De week in foto’s #50

Het is nu echt zo: we hebben het eerste half jaar van 2021 erop zitten. Juli is van start gegaan. De week begon nog in de Efteling en daarna moest er weer gewerkt worden. Echt uitgerust ben ik niet begonnen aan mijn werkweek, maar gelukkig is het even wat rustiger op het werk. Stilte voor de storm?

Zondag 27 juni 2021

Zondagochtend stonden we om half 10 te wachten totdat we het park in mochten. Mijn nichtje wilde heel graag in de Baron, dus daar zijn we extra vroeg voor uit bed gegaan. Uiteindelijk hoefden we nog maar 25 minuten te wachten (in plaats van 90). Gelukkig is de Efteling zo mooi, dat wachten minder erg is. 

Terwijl we in Het Sprookjesbos liepen, zag ik opeens een plant bewegen. Toen ik verder keek, zat er gewoon een muisje op zijn gemak. We hebben hem Erik genoemd. 

Leuk!

Ook in Het Sprookjesbos hebben we ons prima vermaakt.

Mike en ik zijn zondagmiddag iets eerder naar het huisje gegaan, want we wilden de race niet missen. Wat deed Max het weer goed he? Toen de race afgelopen was, kwam de rest van de familie naar huis voor de voetbal. Laten we het daar verder maar niet over hebben.

Maandag 28 juni 2021

Op maandag had ik een extra dag vrij, zodat we nog een dagje konden blijven. Ik begon de ochtend in stilte met het boek Tot aan de zon en terug

Weer in het park en eindelijk was mijn favoriete attractie open: Halve Maen (oftewel het schommelschip). Ik ben er twee keer in geweest. 

Rond de middag zijn we gaan eten in Polles keuken. Ook de kinderen konden even kok spelen.

Alles ziet er ook weer heel leuk uit. Mike en ik zijn hierna, samen met mijn ouders, naar huis gegaan. Wat hebben we een heerlijk weekend gehad.

Eenmaal thuis was er veel post. Ten eerste lag mijn getuigschrift van de Schrijversacademie op de deurmat. Op naar mijn specialisatie.

Ook was er een boek binnen gekomen: Bordeauxrood van Luce van Leer. Ik doe mee met de blogtour van dit boek en 23 juli komt mijn recensie online. Zin in!

Als laatst lag er ook een hoes voor mijn nieuwe MacBook klaar. Ten eerste om mijn laptop te beschermen, maar ten tweede ziet het er ook erg mooi uit natuurlijk.

Dinsdag 29 juni 2021

Op dinsdag moest er gewoon weer gewerkt worden en vloog de dag voorbij. Toen ik thuiskwam, zag ik dat deze plant in bloei stond. Geen idee wat het is, maar ik vind het mooi.

Van mijn schoonvader kreeg ik zonnebloemen, omdat ik mijn opleiding afgerond had. Zo lief en zo mooi.

De rest van de avond moest er geblogd worden, maar ook voetbal gekeken worden.

Woensdag 30 juni 2021

De woensdagochtend begon met opnames voor een film voor school. Mijn rol was maar klein.

Eten bij mijn ouders. Nagenoten van het weekend en heerlijke risotto gegeten. 

Nog meer bloemen. Weken geleden had ik zaadjes van wilde bloemen gezaaid en eindelijk beginnen er wat bloemen te verschijnen. Deze paarse bloem is favoriet.

Donderdag 1 juli 2021

Goedemorgen Nibbie! We starten de maand juli met deze foto.

Op donderdagavond konden we lekker bankhangen. Luna lag er weer eens lekker bij. 

Geen voetbal op tv, dus zijn we verder gegaan met The Bold Type. Deze serie is top, maar dat heb ik al vaker gezegd. We hebben nog één aflevering van seizoen 4 te gaan.

Vrijdag 2 juli 2021

Op vrijdagochtend werk ik altijd thuis. Mailtjes wegwerken, telefoontjes plegen en de week rustig afsluiten; het bevalt mij prima.

Boekerij heeft mij weer een heel fijn boek gestuurd: De beller op lijn vier. Ik ben hier super benieuwd naar. Dankjewel!

In de middag werden mijn nagels weer gedaan. Dat werd tijd, want typen werd een beetje lastig. 

’s Avonds had ik een feestje bij mijn collega en het baasje van Bob. Zo fijn om hem weer eens te zien. Bob is één van de konijntjes van ons nestje (ook de enige die we weg hebben gegeven).

Zaterdag 3 juli 2021

Zaterdag was een rustig dagje en daar was ik ook erg aan toe. Ik ben even de stad in geweest.

Voor het eerst boodschappen gedaan zonder mondkapje. Hoe fijn is dat weer?

Terwijl wij de hokken aan het schoonmaken waren, lagen de konijnen lekker te rusten. Ze hebben het ook zo zwaar.

De rest van de dag hebben we lekker ons gemak gehouden. Een boekje gelezen, wasjes gedraaid en voetbal gekeken. Een prima zaterdag zo.

Komende week staan er weer leuke dingen op de planning. Ik heb een high-tea met vriendinnetjes, op donderdagavond ga ik rolschaatsen bij Skatefever en op vrijdag en zaterdag hebben we afgesproken met vrienden. Zo fijn dat het allemaal weer wat makkelijker kan. 

Heb jij leuke plannen voor de komende week? Heb je misschien al bijna vakantie? Maak er weer een fijne week van in ieder geval.

Liefs.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.