, ben ik met Juud naar Westfield – Mall of the Netherlands geweest. Een nieuw winkelcentrum in Leidschendam waar ik toch wel erg nieuwsgierig naar was. Zeker ook omdat er een Victoria’s Secret zat en dat is in Amerika echt mijn favoriete winkel. Nu valt de winkel hier enorm tegen, maar de rest van het winkelcentrum vond ik echt heel leuk. Het is heel groot en je kan er goed shoppen. Juud en ik zijn van ’s ochtends 10:00 tot ’s avonds 20:00 zoet geweest (dit had ook met corona en drukte te maken hoor). Aanrader voor shopliefhebbers.

Favoriete foto

Kroelen met Luna

Van deze foto word ik erg blij en vandaar dat het mijn favoriete foto is. Ik ben niet zo goed in het maken van selfies, maar met Luna erbij gaat het altijd beter. We waren hier even lekker aan het kroelen en dat is sowieso al genieten. 

Favoriete artikel

Schrijven | Schrijversacademie

Aan het begin van deze maand heb ik een nieuwe update gegeven over mijn ervaringen bij de Schrijversacademie. Ook deelde ik daar een fragment dat ik zelf had geschreven voor mijn opleiding en waar ik trots op was. Ik vond het erg spannend, maar de reacties waren heel erg leuk en bemoedigend. Ik ben nu gestart met mijn laatste module, dus eind juni zal ik er vast nog eens over schrijven.

Favoriete aankoop

Favorieten mei

In mei hebben we ook onze vakanties geboekt. In de zomer willen we heel graag met de caravan naar Toscane. Ondanks corona hebben we voor de zekerheid toch een camping geboekt, omdat we anders bang zijn dat alles vol zit of niet te betalen is. Ook, en dat heb ik nog nergens gedeeld, hebben we tickets voor New York geboekt (ik stuiter al dagen rond). We moeten nog wel even geduld hebben, want dat is pas met kerst. Natuurlijk ben ik meer dan enthousiast, maar ik weet ook dat corona altijd nog roet in het eten kan gooien. Nog even rustig aan dus. Ik hoop dat beide vakantie door kunnen gaan en kijk er ontzettend naar uit.

Dat waren ze, mijn favorieten van mei. Terwijl ik aan het typen ben, bedenk ik me dat het een mooie maand is geweest. Er is ook weer genoeg om naar uit te kijken.

Hoe was de maand mei voor jou? Heb je ook een fijne maand gehad of juist helemaal niet?  Ook hoor ik graag jouw favorieten van mei. Natuurlijk mag je hier een reactie achter laten, maar ook op InstagramOp naar een mooie juni!

Liefs!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.