Tien dingen waar ik blij van word

Het lijkt al jaren te regenen en de lente lijkt maar niet te komen. Daarnaast dalen de coronacijfers, maar kunnen we elkaar nog steeds niet knuffelen. Er zijn genoeg dingen waar we over kunnen klagen en dat doen we dan ook heel graag. Ik doe daar net zo hard aan mee. Tijd voor wat positiviteit, want het is niet allemaal kommer en kwel. Vandaag deel ik tien dingen waar ik blij van word. Niet alleen maar inkoppertjes, ook kleine dingen die mijn dag op kunnen vrolijken. Ben je klaar voor wat positiviteit?

Tien dingen waar ik blij van word

1. Wakker worden voor de wekker

Een paar minuten voordat de wekker gaat wakker worden vind ik heerlijk. Als de wekker mij uit mijn slaap haalt dan begint de dag toch minder prettig. Ik ben absoluut geen uitslaper, dus vroeg wakker worden ben ik gewend. Toch is zelf wakker worden altijd het fijnst.

2. Chocolademelk

Misschien heb je mijn artikel Meet the Blogger gelezen en weet je dat ik verslaafd ben aan chocomelk. Mijn dag start niet goed als ik geen chocomelk kan drinken. Het liefst melk met Nesquick, heerlijk! Wat voor de één koffie is, is voor mij chocomelk. En ja, ik ben 37 jaar =).

3. Kroelen met de diertjes

Heel de dag door kan ik kroelen met onze diertjes en elke keer maakt het mij blij. Voordat ik naar mijn werk ga kroel ik met Luna, Jingo ligt tijdens het bloggen altijd bij me en met de konijntjes knuffel ik als ze naar binnen moeten. Heerlijk!

Kroelen met Luna

4. Lol met collega's

Al sinds maart 2020 is het leven anders en ook in het onderwijs eist dat soms zijn tol. Het is druk, soms onoverzichtelijk en iedereen moet zich constant aanpassen. Het is zo fijn als je dan collega’s om je heen hebt waar je veel lol mee hebt. Naast dat het gezellig is, geeft het ook veel energie. Zo kom ik deze lastige tijd in onderwijsland wel door.

5. Rolschaatsen

Sorry, ik kan het ook hier niet laten: rolschaatsen. Als ik ergens enorm blij en gelukkig van word dan is het van rolschaatsen. Ik ga niet klagen over het weer van de afgelopen weken, maar ik kan niet wachten tot de zon komt en blijft. Ook fijn: de rolschaatsdisco in Capelle a/d IJssel (Skatefever) gaat 1 juni weer open.

Rolschaatsen

6. The Bold Type

Normaal gesproken lees ik ’s avonds , kijk ik een tv-programma of zit ik achter mijn computer voor mijn blog te werken. Series kijken doe ik niet zo vaak, maar sinds drie weken ben ik verslaafd aan The Bold Type op Netflix. Een combinatie van Gossip Girl, Younger en Sex and the City maakt dit een heerlijke serie. Ik ben fan!

7. Bloggen

Ondanks dat het soms veel tijd kost, vind ik het heerlijk om met mijn blog bezig te zijn. Als ik de tijd had dan zou ik elke dag een post voor jullie willen schrijven, maar dat gaat helaas (nog) niet. Vooral de leuke reacties (vaak op Instagram), trouwe lezers en het schrijven van artikelen geven me erg veel energie. Bedankt toppers!

8. Boekenkast

Waar ik ook elke dag erg blij van word, is mijn nieuwe boekenkast. Zoals je misschien gelezen hebt, staat mijn nieuwe boekenkast sinds kort in onze studeerkamer. Nadat ik hem ingericht heb, maakt die kast me elke dag vrolijk. Het bureau is ook besteld, dus het wordt alleen nog maar beter.

Boekenkast: Het eindresultaat

9. Uitkijken naar...

Uitkijken naar vakanties, naar de lente en de zomer, naar etentjes op het terras en naar allerlei leuke dingen die er aankomen. Ik ben iemand die altijd wel ergens een aftelkalender voor heeft, zodat ik ergens naar uit kan kijken. Zo weet ik dat ik over 183 dagen jarig ben (vandaag precies een half jaar). Ik kan daar erg gelukkig van worden.

10. Thuiskomen

Waar ik ook geweest ben en hoe leuk iets ook was, het fijnste moment van de dag is altijd thuiskomen. Bij mijn lief, de diertjes en in ons huis. Joggingpak of pyjama aan, boekje en theetje erbij en genieten. Ik ben een huismus en daar schaam ik me helemaal niet voor. Oost, west, thuis best (oke, suf)!

Dat waren mijn tien dingen waar ik blij van word. Niets groots, misschien ook niets bijzonders, maar geluk zit ook in kleine dingen. Nu ben ik ook erg makkelijk blij te maken misschien.

Staat er iets tussen waar jij ook blij van wordt? Of heb je juist iets wat je in mijn lijstje mist? Ik ben erg nieuwsgierig, dus laat vooral een berichtje achter.

Fijne dag vandaag en geniet van de kleine dingen.

Liefs! 

4 reacties

  1. Oh echt, ik ken je niet in real, maar heb je nu een aantal keren op social media voorbij zien komen en die rolschaatsen, ze zijn blijven hangen! Bij elke rolschaats denk ik nu…… oh jaaa die dame van social media 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.