Zomervakantie 2021

Over precies drie weken start mijn zomervakantie 2021. Ik werk in het onderwijs, dus ik heb zes weken vakantie. Volgens mij zijn heel veel mensen toe aan vakantie en ik ben daar geen uitzondering op. Ondanks dat ik mijn werk heerlijk vind, tel ik momenteel de dagen af. Wat mijn plannen zijn voor die zes weken? Kom, ik deel ze graag met je.

Naar het buitenland

Waar ik echt het meest naar uitkijk is onze vakantie naar Toscane. Ik ben dol op Italië en Mike en ik zijn er al verschillende keren op vakantie geweest. Helaas zijn we nog nooit naar Toscane geweest, terwijl dat heel erg mooi schijnt te zijn. Dit jaar gaan we het met eigen ogen zien.

We lenen de caravan van mijn ouders en zullen op het gemakje richting de camping gaan. Mike houdt er niet van om ’s nachts te rijden, dus we rijden er in twee dagen naartoe. Zodra wij de auto instappen, zijn we op vakantie dus dat gaat zeker goed komen. In totaal zullen we 18 dagen op pad zijn (als de coronamaatregelen het blijven toestaan #fingerscrossed).

De camping waar wij naartoe gaan ligt redelijk centraal in Toscane, zodat we makkelijk naar alle mooie plekken in Toscane kunnen. Het idee is om in ieder geval naar Florence, Arezzo, Siena, Pisa en Lucca te gaan, dus als je leuke tips hebt dan hoor ik ze graag. Mijn boekje Time to Momo – Toscane ligt in ieder geval al klaar en natuurlijk ga ik jullie virtueel meenemen op reis.

Bloggen

Logo Gewoon Iloon

In vakanties kan ik altijd veel meer voor mijn blog doen dan als ik aan het werk ben. Ik ga mijn vakantie dus ook zeker gebruiken om wat veranderingen aan mijn site te doen. 

Zo wil ik mijn categorieën zichtbaarder hebben en iets met een archief gaan doen. Ook ben ik aan het kijken of ik mijn homepagina aan wil passen of niet. Allemaal dingen waar ik een paar dagen voor nodig heb zonder dat ik allerlei andere verplichtingen heb. Heerlijk, ik heb er zin in.

De garage en de tuin

Zomervakantie 2021

Zoals je misschien in De week in foto’s voorbij hebt zien komen, zijn we druk bezig met de garage. Daar gaan we in de zomervakantie ook verder mee. De vloeistofdichte vloer wordt binnenkort gestort, de garagedeuren zijn besteld en ook de overkapping is onderweg. Mike en ik moeten nog even discussiëren over wat voor deur we in de garage willen, maar daar komen we wel uit. Dan wordt het tijd voor de inrichting. 

Ondertussen zullen we ook aan de tuin gaan beginnen. De diertjes krijgen een nieuwe ren en rondom het huis zal er een hekwerk geplaatst moeten worden. Hier zijn we voor rond aan het kijken. De tuin zal dit jaar nog niet af zijn, maar ik hoop dat we flinke stappen kunnen gaan zetten. Het duurt allemaal lang, maar Rome is nou eenmaal ook niet in één dag gebouwd. Natuurlijk zal ik je op de hoogte houden.

Niets moeten

Rolschaatsen

Waar ik vooral naar uitkijk deze zomervakantie 2021 is even niets moeten. Ik heb het voornemen om mezelf niet vol te plannen met allerlei afspraken, maar vooral te gaan doen waar ik zelf zin in heb. 

Natuurlijk hoop ik wel veel te kunnen gaan doen, zoals rolschaatsen, veel tijd met Mike doorbrengen en genieten van ons huis en de diertjes. Precies wanneer ik daar zelf zin in heb =).

Lezen zal ik ook zeker veel gaan doen en in mijn hoofd ben ik al bezig met mijn boekenlijstje voor de vakantie. Hier komt binnenkort een apart artikel over online.   

Dit zijn ongeveer mijn plannen voor de zomervakantie van 2021. Ik hoop dat het een fijne en zonnige vakantie wordt waarin we een hoop mooie herinneringen kunnen maken. Ik zal je in ieder geval meenemen.

Heb jij al plannen voor de vakantie dit jaar? Of ben je nog een beetje voorzichtig in verband met corona? Ook heel begrijpelijk natuurlijk. Deel je plannen bij de reacties of via een berichtje op Instagram. 

Maak er een mooie zomer van!

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.