Favorieten augustus 2020

Augustus is alweer voorbij. Op persoonlijk vlak was het helaas geen leuke maand, maar gelukkig heb ik lekker kunnen lezen en hebben we ruim twee weken prachtig weer gehad. Vandaag laat ik je zien welke boeken op mijn favorietenlijstje zijn gekomen en ook welke andere producten (plaatsen deze keer ook) ook favoriet waren.

BOEKEN

Het is me gelukt om zeven boeken te lezen deze maand. Van die zeven vond ik er vier heel erg fijn en die wil ik graag nog eens met jullie delen.

 

De drie delen van de Onbreekbaar-serie staan heel hoog op mijn lijstje, want ik heb intens genoten van deze serie van Lisette Jonkman.

Van alle drie de boeken is een recensie op mijn site te vinden:

Onbreekbaar – Buren with Benefits

Onbreekbaar – Onbegrensde liefde

Onbreekbaar – Op gevoel

Dit zijn heerlijke feelgoodboeken waar je echt een paar uur lekker in kan verdwijnen. Je leert de hoofdpersonen steeds beter kennen en het lijkt bijna alsof je bij hun vriendengroep hoort. Daarnaast krijg je vanzelf een zwak voor Ferdi =).

Het vierde boek waar ik deze maand heel erg door verrast werd, was het boek Dert13n van Steve Cavanagh. Een enorm boeiende thriller met advocaat Eddie Flynn in de hoofdrol. Ook al moest ik heel even wennen aan het verhaal, op een gegeven moment kon ik niet meer stoppen met lezen. Een echte aanrader.

ANDERS

Deze maand helaas een stuk minder favorieten dan vorige maand. Aangezien wij heel veel thuis zijn geweest vanwege de hond en daar ook heel veel mee bezig zijn geweest, zijn er niet zo heel veel spannende dingen gebeurd. Volgende maand beter.

Mijn eerste favoriet is geen ding, maar een plaats. Ik ben voor het eerst (met mijn prachtige rolschaatsen) naar een rolschaatsdisco geweest en dat was me toch enorm leuk. Ik heb echt heerlijk gerolschaatst, maar ook gewoon een heerlijke avond gehad. Dit was bij Skate Fever in Capelle aan den IJssel op zaterdagavond. Ze hebben dan een 18+ avond, maar er zijn mensen in allerlei leeftijdscategorieën. Sommige mensen doen dit al jaren en andere doen voor het eerst rolschaatsen aan. Fantastisch en zeker een aanrader. Ook leuk voor een personeelsuitje of een vrijgezellenfeestje.

Ook zijn we een avondje uiteten geweest bij Bowling Bistro Merlijn in Oosterhout. Dit is al jaren een favoriet, maar ook deze maand. Mocht je ooit in de buurt zijn van Oosterhout en je zoekt een plekje om te eten, dan moet je zeker hier gaan eten. Heerlijke hapjes, goede service en een mooie locatie. Dit was ook een hele fijne avond.

Deze maand heb ik heel weinig nieuwe dingen uitgeprobeerd of gekocht, dus vandaar dat ik het hier maar even bij laat. September wordt vast beter =).

Heb jij favorieten boeken en/of producten en/of plaatsen gekocht/bezocht deze maand en zijn ze het delen waard? Laat een berichtje achter bij de reacties <3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Abonneren?

Vul je e-mailadres in en je mist nooit meer een artikel.