De week in foto’s #6

Officieel zijn de scholen in Noord-Brabant weer open gegaan afgelopen week. Hoe fijn is het om na een hele rare periode weer gewoon leerlingen in en rond de school te zien? Ondanks dat ik me best veel zorgen maak over de komende weken, heb ik er weer enorm van genoten. Zo’n eerste week hakt er altijd wel weer in. Kijk je mee naar mijn week?

Zondag 23 augustus 2020
Maandag 24 augustus 2020
Dinsdag 25 augustus 2020
Woensdag 26 augustus 2020
Donderdag 27 augustus 2020
Vrijdag 28 augustus 2020
Zaterdag 29 augustus 2020

Dit was het weer voor deze week. Een stuk minder foto’s van Luna, maar we lopen nog wel een beetje te tobben met haar. Ze is deze week weer veel bij de dierenarts geweest, maar de wond knapt eindelijk een beetje op. 

Komende week moet ik natuurlijk weer werken, maar ook de rolschaatsdisco staat weer op de planning en ik heb een tweedaagse met collega’s (vooral vergaderen). Verder nog niet zoveel plannen, maar daar houd ik wel van.

Ga jij deze week iets bijzonders doen of laat je de dagen ook komen zoals ze komen? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.

Liefs!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Welkom
Gewoon Iloon - Profielfoto

Wat leuk dat je op mijn site Gewoon Iloon bent beland. Hier vind je elke woensdag, vrijdag en zondag om 07:00 uur een nieuw artikel. Ik schrijf over boeken, beauty, reizen, lifestyle en over mijn persoonlijke leven. Neem vooral een kijkje en een reactie achterlaten mag altijd natuurlijk 😊.

Liefs!

Meer over mij?
Tag Cloud
Samenwerken?

Als blogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Wil jij samen met mij aan de slag? Mail dan naar info@gewooniloon.com of klik hier.

Populaire berichten

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.